Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[WTA] Windows XP Pro Key
25-02-2012, 11:12 PM,
Post: #1
Smile  [WTA] Windows XP Pro Key
Assalamualaikum..

sy d cni memOhOn bantuan rakan2 tuk dapatkan product key XP PRO cOz nak install tapi prOduct key xde..
actually cd tu hanya cOpy dari kawan & dye pOn xde prOduct key tersebut.. Facepalm
harap rakan2 dpt bantu sy.. Love
[Image: ynSKO.png]
[Image: 0w0OJ.gif]
Reply
25-02-2012, 11:15 PM,
Post: #2
RE: [WTA] Windows XP Pro Key
kalau tak silap , window tu boleh wat evaluation copy dulu kan ?
kalau boleh , wat dulu evaluation copy , than cari kat google , window xp loader .

p/s: i might not helping answering directly on you question . but made another simple way .
Reply
25-02-2012, 11:17 PM,
Post: #3
RE: [WTA] Windows XP Pro Key
Code:
BB8V8-GYYYV-KQRVG-86MV4-TKH4J

tu key x ori
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
25-02-2012, 11:17 PM,
Post: #4
RE: [WTA] Windows XP Pro Key
8FM4K-BXBF6-8PPYY-MGWC8-JFQDP
M3QCY-2XKVC-KQHXV-JR42T-DQX6D
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
26-02-2012, 12:06 AM, (This post was last modified: 26-02-2012, 12:07 AM by LadaHitam.)
Post: #5
RE: [WTA] Windows XP Pro Key
(25-02-2012, 11:15 PM)6b2 Wrote: kalau tak silap , window tu boleh wat evaluation copy dulu kan ?
kalau boleh , wat dulu evaluation copy , than cari kat google , window xp loader .

p/s: i might not helping answering directly on you question . but made another simple way .

x paham bro..
ce ajor cket.. Facepalm
(25-02-2012, 11:17 PM)xsxs Wrote:
Code:
BB8V8-GYYYV-KQRVG-86MV4-TKH4J

tu key x ori

anyway thanx bro membantu. Big Grin

(25-02-2012, 11:17 PM)Ahlspiess Wrote: 8FM4K-BXBF6-8PPYY-MGWC8-JFQDP
M3QCY-2XKVC-KQHXV-JR42T-DQX6D

thanx a lot bro.. Big Grin

[Image: ynSKO.png]
[Image: 0w0OJ.gif]
Reply


Forum Jump: