Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WARGAMES.MY 2012
18-04-2012, 09:23 PM,
Post: #16
RE: WARGAMES.MY 2012
aku nk join gak!
Reply
18-04-2012, 10:28 PM,
Post: #17
RE: WARGAMES.MY 2012
kalau dah official jadi kelas ni please count me in too...
Kalo saya buat salah janganlah marah mcm GayFace
Reply
18-04-2012, 11:27 PM,
Post: #18
RE: WARGAMES.MY 2012
mai skudai la..
aku try mintak komputer lab utm Big Grin
(kalau dapat)
Jack of all trades, master of none. Facepalm
Reply
18-04-2012, 11:58 PM,
Post: #19
RE: WARGAMES.MY 2012
aku serius nak kelas smael~! Big Grin
Reply
19-04-2012, 12:22 PM,
Post: #20
RE: WARGAMES.MY 2012
mskkn nama aku skli ok, & better buat thread khas utk ini Smile
[Image: GteM3.png]
Reply
19-04-2012, 02:38 PM,
Post: #21
RE: WARGAMES.MY 2012
boleh ke kalau aku nak join sekali ?
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
19-04-2012, 05:30 PM,
Post: #22
RE: WARGAMES.MY 2012
harap bro smael boleh buat satu thread khas pasal RCE ni.. yg lain2 boleh folo tut yg disediakan kat dalam thread tu nanti..
Reply
20-04-2012, 01:10 AM,
Post: #23
RE: WARGAMES.MY 2012
count me in, nak minta bayaran pun takpe
Reply
20-04-2012, 01:14 AM,
Post: #24
RE: WARGAMES.MY 2012
Tolong rakam video yea klau boleh.. aku nak sngttt join tp x dpt.. Sad
Derpina

Reply
20-04-2012, 01:58 AM,
Post: #25
RE: WARGAMES.MY 2012
korang tolong la organize, buat thread, kumpul org, kutip yuran (bukan utk aku, utk sewa venue), etc. kalau ada venue, ada peserta, insya allah aku pegi sana bawak laptop n start buat workshop. simple.
Reply
20-04-2012, 01:21 PM,
Post: #26
RE: WARGAMES.MY 2012
okeh brader smael dah bagi greenlight dia nk wat..shud be ok if kita wat time weekend kn?
so sape2 yg berminat, tolong wat list.aku quite bz skit.
sefaham aku tmpt trening tu da ade komputer sume..tp better la bw lappy sdri..
lunch+bekfes+minum ptg aku leh cb kawtim ngn org tu nnt..kalau dia bg,lagi untung..kalau takde,kena turun jalan g makan la mane2 yg dekat..

trainer : smael
requirement beliau : duit mynk+makan jeh

ape2 nnt aku direct PM smael la pasal date yg dia ok,ape2 lg yg dia perlu..
utk yg berminat aku gtau siap2,mungkin ade sdikit byran la kot utk tong2 tempat trening tu..myb dlm 4-5 ratus sehari ke hape..ke aku tak hengat..kena contact balik..
dpt ramai,murah la skit tong2 kot Big Grin
nx week aku bz,pas 5/5/2012 baru aku ade balik kot..aku nk p melancong..so maaf kalau tak terupdate sgt..kelas ni menarik aku pun nk join Big Grin
so,if ade yg rs patut wat lebih awal,leh proceed..proceed je..aku pun takle nk janji sgt.. Smile
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
20-04-2012, 04:30 PM,
Post: #27
RE: WARGAMES.MY 2012
erm rse cam nk sekaki je
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
24-04-2012, 09:30 AM,
Post: #28
RE: WARGAMES.MY 2012
any progress?
Reply
24-04-2012, 10:29 AM,
Post: #29
RE: WARGAMES.MY 2012
aku arini still busy. last day on site ;d

smael,minta tolong bagi kt aku duration yg kau agak2 free..then nnt tgk bpe ramai yang nk join n sanggup kluar duit..
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
24-04-2012, 01:53 PM,
Post: #30
RE: WARGAMES.MY 2012
dalam bulan mei insya Allah aku free, jun tak pasti lagi. workshop ni better buat 2 hari, sabtu dan ahad. ko buat satu thread khas, nanti seseiapa yang berminat boleh reply, masukkan dalam senarai.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ucapan Hari Raya 2012 - 1 Syawal 1433 Hijrah RFC792 30 3,744 21-08-2012, 04:41 PM
Last Post: KukuBesi
  Majlis Berbuka Puasa & LAN Party TBD.my- 11/08/2012 suhz 61 6,998 14-08-2012, 12:37 PM
Last Post: lixdo

Forum Jump: