Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
19-12-2011, 12:26 PM,
Post: #16
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
aku perasan je.... Sad

Betul,,zaman sekarang perempuan ada je ngorat lelaki.
Lagi-lagi dekat U.
Kaum adam dh jadi sikit..
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
19-12-2011, 12:29 PM,
Post: #17
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 12:26 PM)matz Wrote: aku perasan je.... Sad

Betul,,zaman sekarang perempuan ada je ngorat lelaki.
Lagi-lagi dekat U.
Kaum adam dh jadi sikit..

ade aritu anthrax bce kt mane tah
nisbah kau adam makin bekurang
1 orang lelaki harus meguruskan 10 org wanita GayFace GayFace

1 bulan 1 bini la katekan ROFL
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
19-12-2011, 12:42 PM,
Post: #18
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
tapi tu la.. even pempuan ramai.. lelaki nk yg cantik,elegen,pandai,dan bukan minah rempit.. so tolak semua itu.. tingal la skit pempuan.. so lelaki perlu kahwin smpi 4 je.. kalau 5 kena buang satu..

tapi ramai lak pempuan nk jadi lelaki... so pempuan makin skit.. so jadi lelaki kahwin smpi 3 je.. kalau 4 kena buang satu..

tapi ramai lak pempuan kahwin pempuan sbb tidak pecaya lelaki.. so kurang la lagi..

dan selepas tu lak.. ramai pempuan dirogol dan kurang la lagi pecaya nyer pempuan terhadap lelaki.. akhir nyer andartu..

so lelaki mahukan perfect di mata lelaki.. sempurna nyer wanita itu.. nescaya keharmonian rumah tanga tejamin.. so kadang2 aku melihat.. lelaki hensem.. tapi pempuan nyer alamak kurang sepadan.. itu la jodoh.. kadang2 aku ckp pempuan ni mesti pakai bomoh nie.. hahahaha.. dpat lelaki hensem.. kekeke.. ape bleh buat.. dh jodoh nyer.. lelaki lak sempoi malas nk memilih.. kadang2 wanita yg dpan mata kita x perasan.. tetapi sangat2 mencintai lelaki tesebut..
[Image: 1731076556.png]
Reply
19-12-2011, 12:42 PM,
Post: #19
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
Jgn nnt ade penyakit B1N1 sudah laa .. LOL ! GayFace
Facebook : Ayai Jeff 잘생긴 형제

[Image: toothless_dragon1.jpg?w=312&h=327]
Reply
19-12-2011, 12:52 PM,
Post: #20
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
*Tips.

Perempuan suka lelaki yang ceria. Tak suka yang serius memanjang. GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
19-12-2011, 01:03 PM,
Post: #21
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
korang silap la Lulz

PEROMPUAN SUKE :
Spoiler:

laki macam anthrax
PROBLEM?

Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
19-12-2011, 01:42 PM,
Post: #22
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
aku ngah tunggu awek aku kenal dari darjah3.. harap dia lah jodoh sehidup semati aku..

Amin.. Big Grin
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
19-12-2011, 02:29 PM,
Post: #23
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 01:42 PM)skr1ll3x Wrote: aku ngah tunggu awek aku kenal dari darjah3.. harap dia lah jodoh sehidup semati aku..

Amin.. Big Grin

takyah tunggu.. ajak kawin terus skang.
lolicon = win GayFace
[Image: 2819320332_zps3a75fe14.png]
[Image: 8df84e84.gif]

Reply
19-12-2011, 03:17 PM,
Post: #24
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
pompuan suka lelaki yg "family-type". so klu nk cepat melekat, bykkn post gambar2 bersama family, gambar2 candid mak, ayah, adik2.. lagi satu, gambar yg korang ni suka budak/baby. letak la gmbr dukung adik ke, anak saudara ke.. KOMPEM pompuan cair.. serius.. :-)
Reply
19-12-2011, 03:28 PM,
Post: #25
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 03:17 PM)in2x Wrote: pompuan suka lelaki yg "family-type". so klu nk cepat melekat, bykkn post gambar2 bersama family, gambar2 candid mak, ayah, adik2.. lagi satu, gambar yg korang ni suka budak/baby. letak la gmbr dukung adik ke, anak saudara ke.. KOMPEM pompuan cair.. serius.. :-)

knape awek ak suke gambar ak dukung diri ak sendiri? GayFace
korang cuba la dukung diri sendiri dan bergambar..
ak harap korang faham ape yang ak cuba sampaikan ini. -.-

Reply
19-12-2011, 04:03 PM,
Post: #26
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 03:28 PM)hєχяυт Wrote:
(19-12-2011, 03:17 PM)in2x Wrote: pompuan suka lelaki yg "family-type". so klu nk cepat melekat, bykkn post gambar2 bersama family, gambar2 candid mak, ayah, adik2.. lagi satu, gambar yg korang ni suka budak/baby. letak la gmbr dukung adik ke, anak saudara ke.. KOMPEM pompuan cair.. serius.. :-)

knape awek ak suke gambar ak dukung diri ak sendiri? GayFace
korang cuba la dukung diri sendiri dan bergambar..
ak harap korang faham ape yang ak cuba sampaikan ini. -.-

aku xpaham pon!!! Drunk
Reply
19-12-2011, 04:07 PM,
Post: #27
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
aku pon x faham. Lulz
Reply
19-12-2011, 04:14 PM, (This post was last modified: 19-12-2011, 04:15 PM by ninja.)
Post: #28
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 02:29 PM)Hao Ren Wrote:
(19-12-2011, 01:42 PM)skr1ll3x Wrote: aku ngah tunggu awek aku kenal dari darjah3.. harap dia lah jodoh sehidup semati aku..

Amin.. Big Grin

takyah tunggu.. ajak kawin terus skang.
lolicon = win GayFace

lol bukan lolicon la.. dari darjah 3 kenal so sekarang dia dah sama umur dah.. keep contact dari dulu lagi. untunglah family dia aku rasa kenal aku..

GayFace
(19-12-2011, 03:28 PM)hєχяυт Wrote:
(19-12-2011, 03:17 PM)in2x Wrote: pompuan suka lelaki yg "family-type". so klu nk cepat melekat, bykkn post gambar2 bersama family, gambar2 candid mak, ayah, adik2.. lagi satu, gambar yg korang ni suka budak/baby. letak la gmbr dukung adik ke, anak saudara ke.. KOMPEM pompuan cair.. serius.. :-)

knape awek ak suke gambar ak dukung diri ak sendiri? GayFace
korang cuba la dukung diri sendiri dan bergambar..
ak harap korang faham ape yang ak cuba sampaikan ini. -.-

dukung diri sendiri tu "BUNCIT" kot GayFace
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
19-12-2011, 04:17 PM,
Post: #29
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
aku rase dukung diri sendiri itu seperti berasa yakin dengan diri sendiri.. kerana dengan begambar sambil mendukung diri sendiri seperti meletakkan gambar diri sendiri dan berasa yakin dengan ini wanita akan lebih tetarik dengan pewatakkan yg berada dalam dukung diri sendiri.. so seperti banga dengan keupayaan begambar diri sendiri.. seperti gambar dukung diri sendiri itu mencermin kan diri nya sendiri.. jujur,ikhlas dan bukan seperti dibuat2..
[Image: 1731076556.png]
Reply
19-12-2011, 04:25 PM,
Post: #30
RE: Tips menjadi lelaki hensem kacak bergaya
(19-12-2011, 04:17 PM)rapple86 Wrote: aku rase dukung diri sendiri itu seperti berasa yakin dengan diri sendiri.. kerana dengan begambar sambil mendukung diri sendiri seperti meletakkan gambar diri sendiri dan berasa yakin dengan ini wanita akan lebih tetarik dengan pewatakkan yg berada dalam dukung diri sendiri.. so seperti banga dengan keupayaan begambar diri sendiri.. seperti gambar dukung diri sendiri itu mencermin kan diri nya sendiri.. jujur,ikhlas dan bukan seperti dibuat2..

atau mcm geng2 MLM, bergambar dgn BMW @ tgh pegang duit RM50 berbundle tu?

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Tips Penjagaan Cakera Keras Luaran (External Hard Disk) matz 9 891 16-10-2013, 11:46 PM
Last Post: Taz
Lightbulb Sukarnya Menjadi Genius? Aybak 20 2,544 21-07-2012, 12:05 PM
Last Post: Aybak
  Nak+sayang - Perangai lelaki XdeathX 6 1,644 20-05-2012, 03:21 PM
Last Post: XdeathX
  Lelaki daripada China jadikan komputer seperti iPad blaze08 12 2,240 13-03-2012, 09:52 PM
Last Post: Codeshift3r
  Facing down the Ramnit virus on Facebook: Tips for protection and clean-up rapple86 3 825 26-01-2012, 11:53 AM
Last Post: rapple86
Big Grin [Pertanyaan]Tips or Trick Poker Chip kat fb... whcool 18 2,010 10-11-2011, 09:08 PM
Last Post: whcool
  [Global] Lelaki atau wanita lebih ramai? servant_fox 7 1,822 28-08-2011, 12:12 AM
Last Post: matz
  Tips pembelajaran cemerlang Stynx 7 1,113 10-04-2011, 12:16 AM
Last Post: parkerhanafi
  5 tips traffic tinggi wan 0 356 17-02-2011, 12:31 PM
Last Post: wan
  10 tips penjagaan mata bagi pengguna komputer aa 9 2,202 05-12-2010, 11:12 PM
Last Post: penyapulidi

Forum Jump: