Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu
10-02-2012, 02:42 AM,
Post: #16
RE: Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu
(09-02-2012, 11:01 PM)Taz Wrote: main prob aku rasa la kan location kot.. x smua user stay di "central".. Psal organizing pun 1 prob gak tu.. Admin/Mod ada yg busy dgn keje/study etc etc.. Klau btol nk wat kena plan btol2.. Cari kot2 ade org nk sponsor ke.. :p

btol3.
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
Reply
10-02-2012, 09:50 AM,
Post: #17
RE: Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu
ada sape2 nk jadi sukarela jadi cikgu untuk buat per-1 kali.. kalau ada senang skit.. boleh terus proceed dengan yang lain2..

fikri dia free dalam bulan Jun.. so kalau korang boleh tungu fikri.. aku ok je.. fikri kalau ckp x benti2.. pastu bila tulis macam karangan.. so kalau dia jadi cikgu aku pun suke..

so ada sape2 nk jadi cikgu.. boleh beritahu kat sini..

kalau nk buat bengkel bebayar pun boleh.. harga ikut cikgu.. kelengkapan yg diperlukan boleh kita cari sama2 nanti.. tempat lokasi open space pun boleh.. atau rasa segan.. kita pinjam satu rumah.. hehehe.. umah aku kecik.. T.T
[Image: 1731076556.png]
Reply
10-02-2012, 09:51 AM,
Post: #18
RE: Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu
xkisah la rumah ko pon ok ape..kecik pon xpe..aisyemen..mcm cikgu tusyen plak,hahah
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
11-02-2012, 06:49 PM,
Post: #19
RE: Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu
aku setuju SANGAT dengan cadangan rapple ni.. lagipun dah lama cadangan ni diutarakan cuma terbengkalai seketika.. ;d

bro, kalau ada apa apa yang boleh aku tolong, aku tolong. As long dapat bantu sikit sikit sebab aku pun teringin gak nak join.

GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
11-02-2012, 07:33 PM,
Post: #20
RE: Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu
awat hang xbuat skali ngn gathering last year yg xjd tu?
Reply
11-02-2012, 07:41 PM,
Post: #21
RE: Bengkel/Workshop Khas Untuk TBD Dahulu
sye stuju 100%.. nk jadi cikgu tu xboleh la.. masih newbie lagi..hehe Big Grin
i will be a student.. willing to learn more..
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Workshop RCE oleh JejakaPemalu p0pc0rn 41 3,250 20-05-2013, 02:19 AM
Last Post: Fakhru
  Workshop Khas dari Brother Smael p0pc0rn 244 28,902 06-10-2012, 11:00 PM
Last Post: smael

Forum Jump: