Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceh7
12-06-2012, 10:30 PM,
Post: #16
RE: Ceh7
(06-06-2012, 09:17 AM)blackoni2 Wrote: minggu ni aku cuba pos, maap lah.. delay 2 minggu dah.. ada urgent GayFace

kau dah post nanti pm harga. ;d
Reply
12-06-2012, 10:37 PM,
Post: #17
RE: Ceh7
(12-06-2012, 10:30 PM)ibnumalik Wrote:
(06-06-2012, 09:17 AM)blackoni2 Wrote: minggu ni aku cuba pos, maap lah.. delay 2 minggu dah.. ada urgent GayFace

kau dah post nanti pm harga. ;d

pm no tepon, takut nanti abe posmen tu sesat;b, esok or lusa aku nak post dah.. mohon ampun, dekat 3 minggu dah ni.. ha3;b

[Image: 1669544285.png]
Reply
13-06-2012, 07:31 AM,
Post: #18
RE: Ceh7
(21-05-2012, 08:53 AM)blackoni2 Wrote: CEHv7 Video training from CBT (Size: 16.3 GB)
CBT Nuggets
CEH v7 Instructor Slides
Tool Videos Howto
CEHv7 - Module 12 - Hacking Webserver.iso 1.6 GB
CEHv7 - Module 07 - Viruses and Worms.iso 1.53 GB
CEHv7 - Module 05 - System Hacking.iso 1.47 GB
CEHv7 - Module 13 - Hacking Web Applications.iso 1.39 GB
CEHv7 - Module 16 - Evading IDS, Firewalls and Honeypots.iso 1.08 GB
CEHv7 - Module 03 - Scanning Networks.iso 1.07 GB
CEHv7 - Module 06 - Trojans and Backdoors.iso 839.19 MB
CEHv7 - Module 04 - Enumeration.iso 808.23 MB
CEHv7 - Module 15 - Hacking Wireless Networks.iso 752.29 MB
CEHv7 - Module 08 - Sniffers.iso 679.64 MB
CEHv7 - Module 14 - SQL Injection.iso 618.76 MB
CEHv7 - Module 19 - Penetration Testing.iso 556.95 MB
CEHv7 - Module 02 - Footprinting and Reconnaissance.iso 525.27 MB
CEHv7 Lab Prerequisites.iso 323.6 MB
CEHv7 - Module 18 - Cryptography.iso 296.33 MB
CEHv7 - Module 10 - Denial of Service.iso 185.78 MB
CEHv7 - Module 17 - Buffer Overflows.iso 73.75 MB
CEHv7 - Module 11 - Session Hijacking.iso 17.04 MB
Certified Ethical Hacker Study Guide.pdf 6.68 MB
CEHv7 - Module 09 - Social Engineering.iso 3.63 MB
Frankenstein Slides.pdf 1.91 MB
SCAN.NFO 109.08 KB
Legal_Disclaimer.htm 24.25 KB
DOCOPEN.EXE 11.5 KB
autorun.inf 52 bytes
Torrent downloaded from Demonoid.com.txt 47 bytes
Torrent downloaded from Demonoid.me.txt

torrent : http://kat.ph/cehv7-video-training-from-...30875.html

aku baru lepas download guna torrent, sbb dulu ada org tak bagi reupload GayFace

p/s : baru 1st time posting pasal ni.. lau salah tlg edit ye..lau dah ada tlg remove keh3

tak bagi re-upload ? nape lak ? mohon pencerahan ;d ;d
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
13-06-2012, 08:52 AM,
Post: #19
RE: Ceh7
Dulu dh penah dh download kat torrent tapi tu la take time lame sangat + lembab Sad,
tuan tanah taknak tolong upload kan ke? ^^
Respect People, Power of Word. Big Grin
Reply
15-07-2012, 11:56 AM,
Post: #20
RE: Ceh7
aku nak pos juga....
Reply
15-07-2012, 08:41 PM,
Post: #21
RE: Ceh7
Postkan dekat hamba juga boleh Big Grin
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
15-07-2012, 10:10 PM,
Post: #22
RE: Ceh7
ak nk jgak
Reply


Forum Jump: