TBD.my
Hackflare Challanges - Printable Version

+- TBD.my (https://w3.tbd.my)
+-- Forum: Forum Utama (https://w3.tbd.my/forum-33.html)
+--- Forum: TBD Challenge (https://w3.tbd.my/forum-23.html)
+---- Forum: Web Hacking (https://w3.tbd.my/forum-106.html)
+---- Thread: Hackflare Challanges (/thread-10685.html)

Pages: 1 2 3


Hackflare Challanges - Codeshift3r - 26-12-2011

http://h4ckj3ct0r.hostpaw.com/

basic steganography + javascript
8 challanges je malas nak buat sampai 10
tak de idea
have fun =)
sila tinggalkan jejak anda di shoutbox


RE: Hackflare Challanges - p0pc0rn - 26-12-2011

tak reti aku nk wat Sad


RE: Hackflare Challanges - s3m00t - 26-12-2011

jangan patahkan semangat aku p0pc0rn. aku baru bancuh nescafe paket merah sebab nak duduk try. GayFace

(26-12-2011, 04:49 PM)p0pc0rn Wrote: tak reti aku nk wat Sad




RE: Hackflare Challanges - p0pc0rn - 26-12-2011

aku mmg tak reti pun benda2 cmni Sad
selalu rempah yg ajar


RE: Hackflare Challanges - sil - 26-12-2011

ada matematik? aku fail math..Sad


RE: Hackflare Challanges - najashark - 26-12-2011

banyaknya math. wuwuwu


RE: Hackflare Challanges - 6b2 - 26-12-2011

ada math ke ? entah ler . aku pna wat bnda nea . tapi da lame kowt .
cabaran pertama tu mudah je kowt . suhz pena wat dulu .
lepas jea . tapi baru je wat tak lepas . jmpa je user and password nya .


RE: Hackflare Challanges - najashark - 26-12-2011

ada math,math javascript pulak tu kat level 2 Sad
*level satu aku skip je. GayFace
(26-12-2011, 09:22 PM)6b2 Wrote: ada math ke ? entah ler . aku pna wat bnda nea . tapi da lame kowt .
cabaran pertama tu mudah je kowt . suhz pena wat dulu .
lepas jea . tapi baru je wat tak lepas . jmpa je user and password nya .




RE: Hackflare Challanges - servant_fox - 26-12-2011

aku super noob.. tapi nak main GayFace


RE: Hackflare Challanges - p0pc0rn - 26-12-2011

its a good challenge btw Big Grin
tgu rajin la buat.sbb takde hadiah,so kurang force nk wat ;d


RE: Hackflare Challanges - servant_fox - 26-12-2011

Level 1 aku pikir sejam lollolololo


RE: Hackflare Challanges - Fakhru - 27-12-2011

aku rase mcm pernah buat haritu.. tpi stuck kat lvl2 rsenye..


RE: Hackflare Challanges - xsxs - 27-12-2011

nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm


RE: Hackflare Challanges - ninja - 27-12-2011

(27-12-2011, 01:18 AM)xsxs Wrote: nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm

level satu tu tak faham la ape arahan math dia.? GayFace username n pass dah dapt.. tapi tak menjadi pun.. ddia suruh + t + ape eh.?


RE: Hackflare Challanges - megatduan - 27-12-2011

(27-12-2011, 09:06 AM)skr1ll3x Wrote:
(27-12-2011, 01:18 AM)xsxs Wrote: nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm

level satu tu tak faham la ape arahan math dia.? GayFace username n pass dah dapt.. tapi tak menjadi pun.. ddia suruh + t + ape eh.?

yg count + t tu klau x silap aku brapa kali tries, sbb var t = "tries"..,tgk cara dia maen count.., so..bila skali silap, dia akan tmbah 1..klau x silap aku laa.. GayFace