Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
19-12-2011, 04:28 PM, (This post was last modified: 19-12-2011, 04:28 PM by ninja.)
Post: #31
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
macam ni kot GayFace

[Image: Iqram01_image1.jpg]

[Image: TomMichael.jpg]
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
19-12-2011, 04:37 PM,
Post: #32
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 04:28 PM)skr1ll3x Wrote: macam ni kot GayFace

[Image: Iqram01_image1.jpg]

[Image: TomMichael.jpg]

salah camni kot..

[Image: 60951134245735596705435.jpg]

hexrut kan?
Reply
19-12-2011, 04:40 PM,
Post: #33
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 04:37 PM)in2x Wrote:
(19-12-2011, 04:28 PM)skr1ll3x Wrote: macam ni kot GayFace

[Image: Iqram01_image1.jpg]

[Image: TomMichael.jpg]

salah camni kot..

[Image: 60951134245735596705435.jpg]

hexrut kan?

gambar hexrut ni GayFace kantoi la..

-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
19-12-2011, 05:05 PM,
Post: #34
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
hahahaha.. itu bukan lagi dukung diri sendiri.. tetapi diri sendiri telampau.. sudah tidak ada makna tesirat kalau aksi diri sendiri telampau ini menjadi dukung diri sendiri.. akhir nya wanita hanya lebih membenci dan benci3x.. kekekeke
[Image: 1731076556.png]
Reply
20-12-2011, 01:18 AM,
Post: #35
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 02:29 PM)Hao Ren Wrote:
(19-12-2011, 01:42 PM)skr1ll3x Wrote: aku ngah tunggu awek aku kenal dari darjah3.. harap dia lah jodoh sehidup semati aku..

Amin.. Big Grin

takyah tunggu.. ajak kawin terus skang.
lolicon = win GayFace

die bawah umur la GayFace
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
20-12-2011, 01:58 AM,
Post: #36
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 04:40 PM)skr1ll3x Wrote:
(19-12-2011, 04:37 PM)in2x Wrote:
(19-12-2011, 04:28 PM)skr1ll3x Wrote: macam ni kot GayFace

[Image: Iqram01_image1.jpg]

[Image: TomMichael.jpg]

salah camni kot..

[Image: 60951134245735596705435.jpg]

hexrut kan?

gambar hexrut ni GayFace kantoi la..

alamak, kantoi dah... hahahha..

maksud ak dukung diri sendiri tu maknanya berdikari la.. Angry


Reply
20-12-2011, 09:39 AM,
Post: #37
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(20-12-2011, 01:58 AM)hєχяυт Wrote:
(19-12-2011, 04:40 PM)skr1ll3x Wrote:
(19-12-2011, 04:37 PM)in2x Wrote:
(19-12-2011, 04:28 PM)skr1ll3x Wrote: macam ni kot GayFace

[Image: Iqram01_image1.jpg]

[Image: TomMichael.jpg]

salah camni kot..

[Image: 60951134245735596705435.jpg]

hexrut kan?

gambar hexrut ni GayFace kantoi la..

alamak, kantoi dah... hahahha..

maksud ak dukung diri sendiri tu maknanya berdikari la.. Angry

GayFace GayFace GayFace

adakah itu hexrut GayFace

bagaimanakah dari gambar orang sudah nampak itu macam berdikari?
Menurut Ghazali, antara tanda mencintai ALLAH adalah mengutamakan ALLAH berbending nafsu syahwat yang sering cenderung kepada hiburan dan keseronokan, relaks dan santai..
Reply
20-12-2011, 03:17 PM,
Post: #38
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
aik? apsl hexrut jadi laki ni?
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
20-12-2011, 03:34 PM,
Post: #39
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
hah.. hexrut pempuan ke?? kalau bukan lelaki la..

selalu nyer lelaki dpat pempuan paling senang(xla senang sgt):-
1- disekolah
2- diuniversiti/kolej/politeknik/matrikulasi
3- ditempat kerja

sbb tempat2 macam ni la senang nk pupuk kasih sayang.. sbb hari2 boleh jumpa.. siang belajar malam discuss study.. hehehe.. aku penah dipasrahkan dikolej dulu.. 2kali lak tu.. perghh.. menyayat hati.. xpe2.. dua2 tu cinta pandang per1.. kekeke.. akhir nyer dalam kolej jadi standalone.. masuk kerja baru ada.. hehehe..
[Image: 1731076556.png]
Reply
20-12-2011, 04:05 PM,
Post: #40
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(20-12-2011, 03:34 PM)rapple86 Wrote: hah.. hexrut pempuan ke?? kalau bukan lelaki la..

selalu nyer lelaki dpat pempuan paling senang(xla senang sgt):-
1- disekolah
2- diuniversiti/kolej/politeknik/matrikulasi
3- ditempat kerja

sbb tempat2 macam ni la senang nk pupuk kasih sayang.. sbb hari2 boleh jumpa.. siang belajar malam discuss study.. hehehe.. aku penah dipasrahkan dikolej dulu.. 2kali lak tu.. perghh.. menyayat hati.. xpe2.. dua2 tu cinta pandang per1.. kekeke.. akhir nyer dalam kolej jadi standalone.. masuk kerja baru ada.. hehehe..

jadi macam ni kaa:

[Image: 383109_288735891167702_193257700715522_7...4621_n.jpg]
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
20-12-2011, 04:18 PM,
Post: #41
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(20-12-2011, 04:05 PM)servant_fox Wrote:
Spoiler:
(20-12-2011, 03:34 PM)rapple86 Wrote: hah.. hexrut pempuan ke?? kalau bukan lelaki la..

selalu nyer lelaki dpat pempuan paling senang(xla senang sgt):-
1- disekolah
2- diuniversiti/kolej/politeknik/matrikulasi
3- ditempat kerja

sbb tempat2 macam ni la senang nk pupuk kasih sayang.. sbb hari2 boleh jumpa.. siang belajar malam discuss study.. hehehe.. aku penah dipasrahkan dikolej dulu.. 2kali lak tu.. perghh.. menyayat hati.. xpe2.. dua2 tu cinta pandang per1.. kekeke.. akhir nyer dalam kolej jadi standalone.. masuk kerja baru ada.. hehehe..


jadi macam ni kaa:

[Image: 383109_288735891167702_193257700715522_7...4621_n.jpg]

hahaha.. lebih kurang macam tu jugak la.. pasrah.. xtentu arah.. sib baik x jadi foreveralone.. kekekeke
[Image: 1731076556.png]
Reply
20-12-2011, 05:12 PM,
Post: #42
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
Kalo poket penuh. Tak perlu jadi kacak bergaya.
Anda akan jadi chick magnet secara automatik

GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
24-12-2011, 03:31 PM,
Post: #43
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(18-12-2011, 10:22 PM)Hao Ren Wrote: Rambut aku masa pendek orang kata aku macam Ezio Auditore GayFace
Bila panjang macam Allelujah dalam Gundam 00.. macam ni:
Spoiler:
[Image: 385016_301175779915001_100000677439302_1...7535_n.jpg]
-.-

badan aku takde peluh dan takde bau.. muka aku plak macam Yamapi GayFace

baju? aku tak suka pakai baju.. kasut pun sama. aku suka kaki ayam jer GayFace

ni muka sebenar aku..
[Image: tumblr_ljikf441rF1qcvkup.jpg]

tapi asal takde awek nak kat aku...? -.-

walapun acapkali ko melihat wajah ko kat cermin dgn muka kacak sebegitu, ketahuilah ia hanya pada pandangan mata ko sahaja..tetapi tidak bagi pandangan rakan2 dan awek ko yg mana mereka melhat ko berwajah seperti ini..
Spoiler:
[Image: 007e_0.jpg]

camana mereka nak/bleh Turn On dgn ko? GayFace
Reply
24-12-2011, 07:23 PM,
Post: #44
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
sangat setuju dngan komen2 dari rapple86... terbaek tuh bro!
Reply
19-08-2013, 07:30 PM,
Post: #45
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
ada tips untuk naikkan berat badan tak? dan cara pemakain untuk org yg kurus.. Smile

mkn bnyk tapi berat bdn susah nk naik/besar... OK
[Image: pumpkids]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Tips Penjagaan Cakera Keras Luaran (External Hard Disk) matz 9 849 16-10-2013, 11:46 PM
Last Post: Taz
Lightbulb Sukarnya Menjadi Genius? Aybak 20 2,540 21-07-2012, 12:05 PM
Last Post: Aybak
  Nak+sayang - Perangai lelaki XdeathX 6 1,639 20-05-2012, 03:21 PM
Last Post: XdeathX
  Lelaki daripada China jadikan komputer seperti iPad blaze08 12 2,234 13-03-2012, 09:52 PM
Last Post: Codeshift3r
  Facing down the Ramnit virus on Facebook: Tips for protection and clean-up rapple86 3 815 26-01-2012, 11:53 AM
Last Post: rapple86
Big Grin [Pertanyaan]Tips or Trick Poker Chip kat fb... whcool 18 1,986 10-11-2011, 09:08 PM
Last Post: whcool
  [Global] Lelaki atau wanita lebih ramai? servant_fox 7 1,820 28-08-2011, 12:12 AM
Last Post: matz
  Tips pembelajaran cemerlang Stynx 7 1,083 10-04-2011, 12:16 AM
Last Post: parkerhanafi
  5 tips traffic tinggi wan 0 354 17-02-2011, 12:31 PM
Last Post: wan
  10 tips penjagaan mata bagi pengguna komputer aa 9 2,196 05-12-2010, 11:12 PM
Last Post: penyapulidi

Forum Jump: