Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andromenda[Http Web Based Botnet]
12-01-2012, 08:45 PM,
Post: #1
Andromenda[Http Web Based Botnet]
Ok sebab tergerak hati dah lama tak coding malware , arini aku menambahkan kerja g modded source dari uSource si korrupted.So terciptalah bot andromenda yang g** GayFace , basic features je , akan tambah lagi nanti tengah fokus on stability sebab banyak benda tak lengkap dalam botnet ni.

[Image: rpajD.png]

[Image: oA7Xt.png]

[Image: B9VdM.png]

Apa yang aku update.

* Code Optimization[Aku redim balik semua variable, buang apa yang patut tambah apa yang patut]
* Redesigned Panel
*Fix Command Issues
*Create new mutex system
*Update startup method

Ongoing Update~13/01/2012
Builder Created.

[Image: tXsR9.png]

Current Features
-Download & Execute
-Update Server
-Visit Webpage[Hidden & Visible]
-Uninstall
-Mutex
-Percentage in chart
-Infected User List
-Basic Windows Info
-GeoIP Tagging

Next Update
-Update Ring3 rootkit
-Create Builder
-Add DDOS function[Slowloris/TCP+UDP+HTTP/DOS DNS PORT]
-Recovery[FF/IE/Windows Keys]
-Anti's

~26/01/2012

Aku dah start spread sendiri sape2 yang ada akses pada panel leh tgk tapi harap kau orang jangan tamak g buat benda2 pelik2.

Untuk siapa bot ni?
Bot ni punya stub aku create manual malas nak buat builder, tapi next version aku buat builder.So untuk sesiapa nak guna bot ni aku akan bagi link dan payload punya files.So buat masa sekarang aku nak test stability.Apa yang korang kena buat.Server files tak fud pandai2 koranglah cari crypter ke apa, sebab aku memang menyampah nak coded crypter..wakaka, aku dah pacak botnet ni kat somewhere so cuma satu link akan diberikan dan siapa yang join semua ada akses terhadap botnet tu, maknanya sama-sama test, sama-sama pakai, sama-sama spread.User yang boleh guna botnet ni akan ditapis oleh aku sendiri dan berapa user lain dari TBD ni sendiri.


1.Spread payload files.[Ni Penting Oi!]
2.Panel kita kongsi ramai-ramai, sama-sama pakai.
3.Kalau didadapati sesiapa yang tau menggunakan je tapi tak reti nak spread, otomatik diban dari guna botnet ni lagi.
4.Siapa-siapa yang nak join post je reply kat thread ni nanti aku verify dengan member-member yang lain kalau ok welcome to da club.

Current Member
-D3viL@AjuL[Developer]
-Ahlspiess[PHP Developer/PenetrationTester]
-XshimeX[PHP Developer/Penetration Tester]
-in2x[Tester]
-SeluarDalam[Tester]
-Tron[Tester]
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
12-01-2012, 08:54 PM,
Post: #2
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
Boleh aku join tak?
Reply
12-01-2012, 09:21 PM,
Post: #3
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 08:54 PM)in2x Wrote: Boleh aku join tak?

Welcome to the club Smile
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
12-01-2012, 09:27 PM,
Post: #4
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
nak tnye skit ni kene port 80 ke random je??Big Grin
[Image: xAS3l.gif]
Reply
12-01-2012, 09:29 PM,
Post: #5
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 09:27 PM)thedanielaaa95 Wrote: nak tnye skit ni kene port 80 ke random je??Big Grin

Maksud hang payload ke ? kalau payload takde port-port, lanyak je.

Tapi kalau admin panel confirm-confirm port 80..haha
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
12-01-2012, 09:41 PM,
Post: #6
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 09:29 PM)D3vil Wrote:
(12-01-2012, 09:27 PM)thedanielaaa95 Wrote: nak tnye skit ni kene port 80 ke random je??Big Grin

Maksud hang payload ke ? kalau payload takde port-port, lanyak je.

Tapi kalau admin panel confirm-confirm port 80..haha

maksud aku payload Big Grin
[Image: xAS3l.gif]
Reply
12-01-2012, 09:46 PM,
Post: #7
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 09:41 PM)thedanielaaa95 Wrote:
(12-01-2012, 09:29 PM)D3vil Wrote:
(12-01-2012, 09:27 PM)thedanielaaa95 Wrote: nak tnye skit ni kene port 80 ke random je??Big Grin

Maksud hang payload ke ? kalau payload takde port-port, lanyak je.

Tapi kalau admin panel confirm-confirm port 80..haha

maksud aku payload Big Grin
http botnet tak perlu port, no-ip atau sebagainya.. janji ada akses ke internet sahaja.
Reply
12-01-2012, 10:06 PM,
Post: #8
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 09:46 PM)in2x Wrote:
(12-01-2012, 09:41 PM)thedanielaaa95 Wrote:
(12-01-2012, 09:29 PM)D3vil Wrote:
(12-01-2012, 09:27 PM)thedanielaaa95 Wrote: nak tnye skit ni kene port 80 ke random je??Big Grin

Maksud hang payload ke ? kalau payload takde port-port, lanyak je.

Tapi kalau admin panel confirm-confirm port 80..haha

maksud aku payload Big Grin
http botnet tak perlu port, no-ip atau sebagainya.. janji ada akses ke internet sahaja.

Bagus hang dah jawabkan Smile
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
12-01-2012, 10:18 PM,
Post: #9
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 09:46 PM)in2x Wrote:
(12-01-2012, 09:41 PM)thedanielaaa95 Wrote:
(12-01-2012, 09:29 PM)D3vil Wrote:
(12-01-2012, 09:27 PM)thedanielaaa95 Wrote: nak tnye skit ni kene port 80 ke random je??Big Grin

Maksud hang payload ke ? kalau payload takde port-port, lanyak je.

Tapi kalau admin panel confirm-confirm port 80..haha

maksud aku payload Big Grin
http botnet tak perlu port, no-ip atau sebagainya.. janji ada akses ke internet sahaja.

memang tpi aku gune http://vertexnet-loader.com/ sbb free dan senang nak setup
tpi dia kene port 80 je kot Sad
[Image: xAS3l.gif]
Reply
12-01-2012, 10:19 PM,
Post: #10
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
nak join....
Reply
12-01-2012, 10:25 PM,
Post: #11
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 10:18 PM)thedanielaaa95 Wrote:
(12-01-2012, 09:46 PM)in2x Wrote:
(12-01-2012, 09:41 PM)thedanielaaa95 Wrote:
(12-01-2012, 09:29 PM)D3vil Wrote:
(12-01-2012, 09:27 PM)thedanielaaa95 Wrote: nak tnye skit ni kene port 80 ke random je??Big Grin

Maksud hang payload ke ? kalau payload takde port-port, lanyak je.

Tapi kalau admin panel confirm-confirm port 80..haha

maksud aku payload Big Grin
http botnet tak perlu port, no-ip atau sebagainya.. janji ada akses ke internet sahaja.

memang tpi aku gune http://vertexnet-loader.com/ sbb free dan senang nak setup
tpi dia kene port 80 je kot Sad

kau kena faham loader dan botnet adalah dua benda berbeza, port 80 digunakan sebabkan kita hantar request , kalau port 80 takleh guna mcmana kau nak guna ff,ie,etc?
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
12-01-2012, 10:38 PM,
Post: #12
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
saya nob tp nak join boleh Smile
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
12-01-2012, 10:50 PM,
Post: #13
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 10:38 PM)Tron Wrote: saya nob tp nak join boleh Smile

SeluarDalam@kimie & Tron welcome to da club GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
12-01-2012, 10:56 PM,
Post: #14
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
(12-01-2012, 10:25 PM)D3vil Wrote:
(12-01-2012, 10:18 PM)thedanielaaa95 Wrote:
(12-01-2012, 09:46 PM)in2x Wrote:
(12-01-2012, 09:41 PM)thedanielaaa95 Wrote:
(12-01-2012, 09:29 PM)D3vil Wrote: Maksud hang payload ke ? kalau payload takde port-port, lanyak je.

Tapi kalau admin panel confirm-confirm port 80..haha

maksud aku payload Big Grin
http botnet tak perlu port, no-ip atau sebagainya.. janji ada akses ke internet sahaja.

memang tpi aku gune http://vertexnet-loader.com/ sbb free dan senang nak setup
tpi dia kene port 80 je kot Sad

kau kena faham loader dan botnet adalah dua benda berbeza, port 80 digunakan sebabkan kita hantar request , kalau port 80 takleh guna mcmana kau nak guna ff,ie,etc?
kalo selain port 80 jadi x leh lah
[Image: xAS3l.gif]
Reply
12-01-2012, 11:19 PM,
Post: #15
RE: Andromenda[Http Web Based Botnet]
saya budak noob tapi saya nak join encik d3v1l GayFace
Reply


Forum Jump: