Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Binary] Saja suka2
06-06-2012, 05:35 PM,
Post: #1
[Binary] Saja suka2
ada org nk main binary pny wargames td..bagi yg online ctf,ckp susah,so aku create yg simple skit

Code:
http://www.4shared.com/file/f6GvwGUV/105116105107.html

goodluck.
abam2 yg hebat jgn bg clue sgt kt sini ye ;d

yang dapat sila PM aku jawapan.

sekian.
hanya utk suka2


yg dah setel
johnburn
Ahlspiess hacker malaya
xsxs superhacker
najashark


mana yg lain?ke reti deface web kacau admin je korg ni? Kih3
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
06-06-2012, 06:51 PM,
Post: #2
RE: [Binary] Saja suka2
ce ko try bt blk jd x mcm ada syntax error je tu ;d
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
06-06-2012, 07:49 PM,
Post: #3
RE: [Binary] Saja suka2
aku wat jadi je Smile
maybe cara aku lain skit kot.
kah3..ntah aku hantam je td wat ujung2 opis hour
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
07-06-2012, 09:15 AM,
Post: #4
RE: [Binary] Saja suka2
lom ade yg leh setelkan slain abam burn?
kemonnn..jgn ingat hack tu utk deface jeh
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
07-06-2012, 11:50 AM,
Post: #5
RE: [Binary] Saja suka2
ada berapa level nie?
Reply
07-06-2012, 11:59 AM,
Post: #6
RE: [Binary] Saja suka2
(07-06-2012, 11:50 AM)lixdo Wrote: ada berapa level nie?

sikit je.xbyk Me Gusta

lg sng compare live wargames Fuck That Shit
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
07-06-2012, 01:18 PM,
Post: #7
Re: [Binary] Saja suka2
aku tidak berdaya ;)

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
From Facebooker To TBD'erGayFace
Spoiler:
Reply
07-06-2012, 01:29 PM,
Post: #8
RE: [Binary] Saja suka2
nak try jugak, boleh upload tempat lain tak? 4shared kene reg baru leh download OK
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
07-06-2012, 01:38 PM,
Post: #9
RE: [Binary] Saja suka2
(07-06-2012, 01:29 PM)Ahlspiess Wrote: nak try jugak, boleh upload tempat lain tak? 4shared kene reg baru leh download OK
see attachment
;d ;d


Attached Files
.zip   ;d.zip (Size: 1,83 KB / Downloads: 63)
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
07-06-2012, 01:42 PM,
Post: #10
RE: [Binary] Saja suka2
mcm mane nak main ni, sori nubs tny OK
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
07-06-2012, 01:44 PM,
Post: #11
RE: [Binary] Saja suka2
extract file 105116105107 dr dlm zip file tu then bt la apa2 yg ptt ;d
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
07-06-2012, 04:52 PM,
Post: #12
RE: [Binary] Saja suka2
ni mst abam john ajar rempah nih ;d
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
07-06-2012, 05:32 PM,
Post: #13
RE: [Binary] Saja suka2
org nubs mcm aku kene la org ajar OK
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
07-06-2012, 06:51 PM,
Post: #14
RE: [Binary] Saja suka2
suruh masuk passphrase Sad tok bukak axx tu. camne nak godek pass dia? guna notepad ke? =O
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
07-06-2012, 09:13 PM, (This post was last modified: 07-06-2012, 09:13 PM by p0pc0rn.)
Post: #15
RE: [Binary] Saja suka2
jgn fikir complicated sgt.kdg2 sbb dah terlalu exposed benda2 yg susah kita lupa yg simple/basic Smile
john da bg hint da tu
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply


Forum Jump: