Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FINAL] Copy Paste Lover FINAL
21-05-2012, 08:11 PM,
Post: #76
RE: [Update #3] Copy Paste Lover V1.8
(21-05-2012, 08:06 PM)SeluarDalam Wrote:
(21-05-2012, 06:50 PM)hexrut Wrote:
(21-05-2012, 01:59 PM)altenator Wrote: ala abam hexrut, tak best la ada password ;d ;d ;d

kalau xdak password ak tak tau spe yg dl dan guna..
kalau letak pass terkawal la skit.. GayFaceGayFace

(21-05-2012, 03:25 PM)SeluarDalam Wrote: pm me password...jgn trooll aku lg ...sedih aku
ini mmg 500% x troll XD

u got pmed
Ok...hope kli takder troll..bis laptop akuSadSad

using your heart and trust me Angry
Reply
21-05-2012, 08:25 PM,
Post: #77
RE: [Update #3] Copy Paste Lover V1.8
(21-05-2012, 04:17 PM)Yo! Wrote:
(21-05-2012, 01:16 PM)darktheatre Wrote: great, tapi mgkin betul bad dalm SEO. bila dah google ranking 10/10 baru leh pkai Smile . hak cipta terpelihara

ehe ada satu cara nk kekalkan SEO dgn teknik ni, artikel/post asal tu ko spin guna apa2 article spinner, for sure englishnya agak berterabur skit tp who care as readable pnya content kita guna software abam hexrut ni..

then letak dlm div yg kita leh hiddenkan dari paparan, crawler akan jumpa tp reader tak nmpk. guna tutorial ni, simple
http://www.goldensearch.net/content/tuto...script.php
pandai2 la sorok toggle tu.. done.

contoh: http://dl.dropbox.com/u/60728793/copalover.html

thanks bro.. ilmu yang menarik. akan ku guna dlm masa terdekat ,.. Smile
[Image: Qgi8R.gif]http://www.theatregelap.com/ topic -> RAT, Crypter , Worm, Wifi , mp3 Al-quran
Reply
22-05-2012, 10:15 AM,
Post: #78
RE: [Update #3] Copy Paste Lover V1.8
aku da try.. terbaik la.. bru nk suh remove popup tiap2 kali tekan paste, copy tu ko da remove. GayFace cuma missing simbol → tu.. maybe aku je kot, bru format pc.. hehe
Reply
22-05-2012, 10:47 AM,
Post: #79
RE: [Update #3] Copy Paste Lover V1.8
(22-05-2012, 10:15 AM)Yo! Wrote: aku da try.. terbaik la.. bru nk suh remove popup tiap2 kali tekan paste, copy tu ko da remove. GayFace cuma missing simbol → tu.. maybe aku je kot, bru format pc.. hehe

update windows selesai la masalah berkenaan symbol tu kot GayFace
Reply
22-05-2012, 11:19 AM,
Post: #80
RE: [Update #3] Copy Paste Lover V1.8
(22-05-2012, 10:47 AM)hexrut Wrote:
(22-05-2012, 10:15 AM)Yo! Wrote: aku da try.. terbaik la.. bru nk suh remove popup tiap2 kali tekan paste, copy tu ko da remove. GayFace cuma missing simbol → tu.. maybe aku je kot, bru format pc.. hehe

update windows selesai la masalah berkenaan symbol tu kot GayFace
aku install net 2.0 > 3.0 > 3.5 > 4.0 just nk try software ko ni.. ;p siot xleh nk trus install 4.0 Facepalm
Reply
23-05-2012, 12:15 AM,
Post: #81
RE: [Update #3] Copy Paste Lover V1.8
knapekah xleh nak install 4.0? ;d
Reply
04-06-2012, 02:24 PM,
Post: #82
RE: [Update #4] Copy Paste Lover V2.0
Update 4:-
Change Version to 2.0
Fix Some Code Sad
Download link dah update. ;d
Reply
04-06-2012, 02:50 PM,
Post: #83
RE: [Update #4] Copy Paste Lover V2.0
(04-06-2012, 02:24 PM)hexrut Wrote: Update 4:-
Change Version to 2.0
Fix Some Code Sad
Download link dah update. ;d

tools ni terbaik tuk buat password GayFace

nak kuat lagi password,. convert la password tu..

pass : sayagayface <- ni belom convert..

tapi bila dah convert.. kita guna pass tu.. . kalau orang lain tahu password kita ape pun dah tak kisah..sebab kena convert dulu baru work...bukan ASCII biasa.
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
04-06-2012, 02:55 PM,
Post: #84
RE: [Update #4] Copy Paste Lover V2.0
(04-06-2012, 02:50 PM)XdeathX Wrote:
(04-06-2012, 02:24 PM)hexrut Wrote: Update 4:-
Change Version to 2.0
Fix Some Code Sad
Download link dah update. ;d

tools ni terbaik tuk buat password GayFace

nak kuat lagi password,. convert la password tu..

pass : sayagayface <- ni belom convert..

tapi bila dah convert.. kita guna pass tu.. . kalau orang lain tahu password kita ape pun dah tak kisah..sebab kena convert dulu baru work...bukan ASCII biasa.

terbaik ;b

Reply
04-06-2012, 08:53 PM,
Post: #85
RE: [Update #4] Copy Paste Lover V2.0
paswword plzz abam hexrut..jgn troll lg
Reply
04-06-2012, 09:08 PM,
Post: #86
RE: [Update #4] Copy Paste Lover V2.0
(04-06-2012, 08:53 PM)SeluarDalam Wrote: paswword plzz abam hexrut..jgn troll lg

file tu xdak password dah..
download dan guna je Hmm
Reply
17-10-2012, 01:06 PM,
Post: #87
RE: [Update #FINAL] Copy Paste Lover FINAL
Update FINAL:-
FINAL Version
Tiada Update Lagi Selepas ini.
Required net framework 3.5
Download link & Virus Scan dah update. Fuck That Shit
Working Win x86 x64.
Reply
17-10-2012, 03:31 PM,
Post: #88
RE: [Update #FINAL] Copy Paste Lover FINAL
nice lah abam hexrut Derpina
Trust, but verify - Ronald Reagan Challenge Accepted
Reply
17-10-2012, 03:38 PM,
Post: #89
RE: [Update #FINAL] Copy Paste Lover FINAL
Thanks bro, you my man LOL
Reply
02-12-2013, 10:55 AM,
Post: #90
RE: [FINAL] Copy Paste Lover FINAL
kalau begitu boleh tak encrypt gambo ;d
kan boleh search url gambo kat google Hmm
so dia akan keluar semua list yg sama match

thanks Big Grin
[Image: banner.png]
Reply


Forum Jump: