Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
10-06-2012, 11:13 AM,
Post: #1
FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
sEbIJiK bLOG yANg nOob dArI sEGi sEgAlA aSpEK!! dESiGn pON nTaH kEmAnE!! haiShh!!

LOL

jemput datang wahai TiBiDian sekalian..Kih3

http://ethereal-region.blogspot.com/ =)
idea is bulletproof X_X

Troll 2
Reply
10-06-2012, 02:20 PM,
Post: #2
RE: FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
(10-06-2012, 11:13 AM)sauzadeace Wrote: sEbIJiK bLOG yANg nOob dArI sEGi sEgAlA aSpEK!! dESiGn pON nTaH kEmAnE!! haiShh!!

LOL

jemput datang wahai TiBiDian sekalian..Kih3

http://ethereal-region.blogspot.com/ =)

nama blog tu sngt menggerunkan ;d

ape2pun, terbaik Thumbs Up
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
10-06-2012, 08:22 PM,
Post: #3
RE: FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
(10-06-2012, 02:20 PM)altenator Wrote:
(10-06-2012, 11:13 AM)sauzadeace Wrote: sEbIJiK bLOG yANg nOob dArI sEGi sEgAlA aSpEK!! dESiGn pON nTaH kEmAnE!! haiShh!!

LOL

jemput datang wahai TiBiDian sekalian..Kih3

http://ethereal-region.blogspot.com/ =)

nama blog tu sngt menggerunkan ;d

ape2pun, terbaik Thumbs Up

ethereal tu amik dari name template yang dye bagi free..hahaha..xde idea

Troll 2
idea is bulletproof X_X

Troll 2
Reply
10-06-2012, 10:00 PM,
Post: #4
RE: FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
nice blog....kalau boleh kemaskan sikit blog tu ;d
Reply
10-06-2012, 10:16 PM,
Post: #5
RE: FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
(10-06-2012, 10:00 PM)ibnumalik Wrote: nice blog....kalau boleh kemaskan sikit blog tu ;d

nak kemaskan macam mane,, bagi pendapat sket.. Hmm

idea is bulletproof X_X

Troll 2
Reply
10-06-2012, 10:38 PM,
Post: #6
RE: FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
err...macam biasa tengok blog2 yang popular, tengok diorang susun camne, cari inspirasi sikit.
pastu macam banyak sangat widget je yg kau pasang tu, kalau nak pasang banyak boleh tapi kemas bagi teratur, hehe, just my 2 cent.


nice bllog, keep it up Thumbs Up
Reply
11-06-2012, 02:14 AM,
Post: #7
RE: FREQUENCY RESPONSE [blog IT]
(10-06-2012, 10:38 PM)ibnumalik Wrote: err...macam biasa tengok blog2 yang popular, tengok diorang susun camne, cari inspirasi sikit.
pastu macam banyak sangat widget je yg kau pasang tu, kalau nak pasang banyak boleh tapi kemas bagi teratur, hehe, just my 2 cent.


nice bllog, keep it up Thumbs Up

terima kasih.. aku pon trpikir cam serabut gak tngk banyak widget Troll 2

idea is bulletproof X_X

Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Tongue [BLOG]Anime Blogger Templates lite 2 518 08-07-2013, 11:28 PM
Last Post: marblesbubbles
  [blog] sicksidersmalaysia.com pumpkids 6 778 24-06-2013, 08:22 PM
Last Post: JejakaPemalu
  Blog Gue Mas lite 2 526 01-06-2013, 07:02 PM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  Blog baru shadowmacx 6 913 19-05-2013, 05:49 PM
Last Post: wazhanudin
  Blog Dinet.FM Ujang 16 3,385 25-11-2012, 08:04 PM
Last Post: Ujang
  [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/ AceyrafRoshlanz 13 1,882 30-08-2012, 08:41 AM
Last Post: p0pc0rn
  VISIT THIS BLOG!! storymaker 8 1,398 25-06-2012, 05:23 PM
Last Post: SeliparJepun
  Xdeath's Blog ninja 1 798 20-02-2012, 12:49 AM
Last Post: pumpkids
  Jemput Ke Blog Baru~ BroMat 5 1,306 17-02-2012, 08:52 PM
Last Post: ninja
  (WTB) sebuah blog Ilham 5 1,236 19-08-2011, 02:38 PM
Last Post: daniel

Forum Jump: