Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Tee summer 2012
03-06-2012, 07:57 PM, (This post was last modified: 03-06-2012, 08:04 PM by pumpkids.)
Post: #61
RE: TBD Tee summer 2012
[Image: 13_The_Hollow_Logo.jpg]

Untuk tontonan umum.. GayFace

[Image: 13_The_Hollow_Logo_copy.png]
saya suka jenis .PNG boleh tempek kat mana2 wall yg berkaler.. ^^
[Image: pumpkids]
Reply
03-06-2012, 08:15 PM,
Post: #62
RE: TBD Tee summer 2012
[Image: z6LeD.png]

saje design lain dari yg lain dan nampak baru skit..
simple dan nampak seperti sebuah Komuniti yang besar.
Reply
03-06-2012, 08:24 PM,
Post: #63
RE: TBD Tee summer 2012
boleh lawan photo fight ni... GayFace heheh
[Image: pumpkids]
Reply
03-06-2012, 09:12 PM, (This post was last modified: 03-06-2012, 09:13 PM by XdeathX.)
Post: #64
RE: TBD Tee summer 2012
(03-06-2012, 08:15 PM)hexrut Wrote: [Image: z6LeD.png]

saje design lain dari yg lain dan nampak baru skit..
simple dan nampak seperti sebuah Komuniti yang besar.

i think i like this kind of design Me Gusta
(03-06-2012, 07:57 PM)pumpkids Wrote: [Image: 13_The_Hollow_Logo.jpg]

Untuk tontonan umum.. GayFace

[Image: 13_The_Hollow_Logo_copy.png]
saya suka jenis .PNG boleh tempek kat mana2 wall yg berkaler.. ^^

ini pun same Love i like.. wahahaha.. burung dalam suar Troll 2
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
03-06-2012, 09:42 PM,
Post: #65
RE: TBD Tee summer 2012
making pelik korg design ;d ;d ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
03-06-2012, 10:00 PM,
Post: #66
RE: TBD Tee summer 2012
hahaha, tula pasal... tapi yang hexrut tu boleh tahan la..

xtahu nak buat camne dah ni. jahahaha
Reply
03-06-2012, 10:08 PM,
Post: #67
RE: TBD Tee summer 2012
(03-06-2012, 09:42 PM)Ahlspiess Wrote: making pelik korg design ;d ;d ;d

harharharhar.. xpelik pun.. Troll 2
xlari dari tujuan asal. Kih3
Reply
03-06-2012, 10:11 PM,
Post: #68
RE: TBD Tee summer 2012
(03-06-2012, 10:08 PM)hexrut Wrote:
(03-06-2012, 09:42 PM)Ahlspiess Wrote: making pelik korg design ;d ;d ;d

harharharhar.. xpelik pun.. Troll 2
xlari dari tujuan asal. Kih3

inspiration dari popcorn. .wahaha. kalau nak simple guna logo hexrut la kotz.. nampak kelainan sikit. GayFace

hak burung tu pun ok. tapi kena KEEP IT SIMPLE.. pandai2 la letak kat mana2 kat baju tu.
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
03-06-2012, 10:47 PM,
Post: #69
RE: TBD Tee summer 2012
aku suka je both design Big Grin
nmpk BARU n original
tu yg best Smile
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
06-06-2012, 05:20 AM,
Post: #70
RE: TBD Tee summer 2012
nice Smile
bila release ?
Reply
09-06-2012, 08:48 PM,
Post: #71
RE: TBD Tee summer 2012
Ape cer projek ni, sepi je sepanjang zaman GayFace
[Image: 54986369.png]
Reply
09-06-2012, 08:54 PM,
Post: #72
RE: TBD Tee summer 2012
korang nak ke?kalau nk aku leh usahakan Smile
just design korang pny decision la..pilih design2 yg puas hati,then wat poll..if ibnumalik tanak proceed la ;d
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
09-06-2012, 08:57 PM,
Post: #73
RE: TBD Tee summer 2012
kalo aku, mmg nak, kan yg tahun ni belum ade lagi.

Sal design, cantik di mata korang, aku ok je Big Grin
[Image: 54986369.png]
Reply
09-06-2012, 09:01 PM,
Post: #74
RE: TBD Tee summer 2012
tahun ni bkn da ade ke?
yg longjohn buat
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
09-06-2012, 09:11 PM,
Post: #75
RE: TBD Tee summer 2012
Code:
http://w3.tbd.my/thread-9843-post-114400.html#pid114400

yang ni ujung taon lepas. kira taon lepas la walaupun pos awal taon ni GayFace
[Image: 54986369.png]
Reply


Forum Jump: