TBD.my
TBD Tee summer 2012 - Printable Version

+- TBD.my (https://w3.tbd.my)
+-- Forum: TBD.my (https://w3.tbd.my/forum-19.html)
+--- Forum: Pengumuman dan Informasi forum (https://w3.tbd.my/forum-11.html)
+--- Thread: TBD Tee summer 2012 (/thread-12180.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


TBD Tee summer 2012 - ibnumalik - 25-05-2012

Hi u all...

ni cadangan dan konsep, kalau ada nak tambah baik nak kutuk sila komen yek Smile

[Image: kJpbn.jpg]
Depan

[Image: X6rud.jpg]
belakang


Sebab ape putih? Sebab aku suke putih, bhahahaha..
sebab ape xde kolar? sebab baju ni untuk santai2...;d


RE: TBD Tee summer 2012 - | 7hr33 | p4L4n6 | - 25-05-2012

SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD



RE: TBD Tee summer 2012 - ibnumalik - 25-05-2012

(25-05-2012, 02:55 AM)d347h_3v1L Wrote: SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD

guna serbuk pencuci khas untuk membasuhnya ;d
kalau dapat semua sulam perhh ;d


RE: TBD Tee summer 2012 - hexrut - 25-05-2012

ak cadangkan color pink.. true color for ;d


RE: TBD Tee summer 2012 - anthrax - 25-05-2012

Spoiler:

(25-05-2012, 02:55 AM)d347h_3v1L Wrote: SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD

setuju sagat2 anthrax gune 5 min je dah kotor k GayFace

(25-05-2012, 02:56 AM)ibnumalik Wrote:
(25-05-2012, 02:55 AM)d347h_3v1L Wrote: SEBAB APE PUTIH ? sbab nnti cepat kotor . xD

guna serbuk pencuci khas untuk membasuhnya ;d
kalau dapat semua sulam perhh ;d

ponboleh serbuk tu...anthrax kotorkan kau cuci amacam deal? GayFace kalau deal nak ambil 7 helai senang setiap hari kau basuh GayFace

(25-05-2012, 03:02 AM)hexrut Wrote: ak cadangkan color pink.. true color for ;d

we not GayFace we are trololo team GayFace GayFace
btw pink i like Love




RE: TBD Tee summer 2012 - b3nt0s - 25-05-2012

(25-05-2012, 03:02 AM)hexrut Wrote: ak cadangkan color pink.. true color for ;d

Pink kolor..awwww manjew nyewww.. skew skew skew.. GayFace


RE: TBD Tee summer 2012 - UnKn0wN - 25-05-2012

aku suka konsep letak username kat baju tu GayFace


RE: TBD Tee summer 2012 - Godai - 25-05-2012

pastikan , utk ako , ako nak 2 helai


RE: TBD Tee summer 2012 - ibnumalik - 25-05-2012

(25-05-2012, 03:06 AM)b3nt0s Wrote:
(25-05-2012, 03:02 AM)hexrut Wrote: ak cadangkan color pink.. true color for ;d

Pink kolor..awwww manjew nyewww.. skew skew skew.. GayFace

eden toray konsep pink tu jab ;d



(25-05-2012, 03:06 AM)UnKn0wN Wrote: aku suka konsep letak username kat baju tu GayFace

thank you bro :P



RE: TBD Tee summer 2012 - b3nt0s - 25-05-2012

aritu ada awek kat fb letak status, dia ckp suke tgok laki kai baju pink.. pergh memang berduyun ar peminat i pas nim.. awwww GayFace


RE: TBD Tee summer 2012 - ibnumalik - 25-05-2012

nih hah pink konsep ;d

[Image: jtnYY.jpg]

lupe nak letak, tepi kanan depan, yepi kiri belakang. ;d


RE: TBD Tee summer 2012 - hexrut - 25-05-2012

xleh ke kecilkan sikit gambo..
beso sgt.. nok tgok serabut ;d


RE: TBD Tee summer 2012 - ibnumalik - 25-05-2012

(25-05-2012, 03:40 AM)hexrut Wrote: xleh ke kecilkan sikit gambo..
beso sgt.. nok tgok serabut ;d

bukan tbd dah tolong scale ke? ;d

nih untuk design anterak cakap xnak C++ tuh :P

[Image: lJvCZ.jpg]


RE: TBD Tee summer 2012 - s3m00t - 25-05-2012

serius style~!! (yang warna putih sahaja -.- )

cuma... dekat bahagian belakang~ bahagian yang segala programming language kau tulis dalam scope diamond; kalau x de pun OK sebenarnya. kalau nak ada gak... maybe bleh fix sikit design dia. bukan tak lawa... just... aku rasa ada nak kena touch up sikit. Smile

ps: semua language kau taruk kat belakang. serius aku cakap... aku tak pernah cuba pun program guna Delphi. GayFace


RE: TBD Tee summer 2012 - ibnumalik - 25-05-2012

(25-05-2012, 03:58 AM)s3m00t Wrote: serius style~!! (yang warna putih sahaja -.- )

cuma... dekat bahagian belakang~ bahagian yang segala programming language kau tulis dalam scope diamond; kalau x de pun OK sebenarnya. kalau nak ada gak... maybe bleh fix sikit design dia. bukan tak lawa... just... aku rasa ada nak kena touch up sikit. Smile

ps: semua language kau taruk kat belakang. serius aku cakap... aku tak pernah cuba pun program guna Delphi. GayFace

em, nanti aku buangkan, ramai gak yang xnak,
btw aku main amek kat page faceboot tbd jek ;d
kat belakang sesuai letak ape jek? muka ;d? atau tulisan macam yg dulu punya?
ni konsep ke berapa tah...

[Image: 1QB2M.png]

kalau jadi yang ni boleh la aku cari berapa orang nak and cari supplier lepas ni. ;d