Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apa citer hari ni?
14-01-2012, 01:28 PM,
Post: #1
Apa citer hari ni?
Pagi tadi, pas menyangkul laman rumah, aku pekena kopi pahit sambil baca berita hairan online..

http://www.bharian.com.my/bharian/articl...index_html

alang nyeluk suar dalam biar sampai tgn berbau masam, alang2 dah sentuh topik ni ada x sapa2 yg boleh access ke grup LBGT ni?
Reply
18-01-2012, 08:33 AM,
Post: #2
RE: Apa citer hari ni?
Kalau korang perasan, orang yg ada nafsu songsang ni kebanyakannya golongan professional.
Orang kampung mana ada tabiat2 mcm ni. Facepalm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
18-01-2012, 12:32 PM,
Post: #3
RE: Apa citer hari ni?
(18-01-2012, 08:33 AM)matz Wrote: Kalau korang perasan, orang yg ada nafsu songsang ni kebanyakannya golongan professional.
Orang kampung mana ada tabiat2 mcm ni. Facepalm

itu x dinafikan la.. tp ada gak kes bro..budak kampung ditangkap ketika meng-anal-kan seekor kambeng dan lembu..GayFace

Spoiler:
[Image: Nigerian+Man+Caught+Having+Sex+With+A+Goat.jpg]
Illustrasi semata2..

GayFace

Reply
01-02-2012, 11:26 AM,
Post: #4
RE: Apa citer hari ni?
(18-01-2012, 12:32 PM)sil Wrote:
(18-01-2012, 08:33 AM)matz Wrote: Kalau korang perasan, orang yg ada nafsu songsang ni kebanyakannya golongan professional.
Orang kampung mana ada tabiat2 mcm ni. Facepalm

itu x dinafikan la.. tp ada gak kes bro..budak kampung ditangkap ketika meng-anal-kan seekor kambeng dan lembu..GayFace

Spoiler:
[Image: Nigerian+Man+Caught+Having+Sex+With+A+Goat.jpg]
Illustrasi semata2..

GayFace

meng-anal-kn OMG;d;d ROFL
FacepalmFacepalm apa la diorg ni
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
09-04-2012, 08:52 PM,
Post: #5
RE: Apa citer hari ni?
why so g*** ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
20-04-2012, 11:00 PM,
Post: #6
RE: Apa citer hari ni?
(09-04-2012, 08:52 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: why so g*** ;d

Angry
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Selamat Hari Raya MrPaan 15 1,282 14-08-2013, 12:05 PM
Last Post: matz
Wink Trollface Launch 1 Dan 2 Di petang hari AceyrafRoshlanz 18 1,627 13-08-2013, 07:49 PM
Last Post: lite
  Selamat Menyambut Hari Raya azrael 0 265 06-08-2013, 11:02 PM
Last Post: azrael
  14 Hari tinggal PMR zackry 17 2,561 22-09-2010, 09:54 AM
Last Post: anthrax
  Ucapan Hari Raya.... SeluarDalam 12 2,641 31-08-2010, 06:52 AM
Last Post: wan
  HAri ni ujang da gila ke MrKroit 17 2,872 28-03-2010, 02:48 PM
Last Post: uDe

Forum Jump: