Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
screen citer kluar dua
18-01-2012, 08:59 PM, (This post was last modified: 18-01-2012, 09:00 PM by kimy_vlad.)
Post: #1
screen citer kluar dua
salam TBDians... 1st skali sori psal thread sbab xthu nk tulis pe.. X_X ...anyone dlm group ni tahu x nape crite yg ak donload jdik mcm ni time psang...???


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
18-01-2012, 09:30 PM,
Post: #2
RE: screen citer kluar dua
(18-01-2012, 08:59 PM)kimy_vlad Wrote: salam TBDians... 1st skali sori psal thread sbab xthu nk tulis pe.. X_X ...anyone dlm group ni tahu x nape crite yg ak donload jdik mcm ni time psang...???

ko guna software apautk mainkan video tersebut? ada silap setting laa tu.. cuba ko reset back to default..
Reply
19-01-2012, 01:34 AM,
Post: #3
RE: screen citer kluar dua
(18-01-2012, 09:30 PM)sil Wrote:
(18-01-2012, 08:59 PM)kimy_vlad Wrote: salam TBDians... 1st skali sori psal thread sbab xthu nk tulis pe.. X_X ...anyone dlm group ni tahu x nape crite yg ak donload jdik mcm ni time psang...???

ko guna software apautk mainkan video tersebut? ada silap setting laa tu.. cuba ko reset back to default..

dye guna VLC MEDIA PLAYER .
tgok2 la kat bhgan setting tu . pasti ada tertekan . jangan malas tuk membaca .
Reply
19-01-2012, 01:52 AM,
Post: #4
RE: screen citer kluar dua
Reinstall and Install It . Pernah terjadi juga macam ni GayFace
kalau tak boleh juga , tak tau la
Can u See Me
Troll 2
Reply
19-01-2012, 02:31 AM,
Post: #5
RE: screen citer kluar dua
ce try guna gom player.
ke mmg cite tu mcm tu? GayFace
[Image: 54986369.png]
Reply
19-01-2012, 03:25 AM,
Post: #6
RE: screen citer kluar dua
kalau jadi cam ni, biasenye uninstall pastu install balik ok la..
tp kalau tak jadi jugak try guna software2 player lain untuk mainkan video tersebut..
kalau resultnya sama maknanya video tu mmg asal mcm tu la.
Reply
19-01-2012, 08:29 AM,
Post: #7
RE: screen citer kluar dua
vlc ni ada plugins juga kan yg boleh kita pasang utk nak kasi enhance kualiti video tersebut serta menambahkan rasa keseronokkan menonton.. cer uninstall dan reinstall semula..
Reply
19-01-2012, 08:44 AM,
Post: #8
RE: screen citer kluar dua
komputer kau problem tu.buang dlm sungai,pastu pancing balik.ada jodoh,sangkut la balik komputer kau ;d
joking.

kau ade tekan ape2 x kt vlc kau b4 play file tu?
mst ade setting kau salah tekan atau kau tertekan kt kibod masa kau tgk blue,fapping tak sedar tertekan shortcut utk tukar setting nih.
since video yg nmpk dua,so tgk kt setting video.tgk dah berubah jadi ape
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
19-01-2012, 08:59 AM,
Post: #9
RE: screen citer kluar dua
ni teknik split screen ni..

1.Open the VLC player. Click "Tools" in the player's main menu.
2.Click "Preferences" in the drop-down menu.
3.Click the button next to "All" in the "Show Settings" box at the bottom left side of the Preferences window.
4.Click the arrow next to the "Video" entry. Click the arrow next to "Filters" under the Video entry.
5.Click the "Image wall" entry. Enter the number of vertical splits desired in the "Number of columns" box. Enter the number of horizontal splits in the "Number of rows" box.
6.Click the "Save" button.
7.Exit and restart the VLC player. Subsequent videos are split into multiple windows that can be moved to additional screens and resized as needed.
Linux Power User
RedHat

GayFace
Reply
19-01-2012, 09:34 AM,
Post: #10
RE: screen citer kluar dua
uninstall vlc dan guna kmplayer.. pastu guna kmplayer enhance video.. gambar superb.. auto set.. kalau guna video blueray.. mmg terbaik..
[Image: 1731076556.png]
Reply
20-01-2012, 06:35 AM,
Post: #11
RE: screen citer kluar dua
(19-01-2012, 08:59 AM)hack3r2on3 Wrote: ni teknik split screen ni..

1.Open the VLC player. Click "Tools" in the player's main menu.
2.Click "Preferences" in the drop-down menu.
3.Click the button next to "All" in the "Show Settings" box at the bottom left side of the Preferences window.
4.Click the arrow next to the "Video" entry. Click the arrow next to "Filters" under the Video entry.
5.Click the "Image wall" entry. Enter the number of vertical splits desired in the "Number of columns" box. Enter the number of horizontal splits in the "Number of rows" box.
6.Click the "Save" button.
7.Exit and restart the VLC player. Subsequent videos are split into multiple windows that can be moved to additional screens and resized as needed.
ok..thanks..nnti try care ni...btw citer ni je yg jdik mcm tu...crite lain ok jew...
Reply


Forum Jump: