Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kejahatan m$ yg sengaja monopoly & buat .NET VM cpu to OS
11-10-2012, 08:48 PM,
Post: #16
RE: kejahatan m$ yg sengaja monopoly & buat .NET VM cpu to OS
(08-10-2012, 10:39 PM)Skiddies Wrote: Korang bayar cukai kat kerajaan, Kerajaan beli desktop untuk sekolah-sekolah dan pejabat kerajaan. Duit dapat kat Maikrosof gak..

netbook 1 malaysia seme windows ori, microsoft office ori.. Troll 2Troll 2
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
11-10-2012, 08:51 PM, (This post was last modified: 11-10-2012, 08:55 PM by KukuBesi.)
Post: #17
RE: kejahatan m$ yg sengaja monopoly & buat .NET VM cpu to OS
Auch memang banyak la keuntungan diorang kaut dari hari ke hari
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
27-10-2012, 03:13 PM,
Post: #18
RE: kejahatan m$ yg sengaja monopoly & buat .NET VM cpu to OS
(11-10-2012, 05:49 PM)matz Wrote: laptop yg pertama aku nak beli nanti...biar dia windows pirates.
pastu aku nak format letak ubuntu...Drunk

laptop semua windos ori ma. kalau tak mau windows, dell ada ubuntu, yg lain ada free dos.
Reply


Forum Jump: