|a|a mengganas kembali.
19-04-2012, 12:24 PM,
Post: #1
|a|a mengganas kembali.
Asalam thread ni dibuka khas sebab nampak gaya si lala ni mengganas kembali tapi di forum lain.Agak-agak nak buat apa kat budak seko ni..menyusahkan orang.

Full Information.

[Image: 65738_190520534390388_100002973297639_29...9077_n.jpg]

[Image: 197494_1924938048272_1386775711_2157142_3998507_n.jpg]

[Image: 181571_166272413420766_100001140243517_3...1270_n.jpg]

Nama Penuh

Muhammad Faris Bin Othman

No IC

930923075061

No Phone Berkenaan.
0125157075
0175088515

Alamat Berkenaan.

No 11, Lorong Sungai Tiram 3, Taman Tunas damai
Bayan Lepas, Penang 1900

[Image: 9PG6J.png]

3-4-19, LINTANG BAYAN 8, SERI SELIMA SG ARA, 11900 BAYAN LEPAS, PENANG

ID Forum.

Lowyat :`Sonata
Carigold : System32
Putera : Kaoru
Gempak : Kaoru

Skype Acc.
mrkasandra-vip


FB Profil
fb.com/profile.php?id=100003281624548
fb.com/iz.pch

fb.com/profile.php?id=100002973297639 (FB Awek dia,tapi awek dia memang sengal sebab pilih dia, aku lagi hensem..wakaka..)

Akaun Bank Yang Digunakan.

Zulfadhli Bin Ahmad

CIMB BANK BHD
07140 16862 6524
MUHAMMAD 'IZZAT BIN MUHAMMAD NIZAMUDDIN

No Plat Kenderaan & Berkenaan.

PFX2954, PFC6793, PFC6793, PHH4678, PKL5299

Email Yang Digunakan.
dom_zer0@hotmail.com
xanseviera_66@yahoo.com
xanseviera.69@yahoo.com
silver.soul66@gmail.com
casa_kasandra@yahoo.com
bunny.rav3r@gmail.com


Extra Info
atletprima.blogspot.com (scam blog)
0175088515 - SMS digalakkan
Email: atletprima@gmail.com
YM: casa_kasandra - (casa_kasandra@yahoo.com)
Facebook FanPage: Atlet Prima

Credits : to all people Smile

===============================================
Updated by visz:

1) mintak pada mangsa-mangsa si lala ni kasi bukti atau bahan2 utk kami kaji dan tunjukkan pada parents dia
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
19-04-2012, 12:28 PM,
Post: #2
RE: |a|a mengganas kembali.
Apa lagi. Doxing mode ON. ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
19-04-2012, 12:32 PM,
Post: #3
RE: |a|a mengganas kembali.
(19-04-2012, 12:24 PM)D3vil Wrote: Asalam thread ni dibuka khas sebab nampak gaya si lala ni mengganas kembali tapi di forum lain.Agak-agak nak buat apa kat budak seko ni..menyusahkan orang.

Info .[Betulkan Info Kalau Ada Salah]

Muhammad Faris Othman
890713-07-5122
No. 5-7-13, De' Mutiara Condo,
Taman Nuri, 19300 Bayan Bay,
Penang.
Contact No. : 017-5088515
RHB Bank
Account no. : 1-071300-010560-0
http://www.facebook.com/iz.pch
Email : xans.69@gmail.com


Ni pasal yang terbaru scam.Scam blackberry.

http://carigold.com/portal/forums/showth...p=12967443

Thread lama.

http://forum.lowyat.net/topic/2001191

nama laki..tapi IC pompuan...
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply
19-04-2012, 12:33 PM, (This post was last modified: 19-04-2012, 12:34 PM by xsxs.)
Post: #4
RE: |a|a mengganas kembali.
nk guna cara legal or illegal D3vil?

acc bank tu mmg dia pya?
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
19-04-2012, 12:33 PM, (This post was last modified: 19-04-2012, 12:34 PM by D3vil.)
Post: #5
RE: |a|a mengganas kembali.
(19-04-2012, 12:32 PM)#l0u7 Wrote:
(19-04-2012, 12:24 PM)D3vil Wrote: Asalam thread ni dibuka khas sebab nampak gaya si lala ni mengganas kembali tapi di forum lain.Agak-agak nak buat apa kat budak seko ni..menyusahkan orang.

Info .[Betulkan Info Kalau Ada Salah]

Muhammad Faris Othman
890713-07-5122
No. 5-7-13, De' Mutiara Condo,
Taman Nuri, 19300 Bayan Bay,
Penang.
Contact No. : 017-5088515
RHB Bank
Account no. : 1-071300-010560-0
http://www.facebook.com/iz.pch
Email : xans.69@gmail.com


Ni pasal yang terbaru scam.Scam blackberry.

http://carigold.com/portal/forums/showth...p=12967443

Thread lama.

http://forum.lowyat.net/topic/2001191

nama laki..tapi IC pompuan...

Agak2 leh dapatkan IC yang sebenar? 22 tu salah eh?
(19-04-2012, 12:33 PM)xsxs Wrote: nk guna cara legal or illegal D3vil?

Bagi dua-dua , sebagai peringatan GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
19-04-2012, 12:35 PM,
Post: #6
RE: |a|a mengganas kembali.
ok ;d
dia nk duit, kita bg dia duit
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
19-04-2012, 12:36 PM,
Post: #7
RE: |a|a mengganas kembali.
(19-04-2012, 12:35 PM)xsxs Wrote: ok ;d
dia nk duit, kita bg dia duit

Acc bank tu based on mangsa yang kena scam tu masukkan duit, anyway ic dia macam salah je.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
19-04-2012, 12:40 PM, (This post was last modified: 19-04-2012, 12:54 PM by xsxs.)
Post: #8
RE: |a|a mengganas kembali.
017-5088515
Code:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uc3ZhyNfEYYJ:conman2011.blogspot.com/2011/10/conman.html+&cd=2&hl=en&ct=clnk
Code:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wpwukPxe7hMJ:forum.lowyat.net/topic/2001191/all+&cd=1&hl=en&ct=clnk

(19-04-2012, 12:36 PM)D3vil Wrote:
(19-04-2012, 12:35 PM)xsxs Wrote: ok ;d
dia nk duit, kita bg dia duit

Acc bank tu based on mangsa yang kena scam tu masukkan duit, anyway ic dia macam salah je.

klu tiba2 je org kena scam dan brlaku pmindahan USD 1k ke acc tu, interpol carik x gamaknya?
GayFace

Edited :
Code:
Muhammad Faris Othman (bunny.rav3r@gmail.com)
   +60175088515
   No 11, Lorong Sungai Tiram 3, Taman Tunas damai
   Bayan Lepas, Penang 1900
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
19-04-2012, 12:44 PM, (This post was last modified: 19-04-2012, 12:45 PM by 404myth.)
Post: #9
RE: |a|a mengganas kembali.
Quote:AjuL Zul: hah
AjuL Zul: adik ko mengganas kembali
AjuL Zul: wakaka
AjuL Zul: http://w3.tbd.my/thread-11914-lastpost.html
No`Time`To`Bleed: yer tgk reading , holy cow betul budak nie GayFace
AjuL Zul: dah sampai masa ni
AjuL Zul: nak kena kasi sumbat dia masuk dalam
AjuL Zul: haha

zzzz bkn adik aku lar , btw adik kepada @[adeq] ROFL , details die sume aku da campak (format pc) ic die tu salah rasanya , haizz ape nk jadi la budak nie , terdesak nk bayar ptptn kot ROFL
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
19-04-2012, 01:11 PM,
Post: #10
RE: |a|a mengganas kembali.
404myth miss u Love
Reply
19-04-2012, 01:16 PM,
Post: #11
RE: |a|a mengganas kembali.
(19-04-2012, 12:40 PM)xsxs Wrote: 017-5088515
Code:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uc3ZhyNfEYYJ:conman2011.blogspot.com/2011/10/conman.html+&cd=2&hl=en&ct=clnk
Code:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wpwukPxe7hMJ:forum.lowyat.net/topic/2001191/all+&cd=1&hl=en&ct=clnk

(19-04-2012, 12:36 PM)D3vil Wrote:
(19-04-2012, 12:35 PM)xsxs Wrote: ok ;d
dia nk duit, kita bg dia duit

Acc bank tu based on mangsa yang kena scam tu masukkan duit, anyway ic dia macam salah je.

klu tiba2 je org kena scam dan brlaku pmindahan USD 1k ke acc tu, interpol carik x gamaknya?
GayFace

Edited :
Code:
Muhammad Faris Othman (bunny.rav3r@gmail.com)
   +60175088515
   No 11, Lorong Sungai Tiram 3, Taman Tunas damai
   Bayan Lepas, Penang 1900

proxy utk carding ok gak bro..xpun cuba messed up dgn geng2 mexico drug cartel tu..GayFace
Reply
19-04-2012, 01:17 PM,
Post: #12
RE: |a|a mengganas kembali.
siapakah si lala ni sbenarnye?

dia ni scammer ke? carder ke? hacker ke? monster ke? wrestler ke? ke ape? ;d
dah ler no IC tu perempuan ROFL

no belakang genap = perempuan
no belakang ganjil = lelaki

;d ;d ;d
[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Reply
19-04-2012, 01:17 PM, (This post was last modified: 19-04-2012, 02:34 PM by xsxs.)
Post: #13
RE: |a|a mengganas kembali.
ic ?
[Image: 2AGjf.png]

//anjing bila dh tbiasa makan taik, dia akan makan lg..susah nk brenti Facepalm
(19-04-2012, 01:16 PM)sil Wrote:
Spoiler:

(19-04-2012, 12:40 PM)xsxs Wrote: 017-5088515
Code:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uc3ZhyNfEYYJ:conman2011.blogspot.com/2011/10/conman.html+&cd=2&hl=en&ct=clnk
Code:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wpwukPxe7hMJ:forum.lowyat.net/topic/2001191/all+&cd=1&hl=en&ct=clnk

(19-04-2012, 12:36 PM)D3vil Wrote:
(19-04-2012, 12:35 PM)xsxs Wrote: ok ;d
dia nk duit, kita bg dia duit

Acc bank tu based on mangsa yang kena scam tu masukkan duit, anyway ic dia macam salah je.

klu tiba2 je org kena scam dan brlaku pmindahan USD 1k ke acc tu, interpol carik x gamaknya?
GayFace

Edited :
Code:
Muhammad Faris Othman (bunny.rav3r@gmail.com)
   +60175088515
   No 11, Lorong Sungai Tiram 3, Taman Tunas damai
   Bayan Lepas, Penang 1900

proxy utk carding ok gak bro..xpun cuba messed up dgn geng2 mexico drug cartel tu..GayFace
sil ganaz as ever ;d
dia nk duit, nt kita cuba bg 1k dulu

lol..no motor PFX2954

edited:
[Image: koZ9v.png]
ada kaitan?
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
19-04-2012, 02:03 PM,
Post: #14
RE: |a|a mengganas kembali.
dlu aku igt dia baik , rupa-rupanye GayFace
btol jgk kata pepatah dont judge book by its cover .
[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply
19-04-2012, 02:12 PM,
Post: #15
RE: |a|a mengganas kembali.
emel2 yg dia guna so far aku jmp
dom_zer0@hotmail.com
xanseviera_66@yahoo.com
xanseviera.69@yahoo.com
silver.soul66@gmail.com
casa_kasandra@yahoo.com
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply


Forum Jump: