Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Berita Baik] Rank TBD No1
23-03-2012, 06:54 PM,
Post: #1
[Berita Baik] Rank TBD No1
Aku bru je trmasuk site ni WEB STATS CHECKER

Ada kuar site TBD kt situ

Then aku tkan je n tgok TBD rank 1 hehe.
TBD Junior Members
Reply
23-03-2012, 06:56 PM,
Post: #2
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
maksud ko Google PR1??
Reply
23-03-2012, 06:56 PM, (This post was last modified: 23-03-2012, 07:00 PM by masterdice.)
Post: #3
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
Admin or User Mod , klau xsuka kick je thread ni , xkesa pon ;d ;d ;fp
ea la ni link nye

Code:
http://www.webstatschecker.com/stats/domain/w3.tbd.my

p/s: tp aku tk pasti hehe
TBD Junior Members
Reply
23-03-2012, 07:18 PM,
Post: #4
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
google page rank, lagi tinggi lagi power
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
23-03-2012, 07:33 PM,
Post: #5
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
tu la.. aku pon kompius.. apa yg Rank 1 nye, dan apa yg bestnya dgn Google PR1.. ahlpiess pnya blog PR10 dah..
Reply
23-03-2012, 07:33 PM,
Post: #6
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
Google PageRank 1 tu maksud dia rendah sangat sebenarnya. Sad

tapi bagus gak kalau rank rendah. anonymous sikit kewujudan forum ni. GayFace
Reply
23-03-2012, 07:37 PM,
Post: #7
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
tk phm ar. .dia ltak rank 1 . .asal. .hehe
TBD Junior Members
Reply
23-03-2012, 07:51 PM,
Post: #8
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
(23-03-2012, 07:37 PM)masterdice Wrote: tk phm ar. .dia ltak rank 1 . .asal. .hehe

Google Page Rank maksimum 10.

kalau 1.. bermaksud ranking 1/10 (paling rendah)
[Image: GteM3.png]
Reply
23-03-2012, 08:22 PM,
Post: #9
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
ini thread lawak Facepalm
haha
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
23-03-2012, 08:26 PM,
Post: #10
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
(23-03-2012, 07:51 PM)suhz Wrote:
(23-03-2012, 07:37 PM)masterdice Wrote: tk phm ar. .dia ltak rank 1 . .asal. .hehe

Google Page Rank maksimum 10.

kalau 1.. bermaksud ranking 1/10 (paling rendah)

kakakakakaakak ROFL ROFL ROFL baru tahu benda ni.. patut pelik je tengok blog sy pun rank 1 most visited.. kat google ROFL
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
23-03-2012, 08:32 PM,
Post: #11
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
tak boleh blah punya thread GayFace buat lawak tol GayFace GayFace GayFace
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
23-03-2012, 09:17 PM, (This post was last modified: 23-03-2012, 09:26 PM by Codeshift3r.)
Post: #12
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
[Image: T0nJQ.jpg]
[Image: overcoming-failure.jpg]

kalu x de rank maknanaye google dah flag site tuh sebagai spam atau
site yg host malware/scareware tupperware dsb..
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
09-04-2012, 08:49 PM,
Post: #13
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
hahaha lwak guling ROFL
;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
23-09-2012, 04:38 AM,
Post: #14
RE: [Berita Baik] Rank TBD No1
Slalu jd camni sbb xde backlink dari website lain. Lg satu mungkin sbb gugel susah nak crawl dlm site ni sbb security limit max 5 query utk unregistered user
Sekali kita tumbuk orang, tangan kita akan sakit gak. Yang paling penting kita kena ingat, orang tu pon ada tangan gak. Silap2 dia akan tumbuk kita bertubi-tubi selepas tu.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Wink Barang Baik !!! Tron 4 825 18-07-2012, 07:57 AM
Last Post: Tron
  kompilasi berita sengal ;D Ahlspiess 19 3,173 02-08-2010, 08:19 AM
Last Post: sil
  Berita Terkini nyamuk 9 1,753 18-12-2009, 11:00 AM
Last Post: Elize

Forum Jump: