Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Tee summer 2012
25-05-2012, 02:51 AM,
Post: #1
TBD Tee summer 2012
Hi u all...

ni cadangan dan konsep, kalau ada nak tambah baik nak kutuk sila komen yek Smile

[Image: kJpbn.jpg]
Depan

[Image: X6rud.jpg]
belakang


Sebab ape putih? Sebab aku suke putih, bhahahaha..
sebab ape xde kolar? sebab baju ni untuk santai2...;d
Reply
25-05-2012, 02:55 AM,
Post: #2
RE: TBD Tee summer 2012
SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply
25-05-2012, 02:56 AM,
Post: #3
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 02:55 AM)d347h_3v1L Wrote: SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD

guna serbuk pencuci khas untuk membasuhnya ;d
kalau dapat semua sulam perhh ;d
Reply
25-05-2012, 03:02 AM,
Post: #4
RE: TBD Tee summer 2012
ak cadangkan color pink.. true color for ;d
Reply
25-05-2012, 03:05 AM, (This post was last modified: 25-05-2012, 03:06 AM by anthrax.)
Post: #5
RE: TBD Tee summer 2012
Spoiler:

(25-05-2012, 02:55 AM)d347h_3v1L Wrote: SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD

setuju sagat2 anthrax gune 5 min je dah kotor k GayFace

(25-05-2012, 02:56 AM)ibnumalik Wrote:
(25-05-2012, 02:55 AM)d347h_3v1L Wrote: SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD

guna serbuk pencuci khas untuk membasuhnya ;d
kalau dapat semua sulam perhh ;d

ponboleh serbuk tu...anthrax kotorkan kau cuci amacam deal? GayFace kalau deal nak ambil 7 helai senang setiap hari kau basuh GayFace

(25-05-2012, 03:02 AM)hexrut Wrote: ak cadangkan color pink.. true color for ;d

we not GayFace we are trololo team GayFace GayFace
btw pink i like Love

Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
25-05-2012, 03:06 AM,
Post: #6
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 03:02 AM)hexrut Wrote: ak cadangkan color pink.. true color for ;d

Pink kolor..awwww manjew nyewww.. skew skew skew.. GayFace
Reply
25-05-2012, 03:06 AM,
Post: #7
RE: TBD Tee summer 2012
aku suka konsep letak username kat baju tu GayFace
Reply
25-05-2012, 03:07 AM,
Post: #8
RE: TBD Tee summer 2012
pastikan , utk ako , ako nak 2 helai
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
25-05-2012, 03:08 AM,
Post: #9
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 03:06 AM)b3nt0s Wrote:
(25-05-2012, 03:02 AM)hexrut Wrote: ak cadangkan color pink.. true color for ;d

Pink kolor..awwww manjew nyewww.. skew skew skew.. GayFace

eden toray konsep pink tu jab ;d



(25-05-2012, 03:06 AM)UnKn0wN Wrote: aku suka konsep letak username kat baju tu GayFace

thank you bro :P
Reply
25-05-2012, 03:19 AM,
Post: #10
RE: TBD Tee summer 2012
aritu ada awek kat fb letak status, dia ckp suke tgok laki kai baju pink.. pergh memang berduyun ar peminat i pas nim.. awwww GayFace
Reply
25-05-2012, 03:23 AM, (This post was last modified: 25-05-2012, 03:24 AM by ibnumalik.)
Post: #11
RE: TBD Tee summer 2012
nih hah pink konsep ;d

[Image: jtnYY.jpg]

lupe nak letak, tepi kanan depan, yepi kiri belakang. ;d
Reply
25-05-2012, 03:40 AM,
Post: #12
RE: TBD Tee summer 2012
xleh ke kecilkan sikit gambo..
beso sgt.. nok tgok serabut ;d
Reply
25-05-2012, 03:45 AM,
Post: #13
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 03:40 AM)hexrut Wrote: xleh ke kecilkan sikit gambo..
beso sgt.. nok tgok serabut ;d

bukan tbd dah tolong scale ke? ;d

nih untuk design anterak cakap xnak C++ tuh :P

[Image: lJvCZ.jpg]
Reply
25-05-2012, 03:58 AM,
Post: #14
RE: TBD Tee summer 2012
serius style~!! (yang warna putih sahaja -.- )

cuma... dekat bahagian belakang~ bahagian yang segala programming language kau tulis dalam scope diamond; kalau x de pun OK sebenarnya. kalau nak ada gak... maybe bleh fix sikit design dia. bukan tak lawa... just... aku rasa ada nak kena touch up sikit. Smile

ps: semua language kau taruk kat belakang. serius aku cakap... aku tak pernah cuba pun program guna Delphi. GayFace
Reply
25-05-2012, 04:08 AM, (This post was last modified: 25-05-2012, 04:22 AM by ibnumalik.)
Post: #15
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 03:58 AM)s3m00t Wrote: serius style~!! (yang warna putih sahaja -.- )

cuma... dekat bahagian belakang~ bahagian yang segala programming language kau tulis dalam scope diamond; kalau x de pun OK sebenarnya. kalau nak ada gak... maybe bleh fix sikit design dia. bukan tak lawa... just... aku rasa ada nak kena touch up sikit. Smile

ps: semua language kau taruk kat belakang. serius aku cakap... aku tak pernah cuba pun program guna Delphi. GayFace

em, nanti aku buangkan, ramai gak yang xnak,
btw aku main amek kat page faceboot tbd jek ;d
kat belakang sesuai letak ape jek? muka ;d? atau tulisan macam yg dulu punya?
ni konsep ke berapa tah...

[Image: 1QB2M.png]

kalau jadi yang ni boleh la aku cari berapa orang nak and cari supplier lepas ni. ;d
Reply


Forum Jump: