adakah alienzhosting scammer?
01-02-2012, 11:17 PM, (This post was last modified: 07-02-2012, 01:07 AM by xsxs.)
Post: #1
adakah alienzhosting scammer?
aku ada beli hosting dgn alienzhosting mcm dlm info kat thread
http://w3.tbd.my/thread-10592-post-12251...#pid122514

rekod pm, tu hnya pm yg penting shj..
1st PM Wrote:
Spoiler:

alienzhosting Wrote:
xsxs Wrote:sy tempah web hosting 1..cara payment?

okay . Pembayaran Boleh Deposit ke account tersebut :

Bank Name: Malayan Bankin Berhad (MayBank)
Payee Name: SALLEH BIN BARDAN
Account Number: 114245003341

Phone Number : 60102720195 (Call & SMS)
YM or Email : alienzhosting@yahoo.com

Selepas Banking Boleh just call atau Sms. untuk pengesahan.
TQ


2nd PM Wrote:
Spoiler:

alienzhosting Wrote:
xsxs Wrote:payment dh dibuat melalui online banking, mmandangkan pmbayaran mlibatkan bank yg berlainan..kemungkinan memakan masa 3 hari sebelum duit masuk..resit dh di emelkan ke alienzhosting@yahoo.com drp emel sy xxxxxx@gmail.com, resit ada attach sekali dlm emel tu..tunggu duit tsebut masuk dulu ke akaun bro, baru approve kn pmbelian hosting tu ok Smile

okay no problem.


3rd PM Wrote:
Spoiler:

alienzhosting Wrote:
xsxs Wrote:bro, bila sy bleh gn webhosting tu..

okay sila signup ke sini -> client.alienzhosting.com
dan sila order plan advanced unlimited with promo code : PROMO31DEC


4thPM Wrote:
Spoiler:

alienzhosting Wrote:
xsxs Wrote:sorry bro, nk tya..domain mmg kena set kn terus drp awl ms order tu ke? klu set kemudian mmg x bleh ek..

nak setkan kemudian pun boleh.
guna domain sementara dulu .tk atau co.cc . Smile


ni bukti pembayaran kpd akaun bank spt yg dinyatakan dlm private message yg 1st :
[Image: resit.png]
krn perbezaan antara bank jd pembayaran tersebut akan masuk dlm tempoh 3 hari drp tarikh duit dipindah ke akaun spt yg dinyatakan. sbb tu juga aku ada minta dia approve pembelian hny selepas duit tu dh betul2 masuk ke akaun dia spt yg dinyatakan dlm 2nd PM kat atas. akaun tersebut memang sepadan dgn nama.

rekod emel :
[Image: 10984671.png]

[Image: 99921215.png]

last dpt akses ke hosting 29/01/2012 shingga tengahari sahaja..petang tu dh dpt cam kat link ni :
Code:
http://xsxsx.co.cc
jadi, aku ingt hny aku yg bermasalah mcm ni..aku check thedanielaaa95 pya hosting :
Code:
http://thedanielaaa96.tk
result tetap sama mcm aku..then aku try login ke cpanel aku, result Login Attempt Failed!
aku try login ke cpanel daniel, still dpt result yg sama..

bukti lain, aku dh setup rapidleech dan dh gn..klu g ke link bwh ni
Code:
http://xsxsx.co.cc/leech
akn prompt username n password..

mcm tu jgk daniel pya hosting yg mn aku setkan sama
Code:
http://thedanielaaa96.tk/rapid
akan prompt utk passwd dgn username utk protected directory



Added :
-Post Deleted by xsxs for security reason-



Added :
antara nama yg bkemungkinan pnh digunakan
Code:
alienzhosting
forlivegm
forlivegm1
tepet123
angelaswift
angela_swift
amin20008
djzen
amin.single

antara domain yg pernah digunakan :
Code:
www.forlivegm.com
www.aminstheblogger-z.com
www.malaysianhost.in
rowgeneration-x.com
rowdefination-z.com

phone number yg kbiasaan digunakan utk transaksi :
Code:
010-4269195
010-2720195

ip yg diketahui (02/2011)
Code:
115.134.86.107



Added :
xx-xxxxxxxx merujuk kpd
-Post Deleted by xsxs for security reason-

shit! aku x cross check drp awal, mmg bangkai scammer ni..
satu lagi username dia kat tbd
Code:
outbox
tarikh & waktu kedua2 nye register adalah sama, mmg dia bniat scam drp awal. klu siapa2 yg perasan dlm forum2 lain yg dia scam pn sama, mst ada yg user lain yg tiba2 mnyokong dia pya promo..sama taktik.



Added:
Code:
Adm_white@ymail.com / ryl2frozenizzudin
http://ryl2frozen-donation2011.blogspot.com
http://www.blogger.com/profile/00486435099728086585

haha..macam2 versi data ada, video plak :

cb tgk emel dia kat penjuru kanan google chrome tepet123@gmail.com
nt tgk dia login paypal npk AMI AMIN & malaysianhost.in
bdk ni mmg bangang..

Code:
http://www.makananbujang.blogspot.com/

siap letak gbr lagi ROFL
cm psl umo tu, aku x brp pcy sgt



Added :
(02-02-2012, 03:59 PM)Fakhru Wrote: Email org yg tngah chat ngan dia: syam_boyz2007@yahoo.com
aku google dpt ni: http://who.is/whois/rindok.com/
http://gempakbox.blogspot.com/2009/08/gempakbox.html

owner-organization: GempakBox Network Solutions
owner-name: LowKey
admin-email: syam_boyz2007@yahoo.com



Added :

video yg telah dibuang oleh scammer drp youtube tp telah diupload semula oleh aku




Added :
[Image: 8aHh5.png]



Added :

gbr drp video kat atas
[Image: FLncE.png]
Reply
01-02-2012, 11:24 PM,
Post: #2
RE: adakah alienzhosting scammer?
kau dah kol mamat tu ke blom, xsxs?
Reply
01-02-2012, 11:32 PM,
Post: #3
RE: adakah alienzhosting scammer?
mls cite buruk pasal org

nah email tan alienzhosting : forlivegm@yahoo.com

nk thu story pm anthrax
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
01-02-2012, 11:33 PM, (This post was last modified: 01-02-2012, 11:37 PM by xsxs.)
Post: #4
RE: adakah alienzhosting scammer?
(01-02-2012, 11:24 PM)ph33kr1 Wrote: kau dah kol mamat tu ke blom, xsxs?

lol ;d
aku x call, aku emel aje..
spatutnya, apa2 yg terjadi..dia mst maklum pd customer dia..
lg satu, last aku dpt akses 29/01/2012
tarikh aku mintak dia explain kat thread dia pd 29-01-2012, 06:10 PM http://w3.tbd.my/thread-10592-post-12782...#pid127821

last dia akses ke tbd.my pd 30-12-2011 03:54 AM..jd x perlu call pn, lg 1 klu org mniaga dan pndai jg customer, diorg x kn tunggu lbh drp 24jam..aku tau drp awl takde org pcy, jd aku cb bg kpercayaan..last2 bt taik mcm ni x pe la..;d

aku email 31/01/2012 hingga skg tiada reply..
(01-02-2012, 11:32 PM)anthrax Wrote: mls cite buruk pasal org

nah email tan alienzhosting : forlivegm@yahoo.com

nk thu story pm anthrax

aku ada lebih drp satu emel bangkai ni..dlm thread dia, username yg dia gn kbanyakan mrujuk pd emel dia..

cb kau cerita, kat thread ni..jinjang utara x jauh mana GayFace wlaupn x kurang 100km drp aku Sad

aku dh jpe dah kat pastebin, kau speaking penuh dgn GM forlive ROFL

//sejak bila de disputes corner ni?
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
01-02-2012, 11:45 PM,
Post: #5
RE: adakah alienzhosting scammer?
nmpk mcm mamat ni aktif dlm scamming..hurm..betul ke umur dia cmtu or dia guna maklumat org tu as kambinghitam..possible if dia keje bank or ade org dlm bank satu team
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
01-02-2012, 11:56 PM,
Post: #6
RE: adakah alienzhosting scammer?
ishh bahaya btol kalau beli barang ngan alien ni. nak access site pon susah maybe server dia kat marikh kot. hahahaGayFace
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
Reply
01-02-2012, 11:57 PM,
Post: #7
RE: adakah alienzhosting scammer?
(01-02-2012, 11:45 PM)p0pc0rn Wrote: nmpk mcm mamat ni aktif dlm scamming..hurm..betul ke umur dia cmtu or dia guna maklumat org tu as kambinghitam..possible if dia keje bank or ade org dlm bank satu team

mmg klu korg google emel2 ni
Code:
alienzhosting@yahoo.com
tepet123@yahoo.com
forlivegm@yahoo.com
n etc

korang akan perasan ianya merujuk kpd org yg sama..
tepet123 dh kena ban dgn tbd sbb perangai kurang ajar dia pd senior/ mod/ admin n staff tbd..pas tu klu perasan forlivegm ada mngaku mngatakan dia ada byk username dan boleh login gn mana2 username yg dia suka..perasan x ;d

aku duk godek pasal mamat ni mbawa aku kpd amin20008, sterusnya kpd sgl domain yg dia pnh register..dia agak pandai tp bodoh jgk, dia ingt privacy protect bleh sorok dia..
psl umo, aku pn x tau..tp rekod whois mnunjukkan jinjang utara/ jinjang area dan ada satu forum yg dia penah join..dia mintak cod brg ke jinjang area..ada dia serta kn kdua2 contact number yg aku dpt tu, ic penuh dia aku dpt mlalui insurans anak dia..

nm=acc bank=alamat=no.phone=whois record===matching
mn mau lari lg GayFace
kmungkinan bukan dia, bleh jadi anak dia..klu aku deposit ke akaun maybank tu, dan dia nk duit tu..mst dia kenal dgn org tu kn..

trace gn email x dpt Facepalm
tgk la rekod emel lalu ke mn..
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
02-02-2012, 12:40 AM,
Post: #8
RE: adakah alienzhosting scammer?
xsxsxs tepek sikit alamat die
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
02-02-2012, 12:42 AM, (This post was last modified: 02-02-2012, 12:45 AM by xsxs.)
Post: #9
RE: adakah alienzhosting scammer?
(02-02-2012, 12:40 AM)404myth Wrote: xsxsxs tepek sikit alamat die

erk ;d
x pe ke? dia de byk username kat tbd ni Facepalm
pm je la bt ms skg ni ek
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
02-02-2012, 01:01 AM,
Post: #10
RE: adakah alienzhosting scammer?
(02-02-2012, 12:42 AM)xsxs Wrote:
(02-02-2012, 12:40 AM)404myth Wrote: xsxsxs tepek sikit alamat die

erk ;d
x pe ke? dia de byk username kat tbd ni Facepalm
pm je la bt ms skg ni ek

tepek je bagi die rasa tak tenang ko pun satu gak , lain kali sebelum nk beli google dulu email die/number account/benda2 penting , dari awl lagi aku da tgk something fishy kt budak nie , tapi mls nk sangka buruk . aku da bnyk kali kene scam tapi aku slhkn diri aku je sbb tak berhati2 , amik nie sebagai pengajaran GayFace nak taknak ko kene puasa sedut nyawa gak(rokok) selama 3hari x10 = dunhill ROFL
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
02-02-2012, 01:11 AM, (This post was last modified: 02-02-2012, 11:23 PM by xsxs.)
Post: #11
RE: adakah alienzhosting scammer?
ok..;d
no more sorok2..pd aku rm30 x trlalu besar tp data yg aku dh upload ke sana tu yg besar, silap ht aku x busuk dan x tpikir nk jahanam kn server org aje

-Post Deleted by xsxs for security reason-

tu maklumat yg aku ada, ada nm anak dia yg skg ni darjah 4 kot..
nama dan no.surat beranak anak dia biar kn aja la..
no.mobile dgn office tu adalah no selain drp no yg aku post kat thread dia..

cb la cari, klu aku salah..marah la aku Sad
bdasarkan maklumat, yg ada tu seme akn point pd individu yg bralamat spt diatas..
ip, mobile number n office number tu aku x check lg..
klu aku bg kat skmm/ mycert/ maybank..gelap ms depan kau, org ada akal pikir psl anak kau tp kau x ada akal pikir kn anak sndri..klu benarlah individu kat atas tu pelaku sbnr..
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
02-02-2012, 05:14 AM,
Post: #12
RE: adakah alienzhosting scammer?
aku terlepas something hot nmpak GayFace
From Facebooker To TBD'erGayFace
Spoiler:
Reply
02-02-2012, 05:17 AM,
Post: #13
RE: adakah alienzhosting scammer?
nak bogelkan dia tak ? GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
02-02-2012, 07:51 AM,
Post: #14
RE: adakah alienzhosting scammer?
bogel kan jangan xbogel. hajarr aja scammer ni

GayFace GayFace GayFace GayFace GayFace
Reply
02-02-2012, 08:17 AM, (This post was last modified: 02-02-2012, 08:17 AM by paley.)
Post: #15
RE: adakah alienzhosting scammer?
bleh join..GayFace cm best jeaw..GayFace
Bollywood Challenge Accepted

[Image: 4AZhtKS.gif]
Reply


Forum Jump: