Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
19-01-2012, 08:28 PM,
Post: #1
*Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
Challenge lama TBD yg di buat oleh @[suhz],

Level: 10 daripada 100 user TBD.my mengatakan challenge ni senang ;d ;d

mission: cari dan exploit ape yg ada kemudian dapatkan flag ;d, pm me flag k
Start Here: http://ahlspiess.leet.my/hack-me/2/

Solver
@[zam89]
@[Jejaka Pemalu]
@[amsama]
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
19-01-2012, 09:39 PM,
Post: #2
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
quite nice celen ;d
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
19-01-2012, 09:42 PM,
Post: #3
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
(19-01-2012, 08:28 PM)Ahlspiess Wrote: Challenge lama TBD yg di buat oleh @[suhz],

Level: 10 daripada 100 user TBD.my mengatakan challenge ni senang ;d ;d

mission: cari dan exploit ape yg ada kemudian dapatkan flag ;d, pm me flag k
Start Here: http://ahlspiess.leet.my/hack-me/2/

nk cari flag aper aku x paham aper yg kaw nk...aku noob
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
Reply
19-01-2012, 09:47 PM,
Post: #4
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
(19-01-2012, 09:42 PM)rozalman Wrote:
(19-01-2012, 08:28 PM)Ahlspiess Wrote: Challenge lama TBD yg di buat oleh @[suhz],

Level: 10 daripada 100 user TBD.my mengatakan challenge ni senang ;d ;d

mission: cari dan exploit ape yg ada kemudian dapatkan flag ;d, pm me flag k
Start Here: http://ahlspiess.leet.my/hack-me/2/

nk cari flag aper aku x paham aper yg kaw nk...aku noob

cari la vuln yg ade kat website tu, lepas dpt admin access trus dia kasi flag kat kau ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
19-01-2012, 09:49 PM,
Post: #5
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
(19-01-2012, 09:47 PM)Ahlspiess Wrote:
(19-01-2012, 09:42 PM)rozalman Wrote:
(19-01-2012, 08:28 PM)Ahlspiess Wrote: Challenge lama TBD yg di buat oleh @[suhz],

Level: 10 daripada 100 user TBD.my mengatakan challenge ni senang ;d ;d

mission: cari dan exploit ape yg ada kemudian dapatkan flag ;d, pm me flag k
Start Here: http://ahlspiess.leet.my/hack-me/2/

nk cari flag aper aku x paham aper yg kaw nk...aku noob

cari la vuln yg ade kat website tu, lepas dpt admin access trus dia kasi flag kat kau ;d

owh
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
Reply
20-01-2012, 01:03 AM,
Post: #6
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
hint please...
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
Reply
20-01-2012, 11:07 AM,
Post: #7
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
mana ko dpt ni @[Ahlspiess]? ko hack PC aku ke -.-
[Image: GteM3.png]
Reply
20-01-2012, 11:12 AM,
Post: #8
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
(20-01-2012, 11:07 AM)suhz Wrote: mana ko dpt ni @[Ahlspiess]? ko hack PC aku ke -.-

tak kisahkan kalau aku post balik chal2 lama TBD ni ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
20-01-2012, 12:50 PM,
Post: #9
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
ajar pls rempah.aku takdapat lagi nih
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
20-01-2012, 12:53 PM,
Post: #10
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
(20-01-2012, 12:50 PM)p0pc0rn Wrote: ajar pls rempah.aku takdapat lagi nih

kau jgn la pikir level chal kau tu, ni basic je Sad
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
20-01-2012, 12:57 PM,
Post: #11
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
(20-01-2012, 12:53 PM)Ahlspiess Wrote:
(20-01-2012, 12:50 PM)p0pc0rn Wrote: ajar pls rempah.aku takdapat lagi nih

kau jgn la pikir level chal kau tu, ni basic je Sad

basic kau != basic aku..aku pny lagi low Sad
gpun title tulis Advance kot
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
20-01-2012, 12:58 PM,
Post: #12
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
(20-01-2012, 12:57 PM)p0pc0rn Wrote:
(20-01-2012, 12:53 PM)Ahlspiess Wrote:
(20-01-2012, 12:50 PM)p0pc0rn Wrote: ajar pls rempah.aku takdapat lagi nih

kau jgn la pikir level chal kau tu, ni basic je Sad

basic kau != basic aku..aku pny lagi low Sad
gpun title tulis Advance kot

skrg kau dok merayap kat mane? ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
20-01-2012, 01:01 PM,
Post: #13
RE: *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #4
aku tak merayap pun.baru on tenet ;d
tatau nk wtpe da ;d
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #3 Ahlspiess 28 7,776 30-10-2012, 02:51 PM
Last Post: b3tik
  Web Hacking by Ahlspiess #2 Ahlspiess 13 4,149 18-06-2012, 12:07 AM
Last Post: d0lph1n
  Basic Web Hacking by Ahlspiess #1 Ahlspiess 27 6,573 13-06-2012, 01:08 PM
Last Post: hazard74
  *Advanced* Web Hacking by Ahlspiess #5 Ahlspiess 11 3,729 23-05-2012, 05:19 PM
Last Post: kryp70

Forum Jump: