Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
08-03-2012, 04:43 PM, (This post was last modified: 23-08-2012, 03:28 PM by AceyrafRoshlanz.)
Post: #1
[Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
salam 1 malaysia
dan salam perpaduan XD X_X

saya disini ingin mempublish kan blog saya
kepada semua warga tbd

saya post benda yang saya suke jeLoveLove

harap masta blogger kt sini dapat tunjuk ajarGayFace
belanje coolblogROFL

http://www.aceyrafroshlanz.com/

Blog update.. =)

August 2012
LINK : http://www.aceyrafroshlanz.com/2012_08_01_archive.html

Blog lagi kemas dari sebelum.. ;d

Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
08-03-2012, 05:00 PM,
Post: #2
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
letak link hotfile pls ;d
takkan le satu link je.wat mirror byk2 yg hosting free pun nice gak ;d
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
08-03-2012, 05:08 PM,
Post: #3
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
okey,bro;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
25-08-2012, 05:17 PM,
Post: #4
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
bum!!!!
new update r available
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
25-08-2012, 05:59 PM,
Post: #5
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
tempat mendownload..??
baguihhh~~ hehe
idea is bulletproof X_X

Troll 2
Reply
25-08-2012, 06:00 PM,
Post: #6
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
yup...
mari singgah2..
nanti ku akan mengupdate lagi ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
25-08-2012, 07:00 PM,
Post: #7
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
letak la kat filefactory jugak
[Image: 54986369.png]
Reply
25-08-2012, 08:34 PM,
Post: #8
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
nais blog ;d keep it up
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
25-08-2012, 08:50 PM,
Post: #9
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
Code:
The entire content in this blog just copy paste only
If you want to take this content you may
Any problems you may have while taking the content, I'm not responsible for it
Kih3

btw nice blog. GayFace kalau ada team Brripper versi TBD kan best =Z tp kos la pulak. bandwidth lagi.

nanti boleh saiyaa request lagu ke filem ke kan?=)
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
26-08-2012, 12:39 PM,
Post: #10
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
(25-08-2012, 08:50 PM)XdeathX Wrote:
Code:
The entire content in this blog just copy paste only
If you want to take this content you may
Any problems you may have while taking the content, I'm not responsible for it
Kih3

btw nice blog. GayFace kalau ada team Brripper versi TBD kan best =Z tp kos la pulak. bandwidth lagi.

nanti boleh saiyaa request lagu ke filem ke kan?=)

No hal la Troll 2
saya akan cuba menjejak film2 yang latest2 hahahaChallenge Accepted
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
26-08-2012, 12:44 PM,
Post: #11
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
bagus2..nice blog bro..
ada tak movie batman?
hahaha
Reply
26-08-2012, 01:14 PM,
Post: #12
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
http://www.aceyrafroshlanz.com/2012/05/s...tar-d.html ;d
We live among its people now, hiding in plain sight... but watching over them in secret... waiting... protecting. I have witnessed their capacity for courage, and though we are worlds apart, like us, there's more to them than meets the eye..
Reply
26-08-2012, 01:21 PM,
Post: #13
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
(26-08-2012, 01:14 PM)127.0.0.1 Wrote: http://www.aceyrafroshlanz.com/2012/05/s...tar-d.html ;d

heheh jangan wat kantoiRage 2
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
30-08-2012, 08:41 AM,
Post: #14
RE: [Blog]http://www.aceyrafroshlanz.com/
just cadangan utk tuan thread yg nk make sure thread dari berhabuk tak update + ramai user akan still visit..
instead kau bump post (dikira spam dan leh kne warn) ape kata kau hapdet list2 movie yg kau dah upload beserta skit review kecil-kecilan dlm stiap minggu ke..sbulan skali ke..

so orang leh gak komen2 pasal muvi/blog/design/report dead link etc daripada penuh spam Big Grin
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Tongue [BLOG]Anime Blogger Templates lite 2 473 08-07-2013, 11:28 PM
Last Post: marblesbubbles
  [blog] sicksidersmalaysia.com pumpkids 6 723 24-06-2013, 08:22 PM
Last Post: JejakaPemalu
  Blog Gue Mas lite 2 489 01-06-2013, 07:02 PM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  Blog baru shadowmacx 6 856 19-05-2013, 05:49 PM
Last Post: wazhanudin
  Blog Dinet.FM Ujang 16 3,259 25-11-2012, 08:04 PM
Last Post: Ujang
  VISIT THIS BLOG!! storymaker 8 1,320 25-06-2012, 05:23 PM
Last Post: SeliparJepun
  FREQUENCY RESPONSE [blog IT] sauzadeace 6 1,190 11-06-2012, 02:14 AM
Last Post: sauzadeace
  Xdeath's Blog ninja 1 763 20-02-2012, 12:49 AM
Last Post: pumpkids
  Jemput Ke Blog Baru~ BroMat 5 1,242 17-02-2012, 08:52 PM
Last Post: ninja
  http://serundingsohor.blogspot.com/ BroMat 35 5,190 07-09-2011, 06:30 PM
Last Post: BroMat

Forum Jump: