Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
30-04-2012, 04:05 PM,
Post: #1
Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
hihi...ekceli aku nak jadi scammer la..boleh tak tunjuk cara2/step2 nak stay safe bila menipu? Big Grin
[Image: 82894083.gif]
Reply
30-04-2012, 05:51 PM,
Post: #2
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
Aku harap ko main2 je lah.. Facepalm
Derpina

Reply
30-04-2012, 06:23 PM,
Post: #3
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
bukan..aku nak tau cara2 kekalkan keselamatan je GayFace
[Image: 82894083.gif]
Reply
30-04-2012, 11:44 PM,
Post: #4
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
g la tya ex-scammer yg dh kantoi ;d
mn ada org nk ajar buat mende nih, kena belajar dan fikirkan sendiri..klu deface site org mungkin, org x fikir smpai nk sembelih..
tp klu scam, lu pikir la sendiri ;d;d;d
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
01-05-2012, 02:19 AM,
Post: #5
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
nk scam dalam game sye tau la..GayFace
kena pndai buat ayat2 manis..
[Image: pumpkids]
Reply
01-05-2012, 04:07 AM, (This post was last modified: 01-05-2012, 04:08 AM by UnKn0wN.)
Post: #6
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
tgk thread ni http://w3.tbd.my/thread-11914.html

> kaji sebab ape dia kantoi smpai semua info pasal dia org bleh tau
> ambil pengajaran dan cara utk mengelakkan dari jadi mcm tu
> ???
> profit! GayFace
Reply
01-05-2012, 08:27 AM,
Post: #7
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
hakhakhak.. GayFace
[Image: 82894083.gif]
Reply
01-05-2012, 03:50 PM,
Post: #8
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
CC: @[|a|a] GayFace
[Image: 90771784.png]
Reply
01-05-2012, 04:56 PM,
Post: #9
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
nak aku ajar?
maihh... dulu aku kaki scamm skrang dah insaf..
tpi aku reti scam pompuan je Sad
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
01-05-2012, 05:01 PM,
Post: #10
RE: Bagaimana ingin menjadi scammer berjaya
(01-05-2012, 04:56 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: nak aku ajar?
maihh... dulu aku kaki scamm skrang dah insaf..
tpi aku reti scam pompuan je Sad
ajarkan ! GayFace

[Image: 82894083.gif]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Cara 2 Menjadi Terrorist Tron 1 430 06-04-2012, 07:31 PM
Last Post: | 7hr33 | p4L4n6 |
  Maybank2u scammer lagi reznet 24 2,336 14-07-2011, 03:35 PM
Last Post: reznet
  Salahkah Aku Ingin Pakai Tudung [bedtime story] ninja 11 2,263 07-07-2011, 12:13 PM
Last Post: SeliparJepun
  [Ask]Bagaimana Nak Bypass Dns Guardian?Hurm.. romance 19 2,701 21-12-2010, 10:22 AM
Last Post: romance
  Soul Collector (HF User) is a Scammer?! shakree42 42 5,809 17-06-2010, 08:22 PM
Last Post: hexon

Forum Jump: