Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Release] Oh! Yellow Pages
18-12-2011, 10:17 PM, (This post was last modified: 18-12-2011, 10:19 PM by anthrax.)
Post: #16
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
hoi password apew GayFace

@[in2x] @[hєχяυт]
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
19-12-2011, 12:36 PM,
Post: #17
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
(18-12-2011, 10:17 PM)anthrax Wrote: hoi password apew GayFace

@[in2x] @[hєχяυт]

Password kt sini: PASSWORD

Reply
19-12-2011, 12:42 PM,
Post: #18
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
tuan tanah nie buat tools lepastu hilang kejab die muncul kene potong kepala bawah die tu GayFace GayFace
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
19-12-2011, 01:02 PM,
Post: #19
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
boleh pakai Smile
JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
Reply
19-12-2011, 02:09 PM, (This post was last modified: 19-12-2011, 02:09 PM by hexrut.)
Post: #20
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
@aterak
ak bz skit skam.. keje tak tentu la..
kadang2 pagi .. kadang2 malam..
kais pagi makan pagi, kais petang makan petang..
adakala tak sempat nak kais, Ayam datang mai kais dulu..
tp ak slalu on kan.. dunt worry. Big Grin

@alak
measeh sbb feed back
Reply
19-12-2011, 02:49 PM,
Post: #21
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
apsl aku xboleh??
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
19-12-2011, 02:56 PM,
Post: #22
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
(19-12-2011, 02:49 PM)servant_fox Wrote: apsl aku xboleh??

entah, try tanye alak knape diye boleh, nanti ade mase ak update bg ringan skit pakai. Love

Reply
19-12-2011, 03:35 PM,
Post: #23
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
nak lagi bagus, apa kata letak fungsi boleh set proxy dan boleh save nombor telefon. lagi satu tak boleh ke letak fungsi boleh buat banyak call.

kalau tak, sekali klik, sekali call. lepas tu dia kena msuk no telefon semula Sad

*hanya cadangan sahaja dari saya yang jahat Big Grin

JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
Reply
19-12-2011, 03:42 PM,
Post: #24
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
(19-12-2011, 03:35 PM)alak_1988 Wrote: nak lagi bagus, apa kata letak fungsi boleh set proxy dan boleh save nombor telefon. lagi satu tak boleh ke letak fungsi boleh buat banyak call.

kalau tak, sekali klik, sekali call. lepas tu dia kena msuk no telefon semula Sad

*hanya cadangan sahaja dari saya yang jahat Big Grin

ak sengaja buat mcm tu atas sebab2 tertentu. Lulz
Reply
19-12-2011, 04:21 PM, (This post was last modified: 19-12-2011, 04:26 PM by ninja.)
Post: #25
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
abam, passwurd titewww tak dapawttt lagiww.. GayFace apeww pass dia?

[Image: Capture.jpg]
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
20-12-2011, 01:15 AM,
Post: #26
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
x work la syg Sad

kene gune manual nie yg den x suke nie
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
20-12-2011, 01:46 AM,
Post: #27
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
(19-12-2011, 04:21 PM)skr1ll3x Wrote: abam, passwurd titewww tak dapawttt lagiww.. GayFace apeww pass dia?

Tak yah la password pahmee, ak nak remove DL link sbb ramai member xleh pakai.. nanti ak fix balik kan..Sad
Reply
03-07-2013, 06:18 PM,
Post: #28
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
share sos kod Hmm
Reply
03-07-2013, 07:23 PM,
Post: #29
RE: [Release] Oh! Yellow Pages
(03-07-2013, 06:18 PM)KakiPukul Wrote: share sos kod Hmm

sos code diye takde... www.yellowpages.com.my
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] MultiPoster Facebook MyTeam 8 596 14-02-2014, 12:54 PM
Last Post: linear
Rainbow [Release] [Update #1] Oh! Yellow Pages v2.1 hexrut 38 3,340 31-10-2013, 10:03 PM
Last Post: gTraX
Wink [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0 NoEntryPhc 17 2,157 17-10-2012, 03:40 PM
Last Post: whcool
  [Release]AdminPageScanner NoEntryPhc 18 1,879 16-10-2012, 08:36 PM
Last Post: sykess
Rainbow [Release] xRut Downloader hexrut 13 2,558 21-01-2011, 05:08 PM
Last Post: D3vil
  [RELEASE][FUD] Ex-Downloader [FUD] Stynx 8 1,334 21-02-2010, 03:14 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: