Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FINAL] Copy Paste Lover FINAL
27-12-2011, 01:14 AM,
Post: #31
RE: [Release] Copy Paste Lover
kne ade frameworks 4.0 x_X! try esk... mcm best je hehe
[Image: 1662307093.png]
[Image: mrkrahoz.gif]
Reply
27-12-2011, 06:20 AM,
Post: #32
RE: [Release] Copy Paste Lover
(26-12-2011, 10:37 PM)servant_fox Wrote:
(26-12-2011, 09:13 PM)hєχяυт Wrote:
(25-12-2011, 07:29 PM)servant_fox Wrote: apsl xboleh run?

tak leh run mcm mane tu ? -.-
ker tak der framework ?

framework 4.0? dah ada... aku klik.. tapi xder apa2 yang berlaku...

pakai windows pe?
ak buka kat windows 7 oke jer.
try run as administrator -.-

Reply
27-12-2011, 08:11 AM,
Post: #33
RE: [Release] Copy Paste Lover
windows 7 ultimate SP1 x64... dah try run as admin.. xdapot
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
27-12-2011, 10:06 AM,
Post: #34
RE: [Release] Copy Paste Lover
(27-12-2011, 08:11 AM)servant_fox Wrote: windows 7 ultimate SP1 x64... dah try run as admin.. xdapot

x suport kot untuk window 64Bit
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
27-12-2011, 12:38 PM,
Post: #35
RE: [Release] Copy Paste Lover
(27-12-2011, 10:06 AM)MrKroit Wrote:
(27-12-2011, 08:11 AM)servant_fox Wrote: windows 7 ultimate SP1 x64... dah try run as admin.. xdapot

x suport kot untuk window 64Bit

mungkin la, sbb ak x penah test pun kat win 64bit .. 6t ade mase fixkan bia support win 64bit Smile
Reply
27-12-2011, 12:39 PM,
Post: #36
RE: [Release] Copy Paste Lover
(27-12-2011, 12:38 PM)hєχяυт Wrote:
(27-12-2011, 10:06 AM)MrKroit Wrote:
(27-12-2011, 08:11 AM)servant_fox Wrote: windows 7 ultimate SP1 x64... dah try run as admin.. xdapot

x suport kot untuk window 64Bit

mungkin la, sbb ak x penah test pun kat win 64bit .. 6t ade mase fixkan bia support win 64bit Smile

GayFace... tq2
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
27-12-2011, 01:46 PM,
Post: #37
RE: [Release] Copy Paste Lover
(27-12-2011, 08:11 AM)servant_fox Wrote: windows 7 ultimate SP1 x64... dah try run as admin.. xdapot

yup x support ;d baru je test td ......
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
27-12-2011, 02:03 PM,
Post: #38
RE: [Release] Copy Paste Lover
YUP wndow 7 64 x support.. bhauhahahaha..
[Image: logo.png]
Reply
27-12-2011, 02:32 PM, (This post was last modified: 27-12-2011, 02:46 PM by Yo.)
Post: #39
RE: [Release] Copy Paste Lover
Untuk smntara waktu bagi 64-bit pnya user tu leh pki online version http://dl.dropbox.com/u/11576823/copypas.../index.htm tapi tak support CAPITAL letter. Big Grin
Cadangan update utk hexrut, boleh tak add fungsi utk letak word2 yg kita taknak dia tukar? Sebagai contoh, 'SAYA ADA BOLA, SAYA SUKA MAKAN NASI', boleh tak kita add SAYA tu utk dikecualikan apabila proses penukaran dijalankan?
Reply
27-12-2011, 08:29 PM,
Post: #40
RE: [Release] Copy Paste Lover
(27-12-2011, 02:32 PM)in2x Wrote: Untuk smntara waktu bagi 64-bit pnya user tu leh pki online version http://dl.dropbox.com/u/11576823/copypas.../index.htm tapi tak support CAPITAL letter. Big Grin
Cadangan update utk hexrut, boleh tak add fungsi utk letak word2 yg kita taknak dia tukar? Sebagai contoh, 'SAYA ADA BOLA, SAYA SUKA MAKAN NASI', boleh tak kita add SAYA tu utk dikecualikan apabila proses penukaran dijalankan?

ermmm.. kalau xnak tukar, xyah letak la.. GayFace
ataupun, sebagai contoh, :: sebelum convert :: (saya makan nasi ayam gulai lemak) --> convert la (ayam gulai lemak) sahaja.. x susah pun.. Evil
pastu jadi la saya makan nasi + (ayat convert) ayam gulai lemak.
tp takpe.. nanti ade mase kan cuba2 buat.Love
in2x in2x, ko ni ade2 jer idea yg pelik2.. Lulz

Reply
28-12-2011, 07:29 AM,
Post: #41
RE: [Release] Copy Paste Lover
Update
* Support 32bit & 64bit
Reply
28-12-2011, 07:37 AM,
Post: #42
RE: [Update #1] Copy Paste Lover V1.1
aku dah test... 64 bit dah berjaya!.. tahniah hexrut
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
28-12-2011, 07:53 AM,
Post: #43
RE: [Update #1] Copy Paste Lover V1.1
(28-12-2011, 07:37 AM)servant_fox Wrote: aku dah test... 64 bit dah berjaya!.. tahniah hexrut

tQ sbb feedback untuk 64bit Smile
Reply
28-12-2011, 08:18 AM, (This post was last modified: 28-12-2011, 08:20 AM by servant_fox.)
Post: #44
RE: [Update #1] Copy Paste Lover V1.1
Sebelum:

Code:
Saya budak kacak
Hex: 53 61 79 61 20 62 75 64 61 6b 20 6b 61 63 61 6b


Selepas:

Code:
Ѕауа budаk kасаk
Hex: 26 23 31 30 32 39 3b 26 23 31 30 37 32 3b 26 23 31 30 39 31 3b 26 23 31 30 37 32 3b 20 62 75 64 26 23 31 30 37 32 3b 6b 20 6b 26 23 31 30 37 32 3b 26 23 31 30 38 39 3b 26 23 31 30 37 32 3b 6b

Serupa tapi tak sama.. GayFace

Buat masa ni.. aku rasa fungsi terbaik benda ni ialah untuk buat password yang kuat.. GayFace

Boleh buat artikel kat web x GayFace?
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
28-12-2011, 09:51 AM,
Post: #45
RE: [Release] Copy Paste Lover
(27-12-2011, 08:29 PM)hєχяυт Wrote:
(27-12-2011, 02:32 PM)in2x Wrote: Untuk smntara waktu bagi 64-bit pnya user tu leh pki online version http://dl.dropbox.com/u/11576823/copypas.../index.htm tapi tak support CAPITAL letter. Big Grin
Cadangan update utk hexrut, boleh tak add fungsi utk letak word2 yg kita taknak dia tukar? Sebagai contoh, 'SAYA ADA BOLA, SAYA SUKA MAKAN NASI', boleh tak kita add SAYA tu utk dikecualikan apabila proses penukaran dijalankan?

ermmm.. kalau xnak tukar, xyah letak la.. GayFace
ataupun, sebagai contoh, :: sebelum convert :: (saya makan nasi ayam gulai lemak) --> convert la (ayam gulai lemak) sahaja.. x susah pun.. Evil
pastu jadi la saya makan nasi + (ayat convert) ayam gulai lemak.
tp takpe.. nanti ade mase kan cuba2 buat.Love
in2x in2x, ko ni ade2 jer idea yg pelik2.. Lulz
adeh tuh contoh simple jer.. cadangan aku tu berguna kalau org nk paste artikel di web/blog diorg dengan mengekalkan keyword2 utk SEO, maybe tak bagus utk SEO tapi berguna la jugak Big Grin contohnya satu artikel mengenai MAKE MONEY ONLINE, dalam keseluruhan artikel yg mempunyai 16000 words itu, nak kekalkan keyword "MAKE", "MONEY", "ONLINE". camtu la alkisahnya. hehe..

anyway best la ko justkhai.. terbaik!

Reply


Forum Jump: