Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hackflare Challanges
27-12-2011, 09:29 AM,
Post: #16
RE: Hackflare Challanges
(27-12-2011, 09:27 AM)megatduan Wrote:
(27-12-2011, 09:06 AM)skr1ll3x Wrote:
(27-12-2011, 01:18 AM)xsxs Wrote: nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm

level satu tu tak faham la ape arahan math dia.? GayFace username n pass dah dapt.. tapi tak menjadi pun.. ddia suruh + t + ape eh.?

yg count + t tu klau x silap aku brapa kali tries, sbb var t = "tries"..,tgk cara dia maen count.., so..bila skali silap, dia akan tmbah 1..klau x silap aku laa.. GayFace

Drunk tak faham GayFace

lvl1 pun terhegeh2..
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
27-12-2011, 09:32 AM,
Post: #17
RE: Hackflare Challanges
(27-12-2011, 09:29 AM)skr1ll3x Wrote:
(27-12-2011, 09:27 AM)megatduan Wrote:
(27-12-2011, 09:06 AM)skr1ll3x Wrote:
(27-12-2011, 01:18 AM)xsxs Wrote: nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm

level satu tu tak faham la ape arahan math dia.? GayFace username n pass dah dapt.. tapi tak menjadi pun.. ddia suruh + t + ape eh.?

yg count + t tu klau x silap aku brapa kali tries, sbb var t = "tries"..,tgk cara dia maen count.., so..bila skali silap, dia akan tmbah 1..klau x silap aku laa.. GayFace

Drunk tak faham GayFace

lvl1 pun terhegeh2..

try la..ak x blaja lg JS.. GayFace
tp baca Source Code dia boleh la pham.. ni baru lpas jaa..
agak trick ckit...
Sudah berkali diriku bilang,
Jangan kejar ilmu hacking for fame,

Reply
27-12-2011, 11:44 AM,
Post: #18
RE: Hackflare Challanges
(27-12-2011, 09:29 AM)skr1ll3x Wrote:
(27-12-2011, 09:27 AM)megatduan Wrote:
(27-12-2011, 09:06 AM)skr1ll3x Wrote:
(27-12-2011, 01:18 AM)xsxs Wrote: nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm

level satu tu tak faham la ape arahan math dia.? GayFace username n pass dah dapt.. tapi tak menjadi pun.. ddia suruh + t + ape eh.?

yg count + t tu klau x silap aku brapa kali tries, sbb var t = "tries"..,tgk cara dia maen count.., so..bila skali silap, dia akan tmbah 1..klau x silap aku laa.. GayFace

Drunk tak faham GayFace

lvl1 pun terhegeh2..

aku rasa lvl 1 xder math la.. pahami betul2 soskod tu GayFace

Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
27-12-2011, 02:58 PM,
Post: #19
RE: Hackflare Challanges
korang x yah fikir terlalu teknikal.
banyak clue ader dalam source code tuh
cuma kena tengok betul-betul semua
element dalam source code.Yang tak berkaitan
pon tengok jugak sebab banyak clue kat situ
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
05-01-2012, 12:09 PM,
Post: #20
RE: Hackflare Challanges
nak tanya siapa dah lepas ke level 3?
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
05-01-2012, 12:12 PM,
Post: #21
RE: Hackflare Challanges
aku xreti la bende2 nie..aku nie super noob gile kot
Reply
05-01-2012, 12:20 PM, (This post was last modified: 05-01-2012, 01:14 PM by JejakaPemalu.)
Post: #22
RE: Hackflare Challanges
second celen dia mau supya sama sama ngn validation tp masalahnya bila aku taip link tuh directly mcm tak wujud je link hukhuk
(05-01-2012, 12:20 PM)Jejaka Pemalu Wrote: second celen dia mau supya sama sama ngn validation tp masalahnya bila aku taip link tuh directly mcm tak wujud je link hukhuk

silap link wujud..dah masuk level 3
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
05-01-2012, 02:04 PM,
Post: #23
RE: Hackflare Challanges
pesal level 4 ni aku still sangkut?? Angry
ade sape sape da lepas lvl4 x?
█▐ ▌ ▐▐█▌▐ ▌▐▐▌ ▐▌█▐█▌▌▐▐▌ ▐▌█ █ █ ▌▌▐ █▌█ ▌▐█▐▌▐ ▌ ▐▌█▐▌▐▌▐█ ▌▐▌█ ▌▐ ▐ ▌▐▌█ ▐█▐▐▌
Reply
05-01-2012, 02:25 PM,
Post: #24
RE: Hackflare Challanges
smp level 4 dah..aku level 1 pun lom lepas Sad
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
05-01-2012, 02:36 PM,
Post: #25
RE: Hackflare Challanges
(05-01-2012, 02:04 PM)huX Wrote: pesal level 4 ni aku still sangkut?? Angry
ade sape sape da lepas lvl4 x?

cuba tengok balik source file.ader hex yang ko x nampak kot.
try bukak pakai notepad dan enable wordwrap.
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
05-01-2012, 02:42 PM,
Post: #26
RE: Hackflare Challanges
(05-01-2012, 02:36 PM)Codeshift3r Wrote:
(05-01-2012, 02:04 PM)huX Wrote: pesal level 4 ni aku still sangkut?? Angry
ade sape sape da lepas lvl4 x?

cuba tengok balik source file.ader hex yang ko x nampak kot.
try bukak pakai notepad dan enable wordwrap.
level 3 nak wat apa?aku day blur X_X
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
05-01-2012, 02:47 PM,
Post: #27
RE: Hackflare Challanges
(05-01-2012, 02:36 PM)Codeshift3r Wrote:
(05-01-2012, 02:04 PM)huX Wrote: pesal level 4 ni aku still sangkut?? Angry
ade sape sape da lepas lvl4 x?

cuba tengok balik source file.ader hex yang ko x nampak kot.
try bukak pakai notepad dan enable wordwrap.

ni bukan lvl3 ke??
ke same je?? GayFace
█▐ ▌ ▐▐█▌▐ ▌▐▐▌ ▐▌█▐█▌▌▐▐▌ ▐▌█ █ █ ▌▌▐ █▌█ ▌▐█▐▌▐ ▌ ▐▌█▐▌▐▌▐█ ▌▐▌█ ▌▐ ▐ ▌▐▌█ ▐█▐▐▌
Reply
05-01-2012, 02:48 PM,
Post: #28
RE: Hackflare Challanges
sama la kita p0pc0rn...aku pun level 1 pun sangkut.. Sad
Reply
05-01-2012, 02:51 PM,
Post: #29
RE: Hackflare Challanges
(05-01-2012, 02:47 PM)huX Wrote:
(05-01-2012, 02:36 PM)Codeshift3r Wrote:
(05-01-2012, 02:04 PM)huX Wrote: pesal level 4 ni aku still sangkut?? Angry
ade sape sape da lepas lvl4 x?

cuba tengok balik source file.ader hex yang ko x nampak kot.
try bukak pakai notepad dan enable wordwrap.

ni bukan lvl3 ke??
ke same je?? GayFace

thnkiu..
ZW5nYWdpbmcgbGV2ZWwgNA==
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
05-01-2012, 02:52 PM,
Post: #30
RE: Hackflare Challanges
level 2 tu kena kira based on pass[i] yang di beri ke?
dah pening tgok Math().Math(),...Sad
MY ACCOUNT PASSWORD IS SEVEN ASTERISK *******

LIFE FOR LEARN
GayFace
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  \\ Hackflare Php Challenge // Codeshift3r 35 5,182 01-05-2012, 07:45 PM
Last Post: Fakhru

Forum Jump: