Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Tee summer 2012
30-09-2012, 11:01 PM,
Post: #136
Re: TBD Tee summer 2012
Cepat laaaa. Nakkk.

P/s : design x lawo xnk. Hmm
[Image: mw63E.gif]
Reply
01-10-2012, 01:53 AM,
Post: #137
TBD Tee summer 2012
(30-09-2012, 11:01 PM)Taz Wrote: Cepat laaaa. Nakkk.

P/s : design x lawo xnk. Hmm

Taz ko power design , bentangkan la the idea Of Taz tu !
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
19-10-2012, 09:57 PM,
Post: #138
RE: TBD Tee summer 2012
bila nk release nim Kih3
Reply
19-10-2012, 11:12 PM,
Post: #139
Re: RE: TBD Tee summer 2012
(01-10-2012, 01:53 AM)404myth Wrote:
(30-09-2012, 11:01 PM)Taz Wrote: Cepat laaaa. Nakkk.

P/s : design x lawo xnk. Hmm

Taz ko power design , bentangkan la the idea Of Taz tu !

Xnak. Dh byk design aku kena reject so aku kecik ati/merajuk. :'(

I'm on mobile! - Tapatalk
[Image: mw63E.gif]
Reply
20-10-2012, 11:54 AM,
Post: #140
RE: TBD Tee summer 2012
(14-06-2012, 08:27 PM)suhz Wrote: From @[whitefish] , bg la pendapat
whitefish Wrote:hallu abam suhz GayFace orait , mintak feedback please ;b




[Image: c9l7r.jpg]
5-



[Image: DLOXp.jpg]
3-







Kih3 ni saja2 je.(ada few design lg)


abam, no 5 depan, no 3 blakang.cunnnnnn
Reply
25-10-2012, 04:09 PM,
Post: #141
RE: TBD Tee summer 2012
Ape cite sal T-shirt ni?
[Image: 54986369.png]
Reply
25-10-2012, 11:35 PM,
Post: #142
RE: TBD Tee summer 2012
pergh. na baju 1
Hamba Allah yang jahil Smile
Reply
26-10-2012, 10:49 PM,
Post: #143
RE: TBD Tee summer 2012
Tu la pasal . nak jugak !
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply
26-10-2012, 11:18 PM,
Post: #144
RE: TBD Tee summer 2012
sy suka design Taz.. simple dan catchy.. klu nak buat baju korporat F1 bole juga.. Smile
Angry If you can't do it, don't do it. Angry
Reply
10-11-2012, 11:14 AM,
Post: #145
RE: TBD Tee summer 2012
Kalo aku buat poll, ade org lain ke nak tolong selesaikan tugas ni?
[Image: 54986369.png]
Reply
10-11-2012, 11:32 AM,
Post: #146
RE: TBD Tee summer 2012
(10-11-2012, 11:14 AM)SeliparJepun Wrote: Kalo aku buat poll, ade org lain ke nak tolong selesaikan tugas ni?

Hmm poll utk ape
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
10-11-2012, 11:35 AM,
Post: #147
RE: TBD Tee summer 2012
untuk pilih design mane yg jadi pilihan
[Image: 54986369.png]
Reply
26-02-2013, 06:13 PM,
Post: #148
RE: TBD Tee summer 2012
Sal T-shirt ni xde yg minat ke erk?

Kalo ade yg minat, aku nak buat poll
[Image: 54986369.png]
Reply
27-02-2013, 06:02 AM, (This post was last modified: 27-02-2013, 06:06 AM by AceyrafRoshlanz.)
Post: #149
RE: TBD Tee summer 2012
teda lagi ke Troll 2
tahun ini teda baju ye?
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
27-02-2013, 06:04 AM,
Post: #150
RE: TBD Tee summer 2012
(26-02-2013, 06:13 PM)SeliparJepun Wrote: Sal T-shirt ni xde yg minat ke erk?

Kalo ade yg minat, aku nak buat poll

ada, tapi mcm x active thread nie, ts or sape2 yng nk tolong buatkan baju tu, plis active sikit untuk update thread nie ;d

p/s : bila boleh tempah baju nie ? Sad
[Image: OmDM2yf.png]
Reply


Forum Jump: