TBD.my
Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition] - Printable Version

+- TBD.my (https://w3.tbd.my)
+-- Forum: TBD.my (https://w3.tbd.my/forum-19.html)
+--- Forum: Pengumuman dan Informasi forum (https://w3.tbd.my/forum-11.html)
+--- Thread: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition] (/thread-14288.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition] - D3vil - 20-10-2013

Assalamualaikum, setelah berbincang dengan antara staff-staff TBD , kami dengan ini akan membuat tempahan untuk baju korporat TBD. Baju ini juga adalah official shirt yang akan digunakan untuk formal event TBD yang akan datang seperti #TBDSEC 2014 dan yang lain-lain.Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan nama, dan akan dipm dengan maklumat pembayaran.Setelah semua pembayaran telah selesai kami akan melakukan tempahan.Baju adalah terhad, first come ,first order, first serve .

Baju kami hanya buat one batch order, tiada second batch, baju adalah edisi terhad@limited edition, first come, first order, first serve , first memakai dengan bergayanya ;b;b;b

Design Baju.
[Image: 5xOouIs.png]

Maklumat Baju.
- Logo TBD (logo baru)
- Nama ( Boleh pilih untuk letak nama atau tidak)
- Tulisan belakang (Unlimited Knowledge)
-Baju adalah custom made, bukan ready made.

*Tulisan dan logo menggunakan sulaman.

Ukuran Baju Saiz Hingga 10XL dan baju mengikut saiz Asia

[Image: 4VxRQMk.jpg]

Harga Baju.
RM65 Tanpa Pos.
RM70 Dengan Pos.


Order List
1.RFC792 -Paid
2.Suhz -Paid
3.Ahlspiess -Paid
4.D3viL -Paid
5.Akatsuki -Paid
6.Maro -Paid
7.Adeq -Paid
8.Taz -Paid
9.Matz -Paid
10.Ibnumalik -Paid
11.Ferr -Paid
12.Hexrut -Paid
13.Popc0rn -Paid
14.najashark Paid
15.jalil -Paid
16.6b2 -Paid
17.Solarize
18.amsama -Paid
19.Pumpkids -Paid
20.Fakhru
21.Munajaf -Paid
22.sno0p
23.selipar
24.AceyrafRoshlanz
25.TerrickCEF -Paid
26.KukuBesi -Paid
27.wcypierre -Paid
28.cipanjb
29.Godai -Paid
30.SeliparJepun -Paid
31.Rampongiseng
32.aa6my
33.JejakaPemalu
34.fatah -Paid
35.d3ck4 -Paid
36.gmie -Paid
37.try -Paid
38.shark
39.juasseh -Paid
40.TRUNASUCI
41.404myth -Paid
42.akmalhisyam -Paid
43.firdaushatta
44.s3mothitam + W -Paid
45.dayan -Paid
46.b3nt0s -Paid
47.susaili -Paid
48.TerrickCEF -Paid
49.Skid -Paid
50.zainoz -Paid
51.saiful -Paid

Total Paid : 38 User.

*Exact Time Arrival(ETA) adalah selama sebulan, order hanya akan dilakukan setelah dapat pembayaran penuh dari user yang membuat tempahan, terima kasih.


RE: Order Baju Korporat TBD - 6b2 - 20-10-2013

perlukan 30 orang dahulu ? pastu baru anta order eh ? .
saje tnye sbb aku tade pita nak ukur kelebaran dada ku lagi Fuu! harap tak terlambat


RE: Order Baju Korporat TBD - matz - 20-10-2013

count me in. Big Grin

saiz baju, nanti aku confirmkan balik


RE: Order Baju Korporat TBD - Taz - 20-10-2013

Nak nak nak.. Saiz baju nnti confirmkan balik.. Aku pun x sure S or M @_@


RE: Order Baju Korporat TBD - D3vil - 20-10-2013

(20-10-2013, 04:16 PM)6b2 Wrote: perlukan 30 orang dahulu ? pastu baru anta order eh ? .
saje tnye sbb aku tade pita nak ukur kelebaran dada ku lagi Fuu! harap tak terlambat

30 ni maksimu, minimum 20 je, tapi first come first serve, terhad GayFace

(20-10-2013, 04:19 PM)matz Wrote: count me in. Big Grin

saiz baju, nanti aku confirmkan balik

Orait done.

(20-10-2013, 04:45 PM)Taz Wrote: Nak nak nak.. Saiz baju nnti confirmkan balik.. Aku pun x sure S or M @_@

Done GayFace


RE: Order Baju Korporat TBD - Aizi - 20-10-2013

baju macam hero masked rider
semad tobat pun
nak tu nak tp tu lah
konfem balik
cewah pdhal baru je daftar


RE: Order Baju Korporat TBD - linear - 20-10-2013

where is back view design?


RE: Order Baju Korporat TBD - D3vil - 20-10-2013

(20-10-2013, 06:17 PM)Aizi Wrote: baju macam hero masked rider
semad tobat pun
nak tu nak tp tu lah
konfem balik
cewah pdhal baru je daftar

First come first serve Smile

(20-10-2013, 06:42 PM)linear Wrote: where is back view design?

Later I will update the thread with the back view design ;b


RE: Order Baju Korporat TBD - najashark - 20-10-2013

Saiz S satu


RE: Order Baju Korporat TBD - jalil - 20-10-2013

count me in, saiz L


RE: Order Baju Korporat TBD - D3vil - 20-10-2013

(20-10-2013, 06:57 PM)najashark Wrote: Saiz S satu

Orait done.

(20-10-2013, 08:22 PM)jalil Wrote: count me in, saiz L

done ;d


RE: Order Baju Korporat TBD - PATI - 20-10-2013

________________________________________________________________ edited


RE: Order Baju Korporat TBD - Munajaf - 20-10-2013

kalau letak nama kena bayar lebih atau harga sama mcm dekat atas?Hmm


RE: Order Baju Korporat TBD - D3vil - 20-10-2013

(20-10-2013, 09:01 PM)Munajaf Wrote: kalau letak nama kena bayar lebih atau harga sama mcm dekat atas?Hmm

sama Smile


RE: Order Baju Korporat TBD - ak47suk1 - 20-10-2013

5xl Boleh bikin?

Sent from my HTC One using Tapatalk 4