Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Workshop Khas dari Brother Smael
25-04-2012, 10:33 PM,
Post: #46
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
Bole tak nak request brade smael listkan applications yang diperlukan.. So bole pre install siap2..
Reply
25-04-2012, 10:40 PM,
Post: #47
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
aku berminat jugak.....x reti language C nie...tp rsa boleh cuba ja... date tu la kena tau jugak baru boleh kompom...
Reply
26-04-2012, 07:04 AM, (This post was last modified: 27-04-2012, 05:27 PM by najashark.)
Post: #48
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
macam nak join
Reply
26-04-2012, 07:43 AM,
Post: #49
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
+me Too.. prefer time gaji. senang nak menapak. Smile
Reply
26-04-2012, 08:48 AM, (This post was last modified: 26-04-2012, 08:59 AM by smael.)
Post: #50
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
(25-04-2012, 05:39 PM)p0pc0rn Wrote: boleh je ibnumalik.ni sesi belajar sama2 Smile
smael,max student kau leh brape?
kadang2 wokshop besar sgt susah lak nk handle
so far dua tempat trening ni je aku dpt feedback.
aku rs ramai yg prefer nk bawa laptop sdri kot?

nnt aku try tny yg kt KL tuh if just nk network saje leh ke x.

max student 20 org aku rasa boleh sebab aku akan bawa assistant sorang.
Nanti aku post detail utk required software and os env
Aku rasa tarikh yg sesuai ialah 26 dan 27 may. Apa pendapat korang?
Reply
26-04-2012, 09:18 AM,
Post: #51
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
Setakat ni ok tarikh tu.

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
26-04-2012, 09:22 AM,
Post: #52
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
cun sgt tarikh tuh.
aku baru call yg kt KL pny. da bodek2 skit minta bilik besar yg muat dlm 20 orang harga untuk weekend rm850 dia bagi.
supposely rm850 just utk blik kecik.

skrg try mnta blik yg ade network tp takde komputer.
dia kena cek dlu.
ape2hal aku akan update balik

so far agak2 berapa sorang leh tong2? haha..nk kena budget gak..sbb training dua hari..if let say jadi, dlm 2k gak la nk kena bekap..
2k = 20 org = seratus rigt gak tu..bagi aku?
sgt2 berbaloi..
nk g trening advance dgn harga seratus rgt dua hari?
mana nk dapat beb??!!
Big Grin
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
26-04-2012, 09:42 AM,
Post: #53
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
altfa solution tu hang ada contact tak p0pc0rn?

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
26-04-2012, 10:06 AM,
Post: #54
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
(26-04-2012, 09:22 AM)p0pc0rn Wrote: cun sgt tarikh tuh.
aku baru call yg kt KL pny. da bodek2 skit minta bilik besar yg muat dlm 20 orang harga untuk weekend rm850 dia bagi.
supposely rm850 just utk blik kecik.

skrg try mnta blik yg ade network tp takde komputer.
dia kena cek dlu.
ape2hal aku akan update balik

so far agak2 berapa sorang leh tong2? haha..nk kena budget gak..sbb training dua hari..if let say jadi, dlm 2k gak la nk kena bekap..
2k = 20 org = seratus rigt gak tu..bagi aku?
sgt2 berbaloi..
nk g trening advance dgn harga seratus rgt dua hari?
mana nk dapat beb??!!
Big Grin
topik ni mungkin advanced, tapi training ni basic jer sebagai pengenalan.
hari pertama lebih kepada c/c++ dan assembly. hari kedua untuk teknik RCE dgn menggunakan tools seperti ollydbg, ida pro, hex editor.

Reply
26-04-2012, 10:20 AM,
Post: #55
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
saya nur huX ingin menyertai bengkel ini..
dan free selepas 19may..
insyallah kalau tak ada halangan saya datang..
komputer sendiri saya tak ada.. jadi macam mana ye? Sad
█▐ ▌ ▐▐█▌▐ ▌▐▐▌ ▐▌█▐█▌▌▐▐▌ ▐▌█ █ █ ▌▌▐ █▌█ ▌▐█▐▌▐ ▌ ▐▌█▐▌▐▌▐█ ▌▐▌█ ▌▐ ▐ ▌▐▌█ ▐█▐▐▌
Reply
26-04-2012, 10:28 AM,
Post: #56
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
(26-04-2012, 10:20 AM)huX Wrote: saya nur huX ingin menyertai bengkel ini..
dan free selepas 19may..
insyallah kalau tak ada halangan saya datang..
komputer sendiri saya tak ada.. jadi macam mana ye? Sad

pinjam laptop kawan 2 hari Smile
Reply
26-04-2012, 10:33 AM,
Post: #57
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
(26-04-2012, 09:42 AM)ak47suk1 Wrote: altfa solution tu hang ada contact tak p0pc0rn?

tadak plak.
tp tu area bangi kn?
ramai stuju x?
kah3..takut ada yg tak reti nk ke situ nnt
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
26-04-2012, 10:49 AM,
Post: #58
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
letak kordinat gps p0p, senang nanti, letak aje value kat situ.. tarikh lepas gaji kan?
Reply
26-04-2012, 11:19 AM,
Post: #59
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
(26-04-2012, 10:49 AM)nikkor Wrote: letak kordinat gps p0p, senang nanti, letak aje value kat situ.. tarikh lepas gaji kan?

tarikh lepas gaji memang idea yang menarik...

btw abam p0p nak bagi berapa orang join?..ramai ke terhad ke
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
Reply
26-04-2012, 11:39 AM,
Post: #60
RE: Workshop Khas dari Brother Smael
20 max aku rs
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Workshop RCE oleh JejakaPemalu p0pc0rn 41 3,258 20-05-2013, 02:19 AM
Last Post: Fakhru
  Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu rapple86 20 2,600 11-02-2012, 07:41 PM
Last Post: pumpkids

Forum Jump: