|a|a mengganas kembali.
05-05-2012, 09:17 PM,
Post: #151
RE: |a|a mengganas kembali.
info carigold :

Moga emak TT (mohd faris cepat sembuh yer kalau betul sakit)

mane stu yg btol nie kejab kate mak sakit bile si sem0t h1t4m nak pgi rumah ckp la itu ini makin perlik dgn die Facepalm
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
05-05-2012, 10:07 PM,
Post: #152
RE: |a|a mengganas kembali.
[Image: xifRD.jpg]

iklan2.. jom la join GayFace
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
06-05-2012, 03:06 AM,
Post: #153
RE: |a|a mengganas kembali.
(05-05-2012, 10:39 AM)-|ninja|- Wrote:
(01-05-2012, 09:28 PM)p0pc0rn Wrote:
(01-05-2012, 03:20 AM)Selipar Jepun Wrote:
(01-05-2012, 02:26 AM)slupiey Wrote: Pm aku.. aku kene tipu dengan faris nih.. die tipu aku dekat mudah.. ade report polis and ade msj die lgi yang die hantar no acct RHB die.. slip aku bank in dekat die pun ade.. rm900 do... lame aku mencari budah nih... sape boleh tlg aku selesaikan kes aku ade "REWARD"!!!! thx...

sampai skang aku masih terpikir lagi, ape guna Mycert kalo xde org nak report setiap kes yg berlaku?
Dorang x ambik tindakan ke ape?
bagi pendapat aku, cuba la wat report kat mycert dulu. soal korang nak cari sendiri tu silakan, tapi buat la report dulu. ni pendapat aku jer Facepalm

Code:
http://www.mycert.org.my/report_incidents/online_form.html

xpaham lg?inilah malaysia ;d

utk dptkan authprity pny tndakan,mcm2 lvel kne go trough.isp,polis,mycert,mgsa,banking personal etc.bkn dorg xnk tolg,dorg leh tolg,tp every step kena lalui gak which kdg2 buat proses tu lmbt.ape yg leh buat just keep onfolo up dgn pihak2 yg tlibat n apa2 maklumat,serahkn je

aku igt da abes da kes lala nih.byk lak mgsa2 dia

eleh.. RM900... keke.. kapitalisme yang duit banyak bukan kisah pun bawah Rm2000 tu. alamakhai kaye kan.. GayFace.. ish3.. harap kes ni dapat selesai segera. Kesian orang lain jadi mangsa.. lepastu membuatkan orang takut nak beli barang online.


rm 900 pun duit do... penat2 aku keje nk cri duit tuh... kekekeke... senang2 je die menipu..
Reply
08-05-2012, 07:46 PM,
Post: #154
RE: |a|a mengganas kembali.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003800889281

[Image: 419981_351531688224249_348541415189943_1...1679_n.jpg]
Reply
09-05-2012, 04:34 PM,
Post: #155
RE: |a|a mengganas kembali.
(08-05-2012, 07:46 PM)abc Wrote: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003800889281

thx bro... dah ade gmbar die... die dah msj aku dah.. die kate nk refund balik.. x pe... die kate ujung bulan nih.. tpi kalau di x refund mmg aku g cri die... GayFace
Reply
13-05-2012, 04:07 AM,
Post: #156
RE: |a|a mengganas kembali.
(09-05-2012, 04:34 PM)slupiey Wrote:
(08-05-2012, 07:46 PM)abc Wrote: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003800889281

thx bro... dah ade gmbar die... die dah msj aku dah.. die kate nk refund balik.. x pe... die kate ujung bulan nih.. tpi kalau di x refund mmg aku g cri die... GayFace

Maybe dia tgh ejas next victim then baru bole bayar duit bro kot? just saying.. Smile
Reply
13-05-2012, 01:34 PM,
Post: #157
RE: |a|a mengganas kembali.
(13-05-2012, 04:07 AM)Taz Wrote:
(09-05-2012, 04:34 PM)slupiey Wrote:
(08-05-2012, 07:46 PM)abc Wrote: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003800889281

thx bro... dah ade gmbar die... die dah msj aku dah.. die kate nk refund balik.. x pe... die kate ujung bulan nih.. tpi kalau di x refund mmg aku g cri die... GayFace

Maybe dia tgh ejas next victim then baru bole bayar duit bro kot? just saying.. Smile

x tau ler... kalau die wat gitu pandai2 la die tanggung....GayFace
Reply
22-05-2012, 08:17 PM,
Post: #158
RE: |a|a mengganas kembali.
update???? no die ditamatkan pekhidmatan??? dem!!!
Reply
03-07-2012, 04:18 AM,
Post: #159
RE: |a|a mengganas kembali.
(22-05-2012, 08:17 PM)slupiey Wrote: update???? no die ditamatkan pekhidmatan??? dem!!!

Troll 2 Kih3 Kih3 Kih3

bro, ugpm.

Reply
11-08-2012, 03:52 PM,
Post: #160
RE: |a|a mengganas kembali.
(03-07-2012, 04:18 AM)BGR87 Wrote:
(22-05-2012, 08:17 PM)slupiey Wrote: update???? no die ditamatkan pekhidmatan??? dem!!!

Troll 2 Kih3 Kih3 Kih3

bro, ugpm.

yup2... dah amik no ko.. nnti aku call ko... bile ko free???Hmm
Reply
11-08-2012, 04:06 PM,
Post: #161
RE: |a|a mengganas kembali.
(11-08-2012, 03:52 PM)slupiey Wrote:
(03-07-2012, 04:18 AM)BGR87 Wrote:
(22-05-2012, 08:17 PM)slupiey Wrote: update???? no die ditamatkan pekhidmatan??? dem!!!

Troll 2 Kih3 Kih3 Kih3

bro, ugpm.

yup2... dah amik no ko.. nnti aku call ko... bile ko free???Hmm

esok free sebelum berbuka puasa. malam tu pun free jugak.
Reply
26-09-2013, 12:41 PM, (This post was last modified: 26-09-2013, 01:06 PM by kennethhendri.)
Post: #162
RE: |a|a mengganas kembali.
Terkini sedikit penipuan lagi si Lala beralih ke Sarawak, dengan kes penipuan LESEN MUDAH 2013
Dianggar penipuan melebihi RM 7,800
4 Mangsa telah membuat laporan polis di balai polis berdekatan.
Alamat: Adam Rayyan
DAMAI CHERAS, PENANG

nO TEL: 0175103776
Email: servis.lesen2013@gmail.com
blog: http://lesenoriginal2013.blogspot.com/
Reply
26-09-2013, 01:41 PM,
Post: #163
RE: |a|a mengganas kembali.
(19-04-2012, 12:24 PM)D3vil Wrote: Asalam thread ni dibuka khas sebab nampak gaya si lala ni mengganas kembali tapi di forum lain.Agak-agak nak buat apa kat budak seko ni..menyusahkan orang.

Full Information.

[Image: 65738_190520534390388_100002973297639_29...9077_n.jpg]

[Image: 197494_1924938048272_1386775711_2157142_3998507_n.jpg]

[Image: 181571_166272413420766_100001140243517_3...1270_n.jpg]

Nama Penuh

Muhammad Faris Bin Othman

No IC

930923075061

No Phone Berkenaan.
0125157075
0175088515

Alamat Berkenaan.

No 11, Lorong Sungai Tiram 3, Taman Tunas damai
Bayan Lepas, Penang 1900

[Image: 9PG6J.png]

3-4-19, LINTANG BAYAN 8, SERI SELIMA SG ARA, 11900 BAYAN LEPAS, PENANG

ID Forum.

Lowyat :`Sonata
Carigold : System32
Putera : Kaoru
Gempak : Kaoru

Skype Acc.
mrkasandra-vip


FB Profil
fb.com/profile.php?id=100003281624548
fb.com/iz.pch

fb.com/profile.php?id=100002973297639 (FB Awek dia,tapi awek dia memang sengal sebab pilih dia, aku lagi hensem..wakaka..)

Akaun Bank Yang Digunakan.

Zulfadhli Bin Ahmad

CIMB BANK BHD
07140 16862 6524
MUHAMMAD 'IZZAT BIN MUHAMMAD NIZAMUDDIN

No Plat Kenderaan & Berkenaan.

PFX2954, PFC6793, PFC6793, PHH4678, PKL5299

Email Yang Digunakan.
dom_zer0@hotmail.com
xanseviera_66@yahoo.com
xanseviera.69@yahoo.com
silver.soul66@gmail.com
casa_kasandra@yahoo.com
bunny.rav3r@gmail.com


Extra Info
atletprima.blogspot.com (scam blog)
0175088515 - SMS digalakkan
Email: atletprima@gmail.com
YM: casa_kasandra - (casa_kasandra@yahoo.com)
Facebook FanPage: Atlet Prima

Credits : to all people Smile

===============================================
Updated by visz:

1) mintak pada mangsa-mangsa si lala ni kasi bukti atau bahan2 utk kami kaji dan tunjukkan pada parents dia
Jangan tunjuk kat parent dia saja terus heret pergi balai bersama dengan bukti sekali
Reply
26-09-2013, 06:21 PM, (This post was last modified: 26-09-2013, 06:22 PM by KukuBesi.)
Post: #164
RE: |a|a mengganas kembali.
x habih2 g kes si lala ni Rage 2 !!!


lala oo lala...
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
07-10-2013, 11:55 PM,
Post: #165
RE: |a|a mengganas kembali.
wtf.. kaki kencing pnya budak.. grrr
[Image: mw63E.gif]
Reply


Forum Jump: