TBD.my
wiki.tbd.my - Printable Version

+- TBD.my (https://w3.tbd.my)
+-- Forum: TBD.my (https://w3.tbd.my/forum-19.html)
+--- Forum: Pendapat dan cadangan (https://w3.tbd.my/forum-30.html)
+--- Thread: wiki.tbd.my (/thread-4215.html)

Pages: 1 2 3 4


wiki.tbd.my - fatah - 28-03-2010

aku cadangkan wiki.tbd.my untuk kumpulkan semua artikel, tutorial, code snippet, dan khazanah-khazanah yang berguna kat wiki


RE: wiki.tbd.my - r3v3r7 - 28-03-2010

yup..sokong..senang, walaupn bnyk resource lain bley carik..tp kan bagus klo tbd ade wiki sendri...


RE: wiki.tbd.my - nas_nasz - 28-03-2010

50/50

tapi kalo nk wat user lain kene berusaha gak mncari information yg 90% tepat ^^


RE: wiki.tbd.my - suhz - 28-03-2010

cadangan yg bagus.. tengok feedback org lain mcm mana.. tp aku rsa ok benda ni..


RE: wiki.tbd.my - ak47suk1 - 28-03-2010

Bagus juga ada wiki. Senang nak buat rujukan untuk benda2 yang general dan topik2 asas. Boleh juga letak FAQ dan manual2 yang senang kita nak suruh seseorang itu RTFM.


RE: wiki.tbd.my - ShinAsuka - 28-03-2010

Erm okay bagus juga I'm setuju.. Big Grin


RE: wiki.tbd.my - aebob - 28-03-2010

aku sokong! der...Big Grin


RE: wiki.tbd.my - try - 22-05-2010

bile nk mula kn wiki ni?huhu..


RE: wiki.tbd.my - RFC792 - 22-05-2010

yeahh sokong sgt2!`


RE: wiki.tbd.my - Stynx - 22-05-2010

ok gak. ;)


RE: wiki.tbd.my - D3vil - 22-05-2010

yup sokong 100% Big Grin


RE: wiki.tbd.my - Ujang - 23-05-2010

Aku pun Setuju...


RE: wiki.tbd.my - juassehn9 - 23-05-2010

bagus cadagan nih.....aku sokong 100% gak...


RE: wiki.tbd.my - sil - 24-05-2010

kenala ada mod yg leh buat ini cadangan menjadi kenyataan..
aku vote masokis.. newomer mod yg paling rajin dalam tbd ni..
Smile


RE: wiki.tbd.my - TerrickCEF - 24-05-2010

and kenalah ada orang pantai wiki setiap hari. sebab wiki kan bleh edit sske hati je