This is F**k!
22-02-2012, 05:58 PM, (This post was last modified: 22-02-2012, 05:59 PM by biborn.)
Post: #1
This is F**k!
admin and mods, sorry for the title but this is no playing matter.

just want to announce anthrax telah memburukkan nama aku and you know dignity is not to be made as joking sh*t.

yang aku x puas hati apsal si alak nie terlibat. s*al la! kalau antara korang berdua ada yg x puas hati dgn aku mai sini 1 to 1. kalau setakat nak tabur fitnah, g mamp*s.

just want all to know. never play with other's reputation. kena kat btg hidung sendiri baru tau.

[Image: PZfOe.png]
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
22-02-2012, 06:00 PM, (This post was last modified: 22-02-2012, 07:11 PM by anthrax.)
Post: #2
RE: This is F**k!
noting to show

sorry encik bib
Hmm
[Image: 8078264137.png]
22-02-2012, 06:02 PM,
Post: #3
RE: This is F**k!
ko pikir bengang ko ape hal?
ko igt aku nie x bengang ke? ko xde bende lain nak buat lawak ke?
aku bukan nak report mod or sape2 just nak bersihkan nama aku.? ada masalah ke? kalau ade mai sini jumpa aku la.
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
22-02-2012, 06:04 PM, (This post was last modified: 22-02-2012, 07:11 PM by anthrax.)
Post: #4
RE: This is F**k!
noting to show

sorry encik bib
Hmm
[Image: 8078264137.png]
22-02-2012, 06:07 PM,
Post: #5
RE: This is F**k!
ko nak melawak ko melawak la tp jangan mainkan maruah org. ko paham x?
ko cuba buat kat org lain aku nk tgk. aku xde hal punya nk melawak tp ko tu pikir sikit la. niat ko mmg melawak tp ko boleh kawal ke ape impression org lain bila baca? ko dapat tau ke sapa yg baca? x kan..lain kali pikir dlu sblm buat.
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
22-02-2012, 06:15 PM,
Post: #6
RE: This is F**k!
sudah la tu bang.. alak tu aku rase dia tak tahu ape2 dia tak terlibat pun.. dia cuma komen atas ape yang status tu update..

bib, rasenyer si anthrax cuma main2 je.. kalau ade benda yang boleh dilakukan untuk settle benda ni baik settle.. tak best la member tbd gadoh2.. Sad
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
22-02-2012, 06:24 PM,
Post: #7
RE: This is F**k!
sudah la tu bang.. alak tu aku rase dia tak tahu ape2 dia tak terlibat pun.. dia cuma komen atas ape yang status tu update.. <--- ko tgk ape status tu dah buat..tu baru alak..kalau ada lagi yg lain pikir macam si alak tu macam mana?

dah la aku malas nak gaduh la. bende mmg kecik tapi leh jadi besar. anthrax sorry kalau btol aku ade buat salah kat ko.
admin please delete my account. aku nk blah dari tempat nie. sape2 nak kontek aku, kontek guna phone or email or ym or fb.

im no longer here.bye.
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
22-02-2012, 06:32 PM,
Post: #8
RE: This is F**k!
ish2 apa nk jdi.....bertaubat la.....jange sombong untuk mintak ampun dengan Allah
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
22-02-2012, 06:33 PM,
Post: #9
RE: This is F**k!
sabor weiii... amende gaduh2 ni, x cute r.
[Image: 54986369.png]
22-02-2012, 06:39 PM,
Post: #10
RE: This is F**k!
bertaubat la ......
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
22-02-2012, 06:39 PM,
Post: #11
RE: This is F**k!
sebab tu aku malas nak approve skids yg ntah mana2 ntah sapa2... banyak bala dari manfaat..
sedang menunggu respon dari admin yg lain..
22-02-2012, 06:44 PM,
Post: #12
RE: This is F**k!
haha.....nk masuk tbd
syarat baru:
1.kena matang
2.tidak emosi
3.tidak menyakitkan hati ahli laen
4.tidak bergaduh sama sendir
5.TBD cam persatuan perkida la plak...sowi abg 3 line...gurau jer
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
22-02-2012, 06:55 PM,
Post: #13
RE: This is F**k!
ahh..patut la thread ni tajuk "This is F**k"..lepas baca kisah,mmg diri sdri akan wat reaksi

[Image: Dafuq.jpg]
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
22-02-2012, 06:57 PM,
Post: #14
RE: This is F**k!
okeys saye mintak maaf sebab jatuhkan maruh encik biborn
to enchik biborn jom kita setel care baik Smile
Hmm
[Image: 8078264137.png]
22-02-2012, 07:05 PM,
Post: #15
RE: This is F**k!
aku tak rasa benda ni layak masuk dispute corner, dan anthrax, betol cakap bib, nak melawak berpada2 la, dan pada @[pronet] , nak aku consider post2 kau as spam?

mcm org slalu cakap la, tak boleh melawak pi duduk masjid, dah duduk masjid orang cakap poyo lagak alim pulak, pening kan ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.


Forum Jump: