Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD MOBILE
30-05-2012, 02:22 PM,
Post: #1
TBD MOBILE
Salam tuk sume.. Cume pendapat n cadangan. Buley x kalau chat tbd tu digunekan tuk mobile? Tp kalau buley jngn a die refresh sendiri.. Bia jek manual.. So bagi hp2 yg season cam henset kami nih pun buleh turut serta dalam chat td TBD. Lagipun ianye satu kemudahan juga buat mereka2 yg x de mase nak duk depan pc. Just my 0.5 cents.
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
30-05-2012, 02:31 PM,
Post: #2
RE: TBD MOBILE
Mksd ko shout ke? Aku pn harap dapat men-shout2 kat hp aku ni tpi apekan dayaku ini
Saya bukan seorang doktor
bukan juga seorang engineer
bukan juga seorang lawyer
dan bukan juga seorang akauntan

siapakah saya?
Reply
30-05-2012, 02:34 PM,
Post: #3
RE: TBD MOBILE
Haah shout hehe lupe lak namenye..
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
30-05-2012, 02:54 PM,
Post: #4
RE: TBD MOBILE
dah ada rasanya, kene tanya @[suhz] la
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
30-05-2012, 03:00 PM,
Post: #5
RE: TBD MOBILE
kalau pakai yang bukan mobile version boleh la, aku penah try ;d
Reply
30-05-2012, 03:51 PM,
Post: #6
RE: TBD MOBILE
mobile version memang xde shoutbox.
[Image: 54986369.png]
Reply
30-05-2012, 03:58 PM,
Post: #7
RE: TBD MOBILE
aah view full version.. GayFace
Reply
30-05-2012, 04:23 PM,
Post: #8
RE: TBD MOBILE
Sebab x buleh la nak buat cadangan supaye buleh.. Adeii.. Facepalm
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
30-05-2012, 05:34 PM,
Post: #9
RE: TBD MOBILE
Bab shoutbox kna tnya incik Suhz sebab dia yg implement shoutbox tbd tu, custom integration dari Fibox..

p/s :
@[suhz] amacam? @@? btw version mobile ni outdated dah kot rasanya.. Maybe update dlu then implement shoutbox?
Reply
30-05-2012, 07:03 PM,
Post: #10
RE: TBD MOBILE
aku bukak forum dr browser bb mmg tkde shoutbox .
[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply
30-05-2012, 07:07 PM,
Post: #11
RE: TBD MOBILE
(30-05-2012, 07:03 PM)parkerhanafi Wrote: aku bukak forum dr browser bb mmg tkde shoutbox .

memangla..dah ko buka mobile version...cuba open fullversion...mesti ada... Troll Face
Sleepy
Reply
31-05-2012, 11:24 AM,
Post: #12
RE: TBD MOBILE
ni tbd mobile zaman p ramlee, oldskool punya tbd mobile sblum yg tbd mobile baru skrg ni, tp ada shoutbox. spe yg terdesak nak chat jgk tu boleh la guna yg ni ye
http://w3.tbd.my/m2/index.php?do=2

btw, kalau tak working jgn mara aku ar, sbb ni mmg versi lama.. GayFace
[Image: GteM3.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Unable to login in mobile tbd wcypierre 1 675 13-10-2011, 06:00 PM
Last Post: FieryCold
  TBD mobile version cermin 23 4,117 26-07-2011, 05:41 PM
Last Post: phoenix
  Masalah link tbd mobile ak47suk1 1 504 12-02-2011, 06:20 PM
Last Post: Taz
  cadangan lagi: TBD mobile version golok 7 1,339 07-10-2010, 10:36 PM
Last Post: Taz

Forum Jump: