Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lepak Jom ! (noob only)
29-02-2012, 07:33 PM, (This post was last modified: 02-03-2012, 06:42 PM by d0lph1n.)
Post: #1
Lepak Jom ! (noob only)
Aku nk ajak korang lepak....klau bleh lepak biase2 je...buknnye cm gathering ke ape ke...sape2 yg ad pndapat ke pape ke...sila2 la...

lepak ngn geng2 noob je...so sape2 yg xpegi tu mknenye masta...

admin sila btol kn...klau thread nie salah tempat...

Tarikh: 10/3/2012 (Sabtu)

Mase: 5ptg - 10mlm (not specific actually)

Alamat:
No. 66-0 & 68-0,
Platinum Walk,
No2, Jalan Langkawi,Danau Kota,
53300 Setapak,Kuala Lumpur

so tmpat dh confirm...iaitu flame steamboat...dkat area KL festival...danau kota...area setapak gk...

nnti aku kol kdai tu..book table...sape2 yg setuju...korang bleh like post nie...so org lain bleh tahu spe yg ad dtg...n sape yg xdtg..

Spoiler:
[Image: Flaming+Steamboat+Buffet.JPG]
[Image: DSC00570-tile.jpg]
[Image: DSC00569.JPG]
[Image: DSC00578.JPG]
[Image: DSC00568.JPG]
[Image: DSC00593.JPG]
Reply
29-02-2012, 08:22 PM,
Post: #2
RE: Lepak Jom ! (noob only)
bgi thu la tempat masa tarikh GayFace GayFace
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
29-02-2012, 08:23 PM,
Post: #3
RE: Lepak Jom ! (noob only)
ak cadangkan kat terengganu , dekat taman warisan atau shahbandar .. line clear Ooo.. amacam besh?
ak just cadangkan jer .. maklum la noob :3
Reply
29-02-2012, 08:28 PM,
Post: #4
RE: Lepak Jom ! (noob only)
huhuhu abis yg macam aku bawah dari noob nih camne???
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
29-02-2012, 08:34 PM,
Post: #5
RE: Lepak Jom ! (noob only)
utk bawah par noob macam aku boleh ke join?
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
29-02-2012, 08:44 PM,
Post: #6
RE: Lepak Jom ! (noob only)
aku sokong idea hexrut buat kt terengganu, maklumlah hamba pun noob dari terengganu.

korang semua bincanglah dulu, hamba ni noob tak layak bagi pendapat .... Sad


GayFace
[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Reply
29-02-2012, 08:56 PM,
Post: #7
RE: Lepak Jom ! (noob only)
aku rasa ada jugak yg kena marah nanti......
Reply
29-02-2012, 09:30 PM,
Post: #8
RE: Lepak Jom ! (noob only)
(29-02-2012, 08:34 PM)Jejaka Pemalu Wrote: utk bawah par noob macam aku boleh ke join?

Jejaka Pemalu >= leet ROFL
gedik

jauh 2 ganu. Sad
asal event je buat kat utara
tak dapek den nak join
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
29-02-2012, 09:50 PM,
Post: #9
RE: Lepak Jom ! (noob only)
waaaah! negoghi jom! Big Grin

(29-02-2012, 09:30 PM)Codeshift3r Wrote: Jejaka Pemalu >= leet ROFL
gedik

jauh 2 ganu. Sad
asal event je buat kat utara
tak dapek den nak join

Reply
29-02-2012, 10:04 PM,
Post: #10
RE: Lepak Jom ! (noob only)
comrade ape kate ko decide.. kitaorg buat keputusan.. pastu vote.. kalau open camni susah jugak.. nanti ramai2 spam..
[Image: 1731076556.png]
Reply
29-02-2012, 11:06 PM,
Post: #11
RE: Lepak Jom ! (noob only)
(29-02-2012, 08:23 PM)hєχяυт Wrote: ak cadangkan kat terengganu , dekat taman warisan atau shahbandar .. line clear Ooo.. amacam besh?
ak just cadangkan jer .. maklum la noob :3

Sokong!!! GayFace
Derpina

Reply
29-02-2012, 11:07 PM,
Post: #12
RE: Lepak Jom ! (noob only)
(29-02-2012, 10:04 PM)rapple86 Wrote: comrade ape kate ko decide.. kitaorg buat keputusan.. pastu vote.. kalau open camni susah jugak.. nanti ramai2 spam..

thread updated...re-read it plz...

yg kt terengganu tu...jauh ngn tmpat aku...aku xduk terengganu GayFace
Reply
29-02-2012, 11:13 PM,
Post: #13
RE: Lepak Jom ! (noob only)
(29-02-2012, 07:33 PM)c0mrade Wrote: Aku nk ajak korang lepak....klau bleh lepak biase2 je...buknnye cm gathering ke ape ke...sape2 yg ad pndapat ke pape ke...sila2 la...

lepak ngn geng2 noob je...so sape2 yg xpegi tu mknenye masta...

admin sila btol kn...klau thread nie salah tempat...

tarikh:10/3/2012

tmpat yg dcadangkn:
1.Area Bangi
2.Area Gombak
3.Area kepong
3.and area selangor yg lain...

sory la...aku xpndai buat poll thread...mklumla...thread nie pn khas ntuk noob cm aku je Sad ..and korang bleh la vote by reply this thread Sad

sejak dua menjak nih aku selalu lepak putra heights garden..kasi satu cadangan lokasi Putra Heights
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
29-02-2012, 11:15 PM,
Post: #14
RE: Lepak Jom ! (noob only)
(29-02-2012, 11:13 PM)Jejaka Pemalu Wrote:
(29-02-2012, 07:33 PM)c0mrade Wrote: Aku nk ajak korang lepak....klau bleh lepak biase2 je...buknnye cm gathering ke ape ke...sape2 yg ad pndapat ke pape ke...sila2 la...

lepak ngn geng2 noob je...so sape2 yg xpegi tu mknenye masta...

admin sila btol kn...klau thread nie salah tempat...

tarikh:10/3/2012

tmpat yg dcadangkn:
1.Area Bangi
2.Area Gombak
3.Area kepong
3.and area selangor yg lain...

sory la...aku xpndai buat poll thread...mklumla...thread nie pn khas ntuk noob cm aku je Sad ..and korang bleh la vote by reply this thread Sad

sejak dua menjak nih aku selalu lepak putra heights garden..kasi satu cadangan lokasi Putra Heights

cmnie la...sape skong NZ wangsa maju?....4 sokongan...aku update thread...buat lokasi lepak kt ctu...
Reply
29-02-2012, 11:25 PM,
Post: #15
RE: Lepak Jom ! (noob only)
(29-02-2012, 07:33 PM)c0mrade Wrote: Aku nk ajak korang lepak....klau bleh lepak biase2 je...buknnye cm gathering ke ape ke...sape2 yg ad pndapat ke pape ke...sila2 la...

lepak ngn geng2 noob je...so sape2 yg xpegi tu mknenye masta...

admin sila btol kn...klau thread nie salah tempat...

tarikh: 10/3/2012

tmpat yg dcadangkn:
1.Area Bangi
2.Area Gombak
3.Area kepong
3.and area selangor yg lain...

sory la...aku xpndai buat poll thread...mklumla...thread nie pn khas ntuk noob cm aku je Sad ..and korang bleh la vote by reply this thread Sad

harharharhar .. jauh weh nok gi lepak .. ak duk terengganu .. kawan2 yang duk kt ganu .. nanti kite buat 1 thread lepak kat ganu .. dekat jer.. ROFL
Reply


Forum Jump: