Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minta Buka Kategori "Tutorial"
11-03-2012, 12:22 AM,
Post: #1
Minta Buka Kategori "Tutorial"
Saya ingin mencadangkan supaya kategori "Tutorial" dapat dibuka dalam setiap board dalam board "Programming".

Code:
http://w3.tbd.my/forum-7.html

Sekarang ni, board tu terlampau bercampur aduk dengan 1001 soalan pengguna tbd. Atas sebab itu, sebarang artikel tutorial yang ditulis akan tertinggal ke belakang. Smile


@[suhz] - Ahlspiess
Reply
11-03-2012, 12:27 AM,
Post: #2
RE: Minta Buka Kategori "Tutorial"
Ya setuju.. Soalan dan Tutorial patut diasingkan.. senang sket nk cari tuto Big Grin
Derpina

Reply
11-03-2012, 12:34 AM,
Post: #3
RE: Minta Buka Kategori "Tutorial"
bukankah dah ade? --> http://w3.tbd.my/forum-77.html
Reply
11-03-2012, 12:37 AM,
Post: #4
RE: Minta Buka Kategori "Tutorial"
situ terlampau bercampur. -.-

kalau orang nak cari tutorial programming, terpaksa lalu segala tutorial hacking. tak kemas lah susunan thread dia macam tu. Auch susahkan carian. search function dalam tbd ni susah juga sebenarnya. at least, kalau tak jumpa dekat search, boleh cuba cari manual kalau thread tersusun dengan kemas. Smile

(11-03-2012, 12:34 AM)hєχяυт Wrote: bukankah dah ade? --> http://w3.tbd.my/forum-77.html

Reply
11-03-2012, 12:43 AM,
Post: #5
RE: Minta Buka Kategori "Tutorial"
(11-03-2012, 12:37 AM)s3m00t Wrote: situ terlampau bercampur. -.-

kalau orang nak cari tutorial programming, terpaksa lalu segala tutorial hacking. tak kemas lah susunan thread dia macam tu. Auch susahkan carian. search function dalam tbd ni susah juga sebenarnya. at least, kalau tak jumpa dekat search, boleh cuba cari manual kalau thread tersusun dengan kemas. Smile

(11-03-2012, 12:34 AM)hєχяυт Wrote: bukankah dah ade? --> http://w3.tbd.my/forum-77.html

oh baru faham.. maaf slow skit.. harharharhar..
ape2 pun cadangan yang bagus.. sokong2..

Reply
11-03-2012, 07:34 AM,
Post: #6
RE: Minta Buka Kategori "Tutorial"
^^ saya juga berharap MOD dapat menyusun thread GUIDE dan thread lain mengikut kategorinya di situ , sesungguhnya memang payah nak search kat dalam tu , so im used manual way

Reply
12-03-2012, 02:23 AM,
Post: #7
RE: Minta Buka Kategori "Tutorial"
bolehkah cadangan ini diterima? Smile
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [TUTORIAL] Penggunaan Tag [spoiler] hotfloppy 6 1,044 08-08-2011, 06:06 PM
Last Post: hotfloppy
  Cadangan buka hardware hacking Threads... farrell 15 2,232 20-04-2011, 05:00 PM
Last Post: fuhrer5
  Link buka kat new window (_blank) anarm 11 1,501 08-07-2009, 03:15 PM
Last Post: fidz

Forum Jump: