Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Job from Al Nafiz Golden Solutions
25-05-2012, 05:10 PM,
Post: #1
Job from Al Nafiz Golden Solutions
Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

Kepada Ahli-ahli TBD yang saya hormati,disini saya sebagai Technical Director Al-Nafiz Golden Solutions ada sedikit job untuk anda semua.

Sesiapa yang berkelayakan Diploma @ Degree didalam bidang Computing ataupun Networking dan nak buat sedikit duit dalam project JPK yang baru aku dapat,sila hantar CV anda di alnafizsolutions@gmail.com

Aku perlukan orang sekurang kurangnya 9 Orang sebelum 13/06/2012 utk project ini.

Kalau rasa masih unclear ttg job ni,aku akan brief psl job ini bila aku terima CV dari anda semua.

Sedikit info: Project ni utk http://www.empireputra.edu.my/

BB PIN aku:
29CAE13E

Sila ikut format CV spt ini:
Quote:Format for Data Panel

Name
NRIC
Designation
Company
Company Address
States
Country
Tel No (Mobile)
Tel No (Office)
Email
Area Of Expertise
Supporting Document

Resume with Detail Experience
Certificate

Position yang available adalah:

Quote:1. COMPUTER SYSTEM TECHNICIAN (IT-020-23) memerlukan 8 Orang



2. COMPUTER SYSTEM EXECUTIVE (IT-020-45) memerlukan 8 Orang



3. COMPUTER NETWORK TECHNICIAN (IT-030-23) memerlukan 8 Orang



4. NETWORK ENGINEER (D-51-45) memerlukan 8 Orang



5. APPLICATION DEVELOPMENT (D-070-45) memerlukan 8 Orang

UPAH? 6 Hari X 350= RM2100 GayFace
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
25-05-2012, 05:35 PM,
Post: #2
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
SPM xleh ke? Sad
25-05-2012, 05:37 PM,
Post: #3
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
(25-05-2012, 05:35 PM)Taz Wrote: SPM xleh ke? Sad

yerp.. requirement at least mesti DIP @ Degree.. atau sesiapa yg ada experience pun amatlah dialukan..
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
25-05-2012, 05:39 PM,
Post: #4
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
dua2 requirement xde.. Makkkkk.. T___T
25-05-2012, 05:40 PM,
Post: #5
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
dalam proses belajar ruginye Sad
Hmm
[Image: 8078264137.png]
25-05-2012, 05:41 PM,
Post: #6
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
bkn degree IT xpe ke?? :d
25-05-2012, 05:41 PM,
Post: #7
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
aku pun tak habis lagi dip ni.. Sad
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
25-05-2012, 05:42 PM,
Post: #8
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
(25-05-2012, 05:41 PM)Muhammad Wrote: bkn degree IT xpe ke?? :d

xleh xleh.. syuh2..
25-05-2012, 05:44 PM,
Post: #9
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
Xdpt keje seumur idupla sy klau demand degree@diploma dlm IT..
ada PMR je paling tinggi..
pengalaman main game dlm facebook je banyak..Facepalm
Hmm
25-05-2012, 05:48 PM,
Post: #10
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
(25-05-2012, 05:42 PM)Taz Wrote:
(25-05-2012, 05:41 PM)Muhammad Wrote: bkn degree IT xpe ke?? :d

xleh xleh.. syuh2..

ko plak jawab ;d
25-05-2012, 05:52 PM,
Post: #11
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
Kije kt umh ker ....ker kt opisss
25-05-2012, 05:52 PM, (This post was last modified: 25-05-2012, 05:55 PM by RFC792.)
Post: #12
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
(25-05-2012, 05:41 PM)Muhammad Wrote: bkn degree IT xpe ke?? :d

bkn degree IT pun boleh,janji tahu dan ada sikit experience pun boleh
post updated,sila check #1 post
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
25-05-2012, 06:19 PM,
Post: #13
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
Position 1 & 2 cane? contoh2?
25-05-2012, 06:28 PM,
Post: #14
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
VVV, ku pohon senarai skop kerja..
serta tarikh tepat kerja tersebut..supaya x btindih dgn kursus yg mndatang
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
25-05-2012, 07:22 PM,
Post: #15
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
aku hny tau pentestSad
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye


Forum Jump: