This is F**k!
22-02-2012, 07:11 PM,
Post: #16
RE: This is F**k!
okeys sekali lagi saya memohon maaf sagat2 kerna terlah membuat kekecohan dan merosakan biz @[biborn]

sye memohon maaf sagat2 kepada semua ahli TBD.my
Hmm
[Image: 8078264137.png]
22-02-2012, 07:33 PM,
Post: #17
RE: This is F**k!
sebenarnya aku sependapat dengan popcorn dan rempah. Aku tak faham apa isu ni sebenarnya?

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

22-02-2012, 07:39 PM,
Post: #18
RE: This is F**k!
(22-02-2012, 06:55 PM)p0pc0rn Wrote: ahh..patut la thread ni tajuk "This is F**k"..lepas baca kisah,mmg diri sdri akan wat reaksi

[Image: Dafuq.jpg]

aku sokong ni p0pcorn.
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
22-02-2012, 07:40 PM,
Post: #19
RE: This is F**k!
(22-02-2012, 07:33 PM)ak47suk1 Wrote: sebenarnya aku sependapat dengan popcorn dan rempah. Aku tak faham apa isu ni sebenarnya?

[fahaman aku] ni kemungkinan besar berhubung kait dengan biz dvd bib kot...


**jangan gado-gado tak "friendship' lah camni**
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
22-02-2012, 07:57 PM,
Post: #20
RE: This is F**k!
dahla..aku dah oke..macam mana nak delete thread? mod leh tlg?
anthrax jom kita kawan balik GayFace
bak kata abam nothinghere, x friendship la cmnie..
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
22-02-2012, 07:58 PM,
Post: #21
RE: This is F**k!
(22-02-2012, 07:57 PM)biborn Wrote: dahla..aku dah oke..macam mana nak delete thread? mod leh tlg?
anthrax jom kita kawan balik GayFace
bak kata abam nothinghere, x friendship la cmnie..

damn GayFace detect
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
22-02-2012, 08:21 PM,
Post: #22
RE: This is F**k!
bahaya jugak, gurauan yang membawa padah .. Sad
mende dah setel... bermaaf-maafan la..
fikir dulu sebelum buat sesuatu bende atau keputusan ..

p/s : mod.. mende dah setel.. close je la. ;d
22-02-2012, 08:22 PM,
Post: #23
RE: This is F**k!
kalau saya pun terlibat sama, harap dapat maafkan saya Facepalm. saya fikir cuma lawak biasa. sebab selama ni pun kamu semua kalau melawak melibatkan isu-isu seksual macam takda apa. Lulz
JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
22-02-2012, 08:46 PM,
Post: #24
RE: This is F**k!
Aku kunci since prob solved.

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31



Forum Jump: