Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
<ask>ttlong bantu saya buat database noob
26-11-2011, 11:46 PM,
Post: #6
RE: <ask>ttlong bantu saya buat database noob
(26-11-2011, 11:10 PM)wcypierre Wrote: aku rasa repeating data tu kena add primary key ah, kalo tak aku pun blur bila normalize.

p/s: skill normalize aku noob je Facepalm

name primary key,course primarry...pofeser primary keys
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
Reply


Messages In This Thread
RE: <ask>ttlong bantu saya buat database noob - by pron3t - 26-11-2011, 11:46 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  buat program soalan macam JPJ MadT0yz 13 2,131 01-07-2013, 01:38 AM
Last Post: D3vil
  <ask>keperluan untuk buat database system pron3t 10 1,971 26-11-2011, 04:42 AM
Last Post: pron3t
Big Grin sape blh tlg ajr sy buat server eudomon online daus94 2 612 25-11-2010, 09:37 AM
Last Post: thedanielaaa95
  Camner nk buat eh? Stynx 2 565 23-11-2010, 01:03 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: