Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
14-01-2012, 04:17 PM, (This post was last modified: 14-01-2012, 04:27 PM by blaze08.)
Post: #1
MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
[Image: splashScreen.png]
[Image: 284667_2_programView_143060.jpg]

waktu solat 2012 untuk handphone.
Kelebihan:
* Platform Java (untuk semua handphone)
* Saiz skrin boleh disesuaikan
* Pengiraan Waktu solat yang tepat mengikut panduan JAKIM
* Waktu solat untuk semua bandar2 besar di Malaysia

Download Here
http://www.mediafire.com/?src3nqxfygccocw 400.09kb.


Big Grin
Kemudian mereka digantikan oleh keturunan-keturunan yang mencuaikan sembahyang serta menurut hawa nafsu (dengan melakukan maksiat) maka mereka akan menghadapi azab (dalam neraka) Surah : Maryam ayat 59

Reply
14-01-2012, 04:19 PM,
Post: #2
RE: MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
kau buat ke blaze08? nape x masukkan dlm android market? Smile

(14-01-2012, 04:17 PM)blaze08 Wrote: [Image: 284667_2_programView_143060.jpg]

waktu solat 2012 untuk handphone.
Kelebihan:
* Platform Java (untuk semua handphone)
* Saiz skrin boleh disesuaikan
* Pengiraan Waktu solat yang tepat mengikut panduan JAKIM
* Waktu solat untuk semua bandar2 besar di Malaysia

Download Here
http://www.mediafire.com/?src3nqxfygccocw 400.09kb.


Big Grin

Reply
14-01-2012, 04:23 PM,
Post: #3
RE: MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
(14-01-2012, 04:19 PM)ph33kr1 Wrote: kau buat ke blaze08? nape x masukkan dlm android market? Smile

(14-01-2012, 04:17 PM)blaze08 Wrote: [Image: 284667_2_programView_143060.jpg]

waktu solat 2012 untuk handphone.
Kelebihan:
* Platform Java (untuk semua handphone)
* Saiz skrin boleh disesuaikan
* Pengiraan Waktu solat yang tepat mengikut panduan JAKIM
* Waktu solat untuk semua bandar2 besar di Malaysia

Download Here
http://www.mediafire.com/?src3nqxfygccocw 400.09kb.


Big Grin

MohdAsrul buat.pensyarah uitm perlis rasanya.ni versi terbaru.yg lama ada hp x support.

Big Grin
Kemudian mereka digantikan oleh keturunan-keturunan yang mencuaikan sembahyang serta menurut hawa nafsu (dengan melakukan maksiat) maka mereka akan menghadapi azab (dalam neraka) Surah : Maryam ayat 59

Reply
14-01-2012, 04:28 PM,
Post: #4
RE: MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
oOOooo. nice share TQ! Big Grin

(14-01-2012, 04:23 PM)blaze08 Wrote:
(14-01-2012, 04:19 PM)ph33kr1 Wrote: kau buat ke blaze08? nape x masukkan dlm android market? Smile

(14-01-2012, 04:17 PM)blaze08 Wrote: [Image: 284667_2_programView_143060.jpg]

waktu solat 2012 untuk handphone.
Kelebihan:
* Platform Java (untuk semua handphone)
* Saiz skrin boleh disesuaikan
* Pengiraan Waktu solat yang tepat mengikut panduan JAKIM
* Waktu solat untuk semua bandar2 besar di Malaysia

Download Here
http://www.mediafire.com/?src3nqxfygccocw 400.09kb.


Big Grin

MohdAsrul buat.pensyarah uitm perlis rasanya.ni versi terbaru.yg lama ada hp x support.

Big Grin

Reply
14-01-2012, 04:45 PM,
Post: #5
RE: MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
(14-01-2012, 04:23 PM)blaze08 Wrote: MohdAsrul buat.pensyarah uitm perlis rasanya.ni versi terbaru.yg lama ada hp x support.
Big Grin

Akhirnya ada jugak versi yg boleh support nokia 3110c aku ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
20-12-2013, 09:23 AM,
Post: #6
RE: MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
Ada sesiapa boleh tolong saya untuk perbetulkan masalah notification azan yang tidak berbunyi ? bagi sesiapa yang boleh sila tinggalkan email anda .
Reply
21-12-2013, 09:30 PM,
Post: #7
RE: MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
ni aku ada jugak develop waktu solat tp bukan untuk symbian.

Based on java jugak.

Ni screenshot application tu.Guna mysql database.

Play sound guna framework apa? jmf ke? mcm aku ni, aku guna jzoom.

[Image: prayerTime.png]
[Image: Untitled-1.png]
Reply
23-12-2013, 12:12 PM,
Post: #8
RE: MySolat 2012 (software waktu solat untuk hp)
(21-12-2013, 09:30 PM)cupin06 Wrote: ni aku ada jugak develop waktu solat tp bukan untuk symbian.

Based on java jugak.

Ni screenshot application tu.Guna mysql database.

Play sound guna framework apa? jmf ke? mcm aku ni, aku guna jzoom.

[Image: prayerTime.png]

ada server mysql ni nya api? so that bleh wat kat mobile devices
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply


Forum Jump: