TBD.my
Ada ke hack like page fb? - Printable Version

+- TBD.my (https://w3.tbd.my)
+-- Forum: Programming (https://w3.tbd.my/forum-7.html)
+--- Forum: Lain-lain (https://w3.tbd.my/forum-88.html)
+--- Thread: Ada ke hack like page fb? (/thread-10524.html)



Ada ke hack like page fb? - FistOfNoobz - 11-12-2011

kalau ada tolong kongsi please..
-Kalau aku silap post topik, please move.


RE: Ada ke hack like page fb? - servant_fox - 11-12-2011

dulu ada teknik guna aplikasi dalam facebook dapat hack... tapi aku dah lupa GayFace


RE: Ada ke hack like page fb? - FistOfNoobz - 11-12-2011

aduuu.. kalu ada kongsi yey


RE: Ada ke hack like page fb? - servant_fox - 11-12-2011

applikasi tu pun macam phish jugak... kena isi nama n password


RE: Ada ke hack like page fb? - FistOfNoobz - 11-12-2011

memang pon. aku dah download tp tak leh paka dah. Kena update yg bru


RE: Ada ke hack like page fb? - newbieza - 11-12-2011

nk jgk.......


RE: Ada ke hack like page fb? - FieryCold - 12-12-2011

Hack like?
Maksud kau?

Code:
javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('-==[FB STATUS & COMMENTS LIKE GENERATOR]==-\n\nScript by -black list-');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

Credit: @[Tron]


RE: Ada ke hack like page fb? - caenz - 12-12-2011

alamak contest dah habis..kehkeh
tak sempat aku nak buat..hmm


RE: Ada ke hack like page fb? - servant_fox - 12-12-2011

(12-12-2011, 12:25 AM)KingFurqan Wrote: Hack like?
Maksud kau?

Code:
javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('-==[FB STATUS & COMMENTS LIKE GENERATOR]==-\n\nScript by -black list-');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

Credit: @[Tron]

dy nak hack fb orang apabila seseorang tu like fanpage..

P/S: ni tafsiran aku



RE: Ada ke hack like page fb? - KukuBesi - 12-12-2011

bende ni memang work ke? aku ada sorang kawan kat facebook~ bile dia post kat wall dia x sampai 2 minit da lebih 40 orang like~ bila da behari2 300+ aku da syak pelik da sebb yang like tu member2 aku yg dia x add friend~


RE: Ada ke hack like page fb? - 84ngl4 - 12-12-2011

ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]


RE: Ada ke hack like page fb? - astrowan - 13-12-2011

(12-12-2011, 11:11 AM)84ngl4 Wrote: ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]

awat tak nampak????????

dia bukan macam auto like ????


RE: Ada ke hack like page fb? - maghfirat - 13-12-2011

(13-12-2011, 05:31 AM)astrowan Wrote:
(12-12-2011, 11:11 AM)84ngl4 Wrote: ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]

awat tak nampak????????

dia bukan macam auto like ????

pasal 2 huruf kt blakang tuh sudah kena censored la...word tuh haram kt sini...

try edit cket word tuh..GayFace


RE: Ada ke hack like page fb? - parkerhanafi - 13-12-2011

(12-12-2011, 11:11 AM)84ngl4 Wrote: ada trick ia nya seperti ini

[Image: g**.jpg]

phail kroit ROFL