Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Job from Al Nafiz Golden Solutions
25-05-2012, 08:01 PM,
Post: #16
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
ini kontrak ke permanent?

aku practical bulan sept/oct. Sad
25-05-2012, 08:24 PM,
Post: #17
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
En VVV, mcm mana dengan application sye ari tu?? call xangkat pun..
xboleh start awal sbb final exam.. cuti 1 mggu je..
[Image: pumpkids]
25-05-2012, 10:03 PM, (This post was last modified: 25-05-2012, 10:07 PM by RFC792.)
Post: #18
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
(25-05-2012, 06:28 PM)xsxs Wrote: VVV, ku pohon senarai skop kerja..
serta tarikh tepat kerja tersebut..supaya x btindih dgn kursus yg mndatang

pm aku email kau
(25-05-2012, 08:01 PM)s3m00t Wrote: ini kontrak ke permanent?

aku practical bulan sept/oct. Sad

6 hari perjumpaan,waktu cuti sabtu @ ahad sahaja .. 1 Hari gaji RM 350 x 6 Hari= Total RM 2100 GayFace

dan ade elaun yg lain lg GayFace
(25-05-2012, 06:19 PM)Taz Wrote: Position 1 & 2 cane? contoh2?

pm aku email kau
(25-05-2012, 07:22 PM)p0pc0rn Wrote: aku hny tau pentest Sad

Application development kan ade position aku post tu?
(25-05-2012, 08:24 PM)pumpkids Wrote: En VVV, mcm mana dengan application sye ari tu?? call xangkat pun..
xboleh start awal sbb final exam.. cuti 1 mggu je..

aku dah bgtau HR suruh siapkan offer letter..sabar k GayFace
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
25-05-2012, 10:48 PM,
Post: #19
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
(25-05-2012, 05:44 PM)ʌranʌ Wrote: Xdpt keje seumur idupla sy klau demand degree@diploma dlm IT..
ada PMR je paling tinggi..
pengalaman main game dlm facebook je banyak..Facepalm

asal ko ckp cmtu? Umur ko dh x pnjng lg ke?
Saya bukan seorang doktor
bukan juga seorang engineer
bukan juga seorang lawyer
dan bukan juga seorang akauntan

siapakah saya?
28-05-2012, 07:38 PM, (This post was last modified: 28-05-2012, 07:51 PM by RFC792.)
Post: #20
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
ok so far aku br dpt 1 CV dr tbdian.. mana tbdian yg lain nie??
Taz and xsxs,sila check email anda
dan adeq
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
29-05-2012, 10:14 AM,
Post: #21
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
cpat masih ada lg kekosongan
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
29-05-2012, 04:25 PM,
Post: #22
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
check #1st post aku, updated
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
30-05-2012, 02:51 PM,
Post: #23
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
Dip kemahiran sistem komputer..
Pengalaman 6 bln di SWM Environtment johor bahru.
Kemahiran x de kot .. Tp lebih kepade support service n maintanance..
Leh bagi info lebih sikit tak kat mane lokasi projek.. Berape lame. Projeknye.. Pm eh.. Nanty full detail kami bagi..
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
31-05-2012, 03:49 PM,
Post: #24
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
resume telah di submit,tq kepada yang berminat..thread closed
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
31-05-2012, 05:36 PM,
Post: #25
RE: Job from Al Nafiz Golden Solutions
(30-05-2012, 02:51 PM)Skyle-Jb Wrote: Dip kemahiran sistem komputer..
Pengalaman 6 bln di SWM Environtment johor bahru.
Kemahiran x de kot .. Tp lebih kepade support service n maintanance..
Leh bagi info lebih sikit tak kat mane lokasi projek.. Berape lame. Projeknye.. Pm eh.. Nanty full detail kami bagi..

bro,send aku resume kau
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]


Forum Jump: