Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HAI HAI HAI
12-02-2012, 02:53 PM,
Post: #1
HAI HAI HAI
Hai..

saya nak jual barang kat sini .. boleh ??


produk . .


TOPUP PREPAID FOR CELCOM USER ONLY ..


CELCOM PREPAID CREDIT MYR100 untuk dijual dengan harga RM70.. beli 70 dapat kredit 100..

ada sape2 yg berminat .. bgtau la yer..
Tuan Tanah
AhliSyurgaCrew

[Image: ASC.png]
Reply
12-02-2012, 03:33 PM,
Post: #2
RE: HAI HAI HAI
salah tempat nih patut kat jual beli
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
12-02-2012, 03:56 PM,
Post: #3
RE: HAI HAI HAI
betul la.. aku nak jual kat umum.. kena la post kat umum.. ahahah
Tuan Tanah
AhliSyurgaCrew

[Image: ASC.png]
Reply
12-02-2012, 07:32 PM,
Post: #4
RE: HAI HAI HAI
(12-02-2012, 02:53 PM)Darknest Wrote: Hai..

saya nak jual barang kat sini .. boleh ??


produk . .


TOPUP PREPAID FOR CELCOM USER ONLY ..


CELCOM PREPAID CREDIT MYR100 untuk dijual dengan harga RM70.. beli 70 dapat kredit 100..

ada sape2 yg berminat .. bgtau la yer..

nak free x leh ke bro?? hehehehe GayFace
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
Reply
12-02-2012, 08:00 PM,
Post: #5
RE: HAI HAI HAI
(12-02-2012, 02:53 PM)Darknest Wrote: Hai..

saya nak jual barang kat sini .. boleh ??


produk . .


TOPUP PREPAID FOR CELCOM USER ONLY ..


CELCOM PREPAID CREDIT MYR100 untuk dijual dengan harga RM70.. beli 70 dapat kredit 100..

ada sape2 yg berminat .. bgtau la yer..

Betul tak ni bro? macam xpercaya GayFace
Reply


Forum Jump: