Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PacketiX VPN
12-03-2012, 01:12 PM,
Post: #1
PacketiX VPN
Salam sejahtera,,,,sapa pernah pakai vpn nie....leh bagi tutorial tak macam mana nak guna....tq
Reply
12-03-2012, 01:56 PM,
Post: #2
RE: PacketiX VPN
aku pki.. apa prob ko eh?
Reply
12-03-2012, 07:59 PM,
Post: #3
RE: PacketiX VPN
Setting

VPN Server host name : public.softether.com
VPN Server port number : 443
Virtual Hub name : PUBLIC
User name : PUBLIC
User authentication : anonymous

[Image: capturshs.png]

kalau tak faham lagi bleh bgtau bahagian mane yang tak faham ;d
Reply
13-03-2012, 09:13 AM,
Post: #4
RE: PacketiX VPN
Atau boleh download setting di sini, http://www.packetix.net/en/secure/secure.vpn then import jer.
Reply
13-03-2012, 09:30 AM,
Post: #5
RE: PacketiX VPN
Aku guna maxis broadband.....masalahnya aku dh dapat connect tp bila semak ip address masih kat Malaysia.....so kat mana aku tersalah setting bro.....lagi satu port tu dapat tukar ke 137 tak......tq
Reply
22-03-2012, 10:38 AM,
Post: #6
RE: PacketiX VPN
aku pernah guna VPN ni..tapi cam slow sket la.. huhu
Reply


Forum Jump: