Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mencari Rumah Sewa Di KL
03-11-2011, 02:10 PM,
Post: #1
Mencari Rumah Sewa Di KL
**aku xtau betul ke x section kalau salah tlg move kan ye

ok aku akan keje kat KL x lama lagi
keje aku adalah technician komputer .mcam loser kan tapi nak buat cmne Lulz
so aku perlukan rumah untuk disewa di KL.
x kesah la rumah buruk mana asalkan ade tempat berteduh.
lagi murah lagi bagus.
so sape2 yg ade kekosongan tu leh la bgtau aku or PM aku tros or contact no phone aku (nak no phone PM dlu)
kalau boleh dekt area bangi la. kalau x area bangi pon xpe kot leh adjust nanti..
thanks in advance
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
03-11-2011, 02:15 PM,
Post: #2
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
technician komputer ko kate loser OMG
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
03-11-2011, 02:17 PM,
Post: #3
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
loser la tu..ko igt technician hebat sgt ke?? aku tgk technician komputer kat lab UITM aku asyik melepak je..boring..
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
03-11-2011, 02:20 PM,
Post: #4
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
same with me.. mencari rumah sewa area KL.
tak larat ulang alik Damansara>KL ni. Sad
Kuliah ntah kemana, study pun kemana.. penat ulang alik je.
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
03-11-2011, 02:23 PM,
Post: #5
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
(03-11-2011, 02:20 PM)adeq Wrote: same with me.. mencari rumah sewa area KL.
tak larat ulang alik Damansara>KL ni. Sad
Kuliah ntah kemana, study pun kemana.. penat ulang alik je.

Kolej ko kat mne? dekat area bangi x?
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
03-11-2011, 02:25 PM,
Post: #6
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
(03-11-2011, 02:23 PM)biborn Wrote:
(03-11-2011, 02:20 PM)adeq Wrote: same with me.. mencari rumah sewa area KL.
tak larat ulang alik Damansara>KL ni. Sad
Kuliah ntah kemana, study pun kemana.. penat ulang alik je.

Kolej ko kat mne? dekat area bangi x?

Kolej aku depan kg baru tu. ;d
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
03-11-2011, 02:29 PM,
Post: #7
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
(03-11-2011, 02:25 PM)adeq Wrote:
(03-11-2011, 02:23 PM)biborn Wrote:
(03-11-2011, 02:20 PM)adeq Wrote: same with me.. mencari rumah sewa area KL.
tak larat ulang alik Damansara>KL ni. Sad
Kuliah ntah kemana, study pun kemana.. penat ulang alik je.

Kolej ko kat mne? dekat area bangi x?

Kolej aku depan kg baru tu. ;d

mcm la aku tau kg baru tu kat mne.. Lulz
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
03-11-2011, 02:35 PM,
Post: #8
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
Spoiler:
(03-11-2011, 02:29 PM)biborn Wrote:
(03-11-2011, 02:25 PM)adeq Wrote:
(03-11-2011, 02:23 PM)biborn Wrote:
(03-11-2011, 02:20 PM)adeq Wrote: same with me.. mencari rumah sewa area KL.
tak larat ulang alik Damansara>KL ni. Sad
Kuliah ntah kemana, study pun kemana.. penat ulang alik je.

Kolej ko kat mne? dekat area bangi x?

Kolej aku depan kg baru tu. ;d

mcm la aku tau kg baru tu kat mne.. Lulz


ROFL kampus aku UniKL MIIT. kalau boleh, area kg baru cun gak. Kalau Wangsa maju ok kot.. *tumpang thread kejap. GayFace
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
03-11-2011, 02:39 PM,
Post: #9
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
hehe nie unikl depan tu ade kedai makan kan? dlu ade organize klgreenhat kan?
aku pon igt2 lupe ..
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
03-11-2011, 02:58 PM,
Post: #10
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
budget bpe?
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
03-11-2011, 03:00 PM,
Post: #11
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
Duduk wangsa maju best.. haha
btw xsilap aku depan rumah aku tu ade kosong untuk disewa, area kampung baru. Nanti aku tgk blk..
Mama I'm in love with an IT nerd...
This kind of love isn't analog, it's digital..
Reply
03-11-2011, 03:01 PM,
Post: #12
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
(03-11-2011, 02:39 PM)biborn Wrote: hehe nie unikl depan tu ade kedai makan kan? dlu ade organize klgreenhat kan?
aku pon igt2 lupe ..

Hacker ni, buat buat lupa plak..GayFace Aah, bukan kedai makan dah tapi memang syurga makanan. ROFL
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
03-11-2011, 03:16 PM, (This post was last modified: 03-11-2011, 03:17 PM by biborn.)
Post: #13
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
(03-11-2011, 02:58 PM)p0pc0rn Wrote: budget bpe?

bajet tu ade tapi biase la gaji aku pon dalam 1000 je..aku pon xtau lagi kos sara hidup kat sana macam mana so lagi murah lagi bagus..
(03-11-2011, 03:00 PM)xiafei Wrote: Duduk wangsa maju best.. haha
btw xsilap aku depan rumah aku tu ade kosong untuk disewa, area kampung baru. Nanti aku tgk blk..

haa..oke la tu nanti tlg tgk2kan harga sekali oke..hehe..
(03-11-2011, 03:01 PM)adeq Wrote:
(03-11-2011, 02:39 PM)biborn Wrote: hehe nie unikl depan tu ade kedai makan kan? dlu ade organize klgreenhat kan?
aku pon igt2 lupe ..

Hacker ni, buat buat lupa plak..GayFace Aah, bukan kedai makan dah tapi memang syurga makanan. ROFL

lol hacker apenyer..hacked ade la..
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
03-11-2011, 03:49 PM,
Post: #14
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
Try usha caribilik.my

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
03-11-2011, 05:23 PM,
Post: #15
RE: Mencari Rumah Sewa Di KL
mudah.my ?
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mencari agent Drop Ship. cipanjb 7 1,123 01-03-2014, 12:15 PM
Last Post: sole
  [WTB] sy sedang mencari proc amd athlon/phenom socket am2 2.8Ghz-3.0Ghz.. newbieza 3 682 29-12-2011, 10:38 AM
Last Post: newbieza
  Mencari Website Designer biborn 2 494 16-12-2011, 09:49 AM
Last Post: SoLarIZe
  Mencari Bilik Sewa ( wangsa maju ) anthrax 0 901 30-11-2010, 01:45 PM
Last Post: anthrax
  Mencari Paypal Ujang 10 1,647 08-09-2010, 12:13 AM
Last Post: blackoni2

Forum Jump: