Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
04-03-2012, 01:10 AM,
Post: #1
Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
mcm mne nk gune dictonary attack time nk hack WPA/WPA-2???

Reply
04-03-2012, 01:48 AM,
Post: #2
RE: (pertanyaan)
umumnya soalan kau~ -.- kau nak dictionary attack guna tool apa? Aircrack ke? nak hack WPA kau reti ke tak? Smile

(04-03-2012, 01:10 AM)Bazlan Wrote: mcm mne nk gune dictonary attack time nk hack WPA/WPA-2???

Reply
04-03-2012, 11:07 AM,
Post: #3
RE: (pertanyaan)
ak nk hack wifi yg WPA,tp bile dh dpt,passward kene cri dlm dictnry attack???ak pkai sftwre beini..

Reply
04-03-2012, 11:10 AM, (This post was last modified: 04-03-2012, 11:10 AM by cipanjb.)
Post: #4
RE: (pertanyaan)
Quote:4. Membuka topik: Pastikan tajuk topik yang akan dibuka bersesuaian dan jelas menggambarkan isi topik tersebut. Tidak dibenarkan ayat seperti "Tolong lah...", "ada masalah..." dan sebagainya. Topik sebegini akan dibuang tanpa sebarang amaran. Dilarang CAPS (huruf besar semua) tajuk topik yang ingin dibuka.
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
04-03-2012, 03:29 PM,
Post: #5
RE: (pertanyaan)
sila search bruceleefroce kt google..aku rsa ada byk list yg org dh share...boleh je donlod dri sna...ataupon ko generate sendri...
Reply
04-03-2012, 05:40 PM,
Post: #6
RE: (pertanyaan)
(04-03-2012, 11:07 AM)Bazlan Wrote: ak nk hack wifi yg WPA,tp bile dh dpt,passward kene cri dlm dictnry attack???ak pkai sftwre beini..

software beini? Facepalm
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
21-03-2012, 12:16 AM,
Post: #7
RE: Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
buat masa ni belum ada lagi software yang boleh hack wpa/wpa2... nak hack pun ambik masa lama
The hacker mindset doesn't actually see what happens on the other side, to the victim.
Reply
23-03-2012, 11:37 AM,
Post: #8
RE: Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
try this http://www.youtube.com/watch?v=R6I0GeEh22c GayFace
Reply
23-03-2012, 01:13 PM,
Post: #9
RE: Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
(21-03-2012, 12:16 AM)zahir Wrote: buat masa ni belum ada lagi software yang boleh hack wpa/wpa2... nak hack pun ambik masa lama

sapa kata xda? ada je aku rasa..maybe dia bukan directly hack wpa tp dgn berbekalkan glitch yg ada, presharekey tu akan dipass kat kita.
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
23-03-2012, 01:17 PM,
Post: #10
RE: Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
pakai la reaver wps
Mama I'm in love with an IT nerd...
This kind of love isn't analog, it's digital..
Reply
31-03-2012, 09:58 PM,
Post: #11
RE: Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
hye... kat mne erk nak download dictionary wpa???ade sape2 leh share link x?? klau gne backtrack x de mslah kan??
Reply
02-04-2012, 06:40 PM,
Post: #12
RE: Macam mana nak guna dictonary attack sewaktu hack WPA/WPA-2???
(23-03-2012, 01:17 PM)Mojo Wrote: pakai la reaver wps
yup setakat ni reaver lebih baik dari dictionary....

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mana nak cari ip range isp & org penguinkecewa 1 317 08-04-2013, 08:12 PM
Last Post: Muhammad
Question Macam mana nak akses virtual box guna static ip ell 14 1,100 26-03-2013, 03:20 PM
Last Post: amsama
  what is SYN flooding attack? Timon 17 1,793 14-01-2013, 09:39 PM
Last Post: siberjihad
  Macamana nak seed torrent guna Debian 6? D4RK_5Y5T3M 20 2,033 13-11-2012, 07:51 PM
Last Post: lixdo

Forum Jump: