Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows Xp 64bit Vs Vmware player
30-01-2012, 04:01 PM,
Post: #1
Windows Xp 64bit Vs Vmware player
Salam ..

Aku ada sedut windows xp pro sp3 yang katanya 64bit. Tapi try install kat wmware dia jadi 32bit lak. Pehal jadi camni? Aku kena kencing ke. Dh ler sedut 1gb tu. Camner nk bezakan sama ada file installer iso tu windows 32bit or 64bit. Boleh tengok kat folder 'i386' ke? Lagi satu ada korang jumpa xp pro sp3 yg betul2 pure 64bit punya? meh share kat aku meh..
[Image: Death_Has_Come__error__by_Oni_Kaibutsu.png]
Reply
30-01-2012, 04:07 PM,
Post: #2
RE: Windows Xp 64bit Vs Vmware player
untuk 64 bit, dalam prog file kena ada x64 nye folder kalau x silap.

(30-01-2012, 04:01 PM)pijat Wrote: Salam ..

Aku ada sedut windows xp pro sp3 yang katanya 64bit. Tapi try install kat wmware dia jadi 32bit lak. Pehal jadi camni? Aku kena kencing ke. Dh ler sedut 1gb tu. Camner nk bezakan sama ada file installer iso tu windows 32bit or 64bit. Boleh tengok kat folder 'i386' ke? Lagi satu ada korang jumpa xp pro sp3 yg betul2 pure 64bit punya? meh share kat aku meh..

Reply
30-01-2012, 04:44 PM,
Post: #3
RE: Windows Xp 64bit Vs Vmware player
betul dah tu....biase kalau windows tu 64bit kalau tengok dalam C:\ ade folder "Program Files" and ade "Program Files (x86)"

Satu cara lagi nk etngok kt system properties =)

(30-01-2012, 04:07 PM)ph33kr1 Wrote: untuk 64 bit, dalam prog file kena ada x64 nye folder kalau x silap.

(30-01-2012, 04:01 PM)pijat Wrote: Salam ..

Aku ada sedut windows xp pro sp3 yang katanya 64bit. Tapi try install kat wmware dia jadi 32bit lak. Pehal jadi camni? Aku kena kencing ke. Dh ler sedut 1gb tu. Camner nk bezakan sama ada file installer iso tu windows 32bit or 64bit. Boleh tengok kat folder 'i386' ke? Lagi satu ada korang jumpa xp pro sp3 yg betul2 pure 64bit punya? meh share kat aku meh..

Reply
30-01-2012, 04:51 PM,
Post: #4
RE: Windows Xp 64bit Vs Vmware player
Kalau dekat installer (iso image) file leh tgk x samada 64 or 32? Install kat vmware jadi 32bit lak...huhuh. Mana nak cari yg pure win xp pro sp3 punya kalau boleh yg ada latest patch.
[Image: Death_Has_Come__error__by_Oni_Kaibutsu.png]
Reply
30-01-2012, 05:20 PM,
Post: #5
RE: Windows Xp 64bit Vs Vmware player
nak download link Windows XP Professional SP3 x64 tak ?
kalau nak aku ada download link .
ALL CONTENTS ARE CREDITED TO THEIR RESPECTIVE OWNER

Do visit my forum @ http://powerofrhythm.forum-pro.org
KAMI SUPPORT MUZIK TANAH AIR!
Reply
30-01-2012, 06:58 PM,
Post: #6
RE: Windows Xp 64bit Vs Vmware player
(30-01-2012, 05:20 PM)riezalemshaiful Wrote: nak download link Windows XP Professional SP3 x64 tak ?
kalau nak aku ada download link .

Boleh jugak. Nak yang betul2 pure. Taknak tertipu lagi...huhuhu
[Image: Death_Has_Come__error__by_Oni_Kaibutsu.png]
Reply
30-01-2012, 07:19 PM,
Post: #7
RE: Windows Xp 64bit Vs Vmware player
(30-01-2012, 06:58 PM)pijat Wrote: Boleh jugak. Nak yang betul2 pure. Taknak tertipu lagi...huhuhu

opss .
sorry , kat dalam ni pn dah ada . ;d

Link : http://w3.tbd.my/thread-10029.html
ALL CONTENTS ARE CREDITED TO THEIR RESPECTIVE OWNER

Do visit my forum @ http://powerofrhythm.forum-pro.org
KAMI SUPPORT MUZIK TANAH AIR!
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ada tak guesthost di vmware player mcm virtualbox? mim0 0 580 27-01-2012, 06:47 AM
Last Post: mim0
  Pertanyaan: Perihal Software untuk Windows 7 64bit Perasaan 8 1,926 19-01-2011, 06:20 PM
Last Post: Perasaan

Forum Jump: