Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ada ke hack like page fb?
11-12-2011, 11:18 PM,
Post: #1
Ada ke hack like page fb?
kalau ada tolong kongsi please..
-Kalau aku silap post topik, please move.
Reply
11-12-2011, 11:22 PM,
Post: #2
RE: Ada ke hack like page fb?
dulu ada teknik guna aplikasi dalam facebook dapat hack... tapi aku dah lupa GayFace
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
11-12-2011, 11:27 PM,
Post: #3
RE: Ada ke hack like page fb?
aduuu.. kalu ada kongsi yey
Reply
11-12-2011, 11:42 PM,
Post: #4
RE: Ada ke hack like page fb?
applikasi tu pun macam phish jugak... kena isi nama n password
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
11-12-2011, 11:47 PM,
Post: #5
RE: Ada ke hack like page fb?
memang pon. aku dah download tp tak leh paka dah. Kena update yg bru
Reply
11-12-2011, 11:59 PM,
Post: #6
RE: Ada ke hack like page fb?
nk jgk.......
Reply
12-12-2011, 12:25 AM,
Post: #7
RE: Ada ke hack like page fb?
Hack like?
Maksud kau?

Code:
javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('-==[FB STATUS & COMMENTS LIKE GENERATOR]==-\n\nScript by -black list-');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

Credit: @[Tron]
[Image: 90771784.png]
Reply
12-12-2011, 12:40 AM,
Post: #8
RE: Ada ke hack like page fb?
alamak contest dah habis..kehkeh
tak sempat aku nak buat..hmm
Big GrinBig Grin
Reply
12-12-2011, 12:45 AM,
Post: #9
RE: Ada ke hack like page fb?
(12-12-2011, 12:25 AM)KingFurqan Wrote: Hack like?
Maksud kau?

Code:
javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('-==[FB STATUS & COMMENTS LIKE GENERATOR]==-\n\nScript by -black list-');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

Credit: @[Tron]

dy nak hack fb orang apabila seseorang tu like fanpage..

P/S: ni tafsiran aku
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
12-12-2011, 01:51 AM,
Post: #10
RE: Ada ke hack like page fb?
bende ni memang work ke? aku ada sorang kawan kat facebook~ bile dia post kat wall dia x sampai 2 minit da lebih 40 orang like~ bila da behari2 300+ aku da syak pelik da sebb yang like tu member2 aku yg dia x add friend~
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
12-12-2011, 11:11 AM,
Post: #11
RE: Ada ke hack like page fb?
ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]
Menurut Ghazali, antara tanda mencintai ALLAH adalah mengutamakan ALLAH berbending nafsu syahwat yang sering cenderung kepada hiburan dan keseronokan, relaks dan santai..
Reply
13-12-2011, 05:31 AM,
Post: #12
RE: Ada ke hack like page fb?
(12-12-2011, 11:11 AM)84ngl4 Wrote: ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]

awat tak nampak????????

dia bukan macam auto like ????
Reply
13-12-2011, 06:22 AM,
Post: #13
RE: Ada ke hack like page fb?
(13-12-2011, 05:31 AM)astrowan Wrote:
(12-12-2011, 11:11 AM)84ngl4 Wrote: ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]

awat tak nampak????????

dia bukan macam auto like ????

pasal 2 huruf kt blakang tuh sudah kena censored la...word tuh haram kt sini...

try edit cket word tuh..GayFace
[Image: 1986988874.png]
Reply
13-12-2011, 08:39 AM,
Post: #14
RE: Ada ke hack like page fb?
(12-12-2011, 11:11 AM)84ngl4 Wrote: ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]

phail kroit ROFL
[Image: Video-to-GIF.gif]
Reply


Forum Jump: