Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 8 Consumer Preview Beta
04-03-2012, 11:57 AM, (This post was last modified: 04-03-2012, 12:18 PM by LadaHitam.)
Post: #16
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
thx for share dude..
kena try dulu baru tau.. Love


How to Create a Bootable USB or DVD with the Windows 8 Consumer Preview ISO
Big Grin
[Image: ynSKO.png]
[Image: 0w0OJ.gif]
Reply
04-03-2012, 01:01 PM,
Post: #17
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
tunggu la yg better release
nanti mungkin lagi stable
That face is seriously just asking to get slapped by a cock.
OK
Reply
04-03-2012, 01:08 PM,
Post: #18
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
sama je...kalo pkai tablet baru best
Although many Malays in Singapore are generally of mixed descent, they are still recognised as the indigenous people of Singapore by the Singapore Constitution, Part XIII, General Provisions, Minorities and special position of Malays, section 152
Reply
29-05-2012, 04:46 PM,
Post: #19
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
pertengahan tahun depan.. boleh la aku mula guna.. Hmm
Reply
29-05-2012, 05:37 PM,
Post: #20
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
mcm tak de beza je interface dengan win7 Challenge Accepted
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
29-05-2012, 05:39 PM,
Post: #21
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
win8 ni more to tablet interface bg aku.. klau pkai dgn AIO desktop yg touch screen tu aku rasa dh cun dh.. dlu aku sndiri dah penah try explore yg dev preview, M2 dengan M3 release.. Not bad la..
Reply
29-05-2012, 08:16 PM,
Post: #22
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
(03-03-2012, 04:48 PM)Mojo Wrote: aku dah pakai win8 ni, lagi laju dari win7.
Bab driver tu boleh pakai win7 punye, and gc amd ade bug, so dorg dah release driver untuk win8 consumer preview ni. donlod kat sini
and yg bes nye dvd kat laptop aku yg tak boleh pakai kat win7 (mungkin driver prob kot) kat win8 bleh pakai plak GayFace
Setakat ni aku baru install driver graphic card je, yg lain xyah install sbb sume dah detect Big Grin

sme ar cm ako , bila tkar w7 kpda w8 , guna 1 ari , then tkar blik , w7 jd problem , last kli , guna w8 jgk la , da w7 problem
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
30-05-2012, 09:06 AM,
Post: #23
RE: Windows 8 Consumer Preview Beta
mmg xde masalah dari segi compatibility ke kalau nak run game ke atau software berat yg lain?
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  open windows in 10 seconds(windows xp) 0whh 27 6,171 31-05-2012, 07:50 PM
Last Post: s3m00t
  windows xp dalam windows 7 dual boot Stynx 7 1,579 30-08-2010, 12:21 AM
Last Post: 4c3p0k3r
  Cara-Cara Menggunakan WinToFlash untuk Install Windows XP/Windows VISTA dan Windows 7 konvict92 4 1,649 09-06-2010, 08:14 PM
Last Post: mrlock
  Vista SP2 Enters Final Beta Chuck 0 554 01-03-2009, 03:15 PM
Last Post: Chuck

Forum Jump: