Poll: Location Dinner TBDian
You do not have permission to vote in this poll.
Shah Alam
37.21%
16 37.21%
Bangi/Kajang
44.19%
19 44.19%
Lain2 Tempat (sila Nyatakan Di Thread)
18.60%
8 18.60%
Total 43 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Gath] Dinner New Year 2011
03-01-2012, 06:11 PM,
Post: #241
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
aku lepak ngan maghfirat sampai kol 4 lebih. LOL. Big Grin

(03-01-2012, 04:20 PM)biborn Wrote: aku, maghfirat n ph33kr1 ade sampai 2 lebih lol GayFace

Reply
03-01-2012, 06:21 PM,
Post: #242
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(03-01-2012, 06:11 PM)ph33kr1 Wrote: aku lepak ngan maghfirat sampai kol 4 lebih. LOL. Big Grin

(03-01-2012, 04:20 PM)biborn Wrote: aku, maghfirat n ph33kr1 ade sampai 2 lebih lol GayFace

gile r sampai 4 pagi...lepak-lepak je ke tuh? "ke buat sumthing else" sampai 4 pagi... jgn nakal-nakal tau....nanti mak marah ;d
-mak saya pesan jadi orang yang baik..org baik ramai org sayang-
Reply
03-01-2012, 06:28 PM,
Post: #243
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(03-01-2012, 06:21 PM)nothinghere Wrote:
(03-01-2012, 06:11 PM)ph33kr1 Wrote: aku lepak ngan maghfirat sampai kol 4 lebih. LOL. Big Grin

(03-01-2012, 04:20 PM)biborn Wrote: aku, maghfirat n ph33kr1 ade sampai 2 lebih lol GayFace

gile r sampai 4 pagi...lepak-lepak je ke tuh? "ke buat sumthing else" sampai 4 pagi... jgn nakal-nakal tau....nanti mak marah ;d

sniff facebook orang la tu hehe
“Lie to a liar, for lies are his coin, Steal from a thief, for that is easy, lay a trap for a trickster and catch him at first attempt, but beware of an honest man”
Reply
03-01-2012, 07:10 PM,
Post: #244
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
apa barang main facebook orang. XD tak style ah macam tu.

sembang-sembang je. ngumpat2x sikit. LOL. GayFace

(03-01-2012, 06:28 PM)404myth Wrote: sniff facebook orang la tu hehe

Reply
03-01-2012, 07:41 PM,
Post: #245
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(03-01-2012, 05:42 PM)skr1ll3x Wrote: terbaek Big Grin
semua dah berumur dah.. budak2.. takder ke Facepalm

aku budak2 lagi...GayFace
[Image: 1986988874.png]
Reply
03-01-2012, 07:43 PM, (This post was last modified: 03-01-2012, 07:43 PM by LongJohnSilver.)
Post: #246
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(03-01-2012, 10:00 AM)VVV Wrote: ape cite,kate nk lepak pakai baju tbd?sorg pun aku xnmpk yg pakai nie? :p

sape kate x de orang pakai baju tbd...
ade je...
orang tuh siap kene troll ngan abam hotfloppy...
kesian die Facepalm
yg sorang lag pakai jaket siap...biarpun "sejuk"katenye...ahhaha x nak teman orng yg kene troll pakai..sian die Sad
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Reply
03-01-2012, 07:59 PM,
Post: #247
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(03-01-2012, 07:43 PM)LongJohnSilver Wrote:
(03-01-2012, 10:00 AM)VVV Wrote: ape cite,kate nk lepak pakai baju tbd?sorg pun aku xnmpk yg pakai nie? :p

sape kate x de orang pakai baju tbd...
ade je...
orang tuh siap kene troll ngan abam hotfloppy...
kesian die Facepalm
yg sorang lag pakai jaket siap...biarpun "sejuk"katenye...ahhaha x nak teman orng yg kene troll pakai..sian die Sad

GayFace kesian btol orang tuhDrunk
[Image: 1986988874.png]
Reply
03-01-2012, 09:54 PM,
Post: #248
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(03-01-2012, 07:43 PM)LongJohnSilver Wrote:
(03-01-2012, 10:00 AM)VVV Wrote: ape cite,kate nk lepak pakai baju tbd?sorg pun aku xnmpk yg pakai nie? :p

sape kate x de orang pakai baju tbd...
ade je...
orang tuh siap kene troll ngan abam hotfloppy...
kesian die Facepalm
yg sorang lag pakai jaket siap...biarpun "sejuk"katenye...ahhaha x nak teman orng yg kene troll pakai..sian die Sad

sape kena troll? ak4tsuk1 atau anthrax nie? ke suhz? XD
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
03-01-2012, 11:33 PM,
Post: #249
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
ade pic tak ??
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply
04-01-2012, 10:20 AM,
Post: #250
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
hahahaha.. best betol troll org..
dah pakai tshirt biasa, sanggup tukar pakai tshirt TBD.. mmg setia! GayFace
[Image: sigkucing.png]

Kucing dalam gambar di atas adalah dari spesis Munchkin.

URL dibawah pula, tiada kena mengena langsung dengan kucing.

http://www.hotfloppy.tk/
[Image: debian-user-sig.png]
Reply
04-01-2012, 10:31 AM,
Post: #251
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
aku kenal bbrapa org je dlm tuh..pernah jmp pun bpe kerat je T.T
kalau sape2 dok kt area KL nk ajak hangout minum borak2 kt mapley pun roger la aku.lame siot tak lepak mapley ngn kawan2
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
04-01-2012, 10:37 AM,
Post: #252
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(04-01-2012, 10:31 AM)p0pc0rn Wrote: aku kenal bbrapa org je dlm tuh..pernah jmp pun bpe kerat je T.T
kalau sape2 dok kt area KL nk ajak hangout minum borak2 kt mapley pun roger la aku.lame siot tak lepak mapley ngn kawan2

aku dok KL so jom2 lepak tapi jika blh sabtu ahad la
Reply
13-01-2012, 11:21 PM,
Post: #253
RE: [Gath] Dinner New Year 2011
(04-01-2012, 10:20 AM)hotfloppy Wrote: hahahaha.. best betol troll org..
dah pakai tshirt biasa, sanggup tukar pakai tshirt TBD.. mmg setia! GayFace

visz : sape lag yg kene troll (sara yg lemah Sad )
hot troll aku kowt...sedih ROFL
Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mini Gath Utara p0pc0rn 21 7,347 12-10-2012, 02:23 PM
Last Post: p0pc0rn
Heart [GATH] TBDian Aktiviti last Year 2011(DiTunda Sbb Aktiviti Berat Sgt) rapple86 37 6,175 09-12-2011, 12:02 PM
Last Post: rapple86
  1st Gath Syawal adeq 46 7,794 18-09-2011, 08:14 PM
Last Post: JuaraWira
  Gath Ramadhan ak47suk1 327 49,034 27-08-2011, 03:40 PM
Last Post: nothinghere

Forum Jump: