Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
window 7 slo
10-05-2012, 01:18 PM,
Post: #16
RE: window 7 slo
saya guna antivirus malwarebytes anti-malware. saya dah delete virus tu. tq frends. tapi ada cara lain tak untk jadi kan computer fast sekit. sekrg slow sngt... kalau saya nak guna pendrive also cnt la. dia cakap "readyboost is not enabled because the service responsible for readyboost(Sysmain) has been turned off on this computer. an administrator can turn the Sysmain service back 0n."
Reply
10-05-2012, 01:54 PM, (This post was last modified: 10-05-2012, 01:56 PM by ripper.)
Post: #17
RE: window 7 slo
O4 - HKCU\..\Run: [HKCUMICRO] C:\Users\Admin123\AppData\Roaming\InstallDir\micro.exe
(09-05-2012, 04:10 PM)Fakhru Wrote:
Code:
O4 - HKLM\..\Run: [HKLMMICROMEDIA] C:\Users\Admin123\AppData\Roaming\system32\micromedia.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HKLMICRO] C:\Users\Admin123\AppData\Roaming\InstallDir\micro.exe
O4 - HKCU\..\Run: [HKCUMICROMEDIA] C:\Users\Admin123\AppData\Roaming\system32\micromedia.exe

Ni mcm virus jea.. :3


anda dah kena GayFace GayFace
dah sah cybergate punya server ~ GayFace
Code:
4 - HKCU\..\Run: [HKCUMICRO] C:\Users\Admin123\AppData\Roaming\InstallDir\micro.exe
4 - HKLM\..\Run: [HKLMICRO] C:\Users\Admin123\AppData\Roaming\InstallDir\micro.exe
Reply
10-05-2012, 03:43 PM,
Post: #18
RE: window 7 slo
saya dah delete tapi virus tu timbul balik. macamana nak solve this pro.
Reply
10-05-2012, 03:47 PM,
Post: #19
RE: window 7 slo
(10-05-2012, 03:43 PM)rao Wrote: saya dah delete tapi virus tu timbul balik. macamana nak solve this pro.

upload kat virustotal tgk, ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
10-05-2012, 03:49 PM,
Post: #20
RE: window 7 slo
sory bro. i x faham. cn u explain detail.
Reply
10-05-2012, 04:38 PM,
Post: #21
RE: window 7 slo
ko tak leh delete ... maybe sebab ada fungsi persistence kat malware tu... guna combo fix

http://www.combofix.org/download.php
Reply
10-05-2012, 07:32 PM,
Post: #22
RE: window 7 slo
(10-05-2012, 03:49 PM)rao Wrote: sory bro. i x faham. cn u explain detail.

pergi ke file tersebut, upload Micro123 ke virustotal.com. Update juga database antivirus. GayFace
Menurut Ghazali, antara tanda mencintai ALLAH adalah mengutamakan ALLAH berbending nafsu syahwat yang sering cenderung kepada hiburan dan keseronokan, relaks dan santai..
Reply
12-05-2012, 07:11 PM,
Post: #23
RE: window 7 slo
GUYS tq very much. my pro dah selesai rdy.. terima kasih bnyk2
Reply
13-05-2012, 06:58 AM,
Post: #24
RE: window 7 slo
(10-05-2012, 01:18 PM)rao Wrote: saya guna antivirus malwarebytes anti-malware. saya dah delete virus tu. tq frends. tapi ada cara lain tak untk jadi kan computer fast sekit. sekrg slow sngt... kalau saya nak guna pendrive also cnt la. dia cakap "readyboost is not enabled because the service responsible for readyboost(Sysmain) has been turned off on this computer. an administrator can turn the Sysmain service back 0n."

saya cadangkan anda beralih ke OS ubuntu linux..pc/laptop akan jadi laju drpd window$..tanpa menggunakan antivirus yg g** tu dan license key utk genuine window$..bebas drpd virus,keylogger etc..boleh download OS ubuntu di http://www.ubuntu.com.my/ dan join komuniti ubuntu malaysia di https://www.facebook.com/groups/ubuntumy/ ;]
[Image: fu2c5k.gif]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Request Download Window Server MadT0yz 16 2,083 18-07-2013, 02:22 PM
Last Post: c0ff33
  kenaper dgn window 7 aku!! Elize 20 3,492 26-12-2011, 12:07 PM
Last Post: xsxs
  (ASK) download Window 6b2 7 1,651 04-11-2011, 09:09 AM
Last Post: ak47suk1
  how to mod window Dekstop AsylumChaos 1 698 02-11-2011, 06:50 PM
Last Post: adeq
  Download Window 8 Developer Priview MrKroit 0 412 21-09-2011, 07:01 PM
Last Post: MrKroit
  [Request] Window 8 MrKroit 4 1,003 04-05-2011, 03:11 PM
Last Post: taylorswift
  VCD/DVD Window SeliparJepun 22 3,854 14-02-2011, 11:54 PM
Last Post: SeliparJepun
  SEMUA PASSWORD TOOLS UNTUK WINDOW,YAHOO.bla..bla..bla >>TORRENT<< ninja 2 1,363 24-08-2010, 11:06 AM
Last Post: amelz
  [Tut]Cara mengunakan window 7 loader phoebekiller 2 1,478 03-07-2010, 06:51 PM
Last Post: aminmekawyre
  [Help]Window 7 Crack!!! akiraro 12 2,491 07-05-2010, 09:40 PM
Last Post: akiraro

Forum Jump: